Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
Maloobchod, prodej, servis (záruční, pozáruční): -potřeby HUSQVARNA, PARTNER, JONSERED, FISKARS-lesnické, zahradnické -nářadí motorové pily hobby nářadí sekačky -elektrické -motorové křovinořezy sekery kuchyňské nože (nůž*) zahradní pilky nůžky náhradní díly. Výroba: -klíče (klíčů).

Maloobchod, servis: -zahradní, lesní a dílenské techniky -zahradní traktory -motorové pily -křovinořezy -motorové sekačky -drtiče -štípače -sněhové frézy -skleníky.

Velkoobchod, prodej, e-shop: -elektroinstalační materiály pro domovní a bytovou elektroinstalaci -vypínače, spínače, tlačítka, ovladače, zásuvky 230V, anténní, telefonní i datové -instalační a spojovací materiály -kabely CYKY, svítidla a zdroje, jističe -rozvaděče, koncovky, krabice, kabely, osvětlení.

Práce: -projekční kancelář -projekty, projekce stavby -interiéry -architektonické studie.

Výroba, montáž: -nábytek (vestavěné skříně) -kuchyňské linky + spotřebiče -kancelářský nábytek materiál lamino, dřevo, masiv -dveře, obložkové zárubně -obložení -dřevěné schodiště -zábradlí -bytové doplňky -police -garnýže -podlahy -ploty.

Prodej, montáž: -italské krby zn.Trinchini -zahradní krby -krbové kameny zn.Sicalor - palivo peletky -pece na pizzu, chleba, na grilování a pečení vhodné do domácností i do restaurací zn.Tafer -zajišťujeme dodávky paliva-peletek -komplexní vytápěcí systém pro rodinný dům zn. FAMAR.

Maloobchod, prodej: -semena-osivo -zelenina -květiny -zahradní hnojiva a zemina -zahradní plasty -chemické postřiky k ochraně rostlin -zahradní nářadí -krmivo pro drobné zvířectvo.

Pila. Prodej: -90% řezivo pro stavební účely -stavební smrk (kapované) -hraněné řezivo -impregnace řeziva máčecí technologií -těžební práce a přibližování dřeva -doprava dřeva -truhlářské smrk, borovice, modřín, dub, olše. Výkup: -kulatina jehličnatá – smrk, borovice v třídě A, B, C, v omezené míře D.

Služby: -výkup a prodej nové i použité zemědělské techniky -opravy vozidel Zetor a ostatní zemědělské techniky -zprostředkovatelská činnost -komisní prodej Prodej: -zemědělská technika, lesnická a komunální technika -myslivecké potřeby a pomůcky Výhradní dovozce pro ČR: WÖLFLEDER -luční brány MAMMUT -vykusovač senáže, rozhrnovač ...

Práce, výroba: -kuchyňské dvířka z masivu -truhlářství -zakázková výroba -okna, eurookna, vitríny, zimní zahrady -dveře vchodové, interiérové, zasouvací, obloukové -podlahy plovoucí, masivní, laminátové -dělící příčky -obklady stěn, sloupy a stropy -schodiště samostatné, lepené na beton, kov. Konstrukci -soustružené zábradlí, apod.

Velkoobchodní, maloobchodní prodej: -profi stavební chemie, technické poradenství -materiály na: -vysoušení: vlhké zdivo -hydroizolace: vlhké podklady -opravy: podlahy a schody -speciální tmely a lepidla -diamantové řezné nástroje -univerzální vrtáky a nářadí.

Realitní kancelář. Prodej, pronájem: -rodinné domy, dům -byty -rekreace, chaty, chata, chalupa, chalupy -pozemky, pozemek -zahrada, garáže -komerční prostory.

Práce: -kovovýroba -klempířské -soustružnické -zámečnické. Výroba: -zemědělské nářadí na traktory.

Truhlářství a tesařství výroba: -eurookna-dveře -vnitřní dveře. -nábytek Stavební truhlářství.

Výroba, dodávka, montáž: -ocelové a nerezové schodiště, zábradlí -schodiště přímá, lomená, podestová -schodišťové zábradlí -zábradlí na balkony a terasy -přístřešky, markýzy -plotové dílce, branky -zámečnické konstrukce.

Nezávislé finanční a pojišťovací poradenství, realitní kancelář. Reality: -prodej, nákup, pronájem -nemovitosti, chaty -byty, domy, dům. Služby: -hypotéky -pojištění -finanční poradenství -developerská činnost.

Montáž: -stínící systémy -žaluzie.

Služby: -výroba želatinových tobolek -balení -sypké hmoty do želatinových tobolek -dle požadavků zákazníka -provedení určeného k distribuci, včetně požadovaného potisku -barevné kombinace -prodej infračerveného topení Sídlo společnosti F+Š MARK s.r.o. Hrušovická 7/893 197 00 Praha 9.

Stavební a nábytkové stolařství. Výroba nábytku na zakázku: -stavebně truhlářská -tesařská -stolařská.

Výroba: -stále pružný tmel PAULIN pro utěsnění dvou styčných ploch proti unikání oleje, nafty, benzínu, chladící kapaliny a dalších kapalin s teplotní odolností-30°C až 150°C. použití především na motorové a převodové skříně automobilů, obráběcích strojů atd. Prodej: -přímé obchodní zastoupení německé firmy MAKRA ...

Maloobchod, prodej: -ortopedické a zdravotní matrace -vlněné lůžkoviny, spací pytle.

Projekce, dodávka, montáž, servis: - zařízení pro úpravu vody pitné, užitkové, průmyslové filtrace, změkčování, odželezňování, odmanganování, odchlorování, odsolování, reverzní osmoza. Prodej, velkoobchod: - trubky, fitinky, ventily, armatury - průtokoměry - plastové díly pro vzduchotechniku - ventilátory - ionexy - aktivní uhlí ...

Společnost VODASERVIS s.r.o. poskytuje služby v oblasti úpravy pitné vody pro obce, větší města i průmyslové podniky. Poskytujeme filtry, čerpadla, filtrační vložky a čerpací techniku. Naše služby poskytujeme pro: - obce - větší města - průmyslové a stavební podniky (i technologické vody) - potravinářský a zemědělské podniky (nerezové ...

Zahradnictví: -sadovnická realizace -okrasné dřeviny -balkonové květiny -smuteční vazba -výsadba okrasných zelení -parkové úpravy -sadba rostlinný materiál. Prodej: -sazenice zeleniny -sazenice okrasných květů.

Realitní kancelář: - reality Třebíč - reality Jihlava - reality Praha - reality Brno. Koupě, prodej, pronájem: nemovitosti: rodinné domy, byty, chaty, chalupy, rekreační domky, zemědělské usedlosti, pozemky, lesy, rybníky, komerční objekty, haly, výrobní prostory, obchody, kanceláře. Zajištění: - developerské projekty - znalecké ...