Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Realitní kancelář Správa nemovitostí

Zpracování přírodního kamene. Maloobchod,prodej: -mramor -žula -pískovec -výrobky z betonu: -zámková dlažba -vymývaný beton -obrubníky -žlaby -španělská keramika ROCERSA: -obklady -dlažby.

Kamenosochařství, kamenictví, kameník. Výroba: -pomníky -obruby -krycí náhrobní desky -náhrobky -obklady schodů -parapetní desky -doplňky k pomníkům: -svítilny, vázy, fotografie, urny, lucerny, mísy, písmo -pamětních desek.

Zámečnictví,kovovýroba. Výroba,oprava,montáž: -všechny zámečnické výrobky: -vrata,brány,dveře -schodiště,zábradlí -mříže včetně montáže -přístřešky a zimní zahrady -drobné práce z nerezových materiálů -jiné zámečnické práce dle dohody.

Stolařství, truhlářství. Výroba: -nábytek na zakázku: -kuchyňské linky -obývací stěny -dětské pokoje -ložnice -postele -stoly, stolky -poličky -botníky -atd -okna -dveře. Restaurování, restaurátorské práce: -historické okna, dveře, nábytek.

Řemeslo: -zámečník -instalace-voda.

Výroba: - dýhy - překližkové výrobky - aglomerované dřevařské výrobky.

Projektová činnost. Architektonické služby.

Maloobchodní prodej: - drogerie - barvy - laky.

Distribuce - dřevěné bytové doplňky - stojany na květy - dřevěné závěsy Distribuce - mlýnky na pepř Distribuce - dárkové dekorační předměty (korbely, hrníčky)

Výroba: -zámková dlažba -zatravňovací dlažba -obrubníky -obklady z umělého kamene (umělé kameny)-z pískovce (pískovec) -ostatní cementové zboží Maloobchod, prodej: -stavebniny -stavební materiály.

Prodej,maloobchod,pokládka: -PVC,linoleum -koberce bytové,zátěžové,obkladové, čistící zóny,hotelový program -dýhované,korkové,laminátové podlahy -dřevěné třívrstvé podlahy -DUO parkety,parketové vlysy -masivní dřevěné podlahy,zámecké mozaiky -přechodové a obvodové lišty, podložky,parozábrany,stavební chemie. ...

Truhlářství,truhlářská výroba: -interiérový nábytek: -ložnice,obývací stěny,dětské pokoje -kuchyňský nábytek,kuchyně -kancelářský nábytek. Práce: -truhlářské -pokládka plovoucí podlahy. Montáže: -interiérové dveře -schodiště. Sídlo: -Zlín,Štěfánikova 3259.

Aranžovna. Služby, práce: - aranžérské, aranžování: - výkladní skříně - reklamní polepy autoplachet (autoplachty) - květiny, květinová výzdoba.

Výroba,velkoobchod,maloobchod,prodej: -fasádní polystyren - klasický bílý v tloušťce 1-10 cm. Prodej: -hmoždinky -síťovina. Sklad: -Zdislavice 2 - u zámku,Troubky.

Výroba: - stavební truhlářství: - okna - dveře - tesařství.

Výroba: - stavební truhlářství: - okna - dveře.

Truhlářství,stolařství,výroba: - nábytek na zakázku - okna - dveře.

Zámečnictví, nástrojářství

Stolařství. Výroba: - nábytek na zakázku.

-Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Velkoobchod a ...

Zprostředkování koupě, prodeje, pronájmu a výstavby nemovitostí. Zajištění bankovních a nebankovních úvěrů.