Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
Služby: -úklidové práce -komunální služby -údržba zeleně -PO a BOZP -výškové a montážní práce -čištění a likvidace nebezpečných odpadů -technická správa budov Prodej, pronájem, oprava, servis: -výpočetní technika

Práce: -zateplování fasád -rekonstrukce lodžií -výměna zábradlí -vyzdívání -výměna oken za okna plastová včetně zapravení -výměna dveří

Činnost: - výroba, montáž ocelových konstrukcí - montáže potrubních systémů - údržba strojních zařízení v teplárenství, energetice - svářečské práce - demontážní, demoliční práce

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce rodinných domů Dodávka, montáž: - eurookna

Služby: - pronájem vlastních nemovitostí

Provoz bytového a tepelného hospodářství.

Prodej, e-shop, servis, půjčovna - zahradní technika PUBERT.

Dodávka, montáž - hliníková a plastová okna a dveře.

Výroba: - umělý kámen - dílce z betonu - obklady, plotové stříšky a hlavice, zahradní tvarovky

Velkoobchod: - těsnění - hadice a příslušenství - plasty - technická pryž - pryžové profily - gufera, manžety a O-kroužky - klínové řemeny - izolační materiály - lepidla a tmely - brusiva - brzdové pásy a obložení.

Velkoobchodní prodej: Bytový textil: - ložní povlečení - prostěradla, přehozy - přikrývky a polštáře Hotelový program: - froté program - ložní povlečení - ubrusy, závěsy, záclony, postelové sukně, šály, přehozy, deky - matrace.

Maloobchod, prodej: -kuchyňský nábytek -koupelnový nábytek -dveře -PVC/vinyl podlahy -osvětlení

Truhlářství. Výroba - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - vestavné skříně - kuchyně - ložnice - dřevěné podlahy.

Maloobchod, prodej, e-shop: -koupelnový nábytek -koupelnové vybavení -sanitární keramika -vodovodní baterie

Prodej, montáž: -střešní krytiny -okapové systémy

Služby: - architekt - výstavba rodinných domů

Internetový prodej: - drogistické zboží - galanterie - hračky - kuchyňské potřeby.

Kamenická výroba: - vše z přírodního i umělého kamene, hrobky na klíč. Prodej - pomníky - kuchyňské desky - podlahy z kamene. Prodejna:Pod Koňským vrchem 1432, Most.

Reklamní agentura - tiskárna - marketing - pronájem osvětlovací a zvukové techniky.