Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Prodej, montáž, výměna, služby: -plastová okna a dveře (PVC profily VEKA Softline AD) -dřevěná a hliníková okna a dveře -sekční garážová vrata -montáž do novostaveb, výměna stávajících oken a dveří -doprava na místo stavby -vybourání starých oken zdarma.

Práce: -stolařské, stolařství -truhlářské, truhlářství. Maloobchod, prodej, montáž: -dveře a zárubně SAPELI, PORTA DOORS, Intenso -bezpečnostní dveře PORTA DOORS -plovoucí podlahy -dveřní kování TWIN, HOLAR, Art servis Výroba, dřevovýroba: -schodiště -nábytek na zakázku -kuchyně E-MAIL: p.havlicek @ volny.cz . WEB: ...

Velkoobchod, prodej, eshop, e-shop: -podlahové krytiny -ubrusovina -koberce -syntetické usně -koženka, zdravotnické koženky -žíněnky -hrací molitanové kostky -plastový sedací nábytek vhodný pro mateřské školky -pelíšky pro domácí mazlíčky -sedací vaky, pytle -dětské hřiště, bazén pro kuličky -přebalovací podložky. Práce ...

Autorizovaný prodejce - zahradní technika VARI. Servis a náhradní díly Výdejní místo e-shopu. Doprava k zákazníkovi.

Zahradní architektura, projekce, návrhy, realizace: -parky, zahrady, rodinné zahrady -sadové úpravy. Prodej: -jehličiny -okrasné keře i na živé ploty -stromy -ovocné stromy -zemina, oblázky.

Projekce, realizace zahrad. Údržba zahrad a sadové úpravy. Okrasná školka. Dřevovýroba: - kůly, příčky - popruhy na vyvazování - juta na obalování kmene stromu - dřevní štěpka. Internetový prodej sortimentu pro včelaře

Firma vyrábí kvalitní nábytek na zakázku, a také realizuje venkovní objekty do zahrad: - pergoly, terasy, obývací stěny - vestavěné skříně, komody - kuchyně pro rodinné domy - mini bary, účtárny - kanceláře, jídelní stoly a další.

Maloobchod, prodej: - keramické obklady, dlažba. Montáže, rekontrukce, opravy, oprava: - obklady, dlažby. - bytová jádra. - koupelny. Stavby RD a rekonstrukce budov.

Výroba, prodej, montáže: - plastová okna - plastové dveře - hliníková okna - hliníkové dveře. Prodej, dodávka, montáže: - rolety, žaluzie - doplňky okenních otvorů. Kancelář: - Zlín-Prštné, Tř.T.Bati 235.

Společnost Podlahy Vícha s.r.o. Hulín je menší rodinná firma s více než 10ti letou praxí v oblasti podlahářství a truhlářství. Provádíme veškeré podlahářské práce - dodáme dřevěné, laminátové, vinylové podlahy, PVC, vinylové schody i koberce. V rámci truhlářství se zaměřujeme na renovace starého nábytku. Působíme v okolí Brna, Kroměříže, ...

Montáž, instalace, servis, prodej: - klimatizace

Intenerový obchod, eshop, on-line prodej: - profesionální i kutilské nářadí.

Výroba, velkoobchod, internetový obchod: -nářadí a příslušenství k upínání obrobků -mechanické, magnetické a elektromagnetické upínače -upínací, mechanické, sínusové a lamelové stoly -odmagnetovače -svěráky a sklíčidla -malé magnety.

Internetový obchod, eshop, prodej: - profi štětce - válečky - držáky na váleček - montérky a pracovní kalhoty. Maloobchod, prodej: -kartáčnické výrobky -lepidla -tmely -malířské a natěračské potřeby.

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Truhlářství. Kuchyňské studio. Výroba, prodej, montáže: -jakýkoliv nábytek na míru Návrhy v 3D, realizace: -interiéry - bytový nábytek.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, zakázková výroba: -zahradní a bytové doplňky z umělého kamene: -fontány, kašny, vázy -sochy, sošky, -sloupy, sloupky, stavební doplňky -lavice, stoly -balustrády - různé tvary, výšky -květinové nádoby výrobky jsou mrazuvzdorné, stálobarevné.

Služby: - zakládání a údržba zeleně - ošetřování stromů - kácení stromů - výškové práce - sečení břehů vodních toků - čištění vodních toků - rekonstrukce a údržba chráněných území - hnízdní podložky pro čápy

Správa a údržba nemovitostí. Prádelna a čistírna - tel.:737145008. Služby: - praní a mandlování prádla - chemické čištění oděvů - pracovních i osobních. Služby jsou určeny především pro hotely, ubytovny, restaurace, zdravotnická ařízení, strojírenské podniky a dílny. Úklidové služby - tel.:604678629. Pravidelný i jednorázový úklid: ...

Kuchyňské studio Pařenica: - 3D návrh kuchyňských linek, vlastní výroba, montáž - výroba dětských a studentských pokojů - nábytek do předsíní - vestavěné skříně - obývací pokoje - kancelářský nábytek.

Dodávka, prodej, distribuce, maloobchod, montáže, instalace, projekce: -klimatizační jednotky FUJITSU -klimatizace -vzduchotechnika -čističky vzduchu -odvlhčovače -vysoušeče -mobilní klimatizace.

Prodej, montáž, dovoz: -PC, kancelářské techniky, internetu, sítí -fotoaparátů, kamer -Elektro: pračky, sušičky, chlazení -TV, satelity -kamerové systémy Značky: -HP, CANON, OLYMPUS, FUJITSU-SIEMENS, VERBATIM, SONY. Prodejní sítě EC - group

Výroba, distrubuce: - zednické nářadí: - brusivo - hadice nivelační - hladítka, hladítka nerez - latě srovnávací - povrchy náhradní - síta - škrabáky - stojany - spárovačky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -keramické obklady a dlažby -lepící a spárovací tmely a lišty -vany -sprchové kouty -vodovodní baterie -koupelnové doplňky a keramika -teplovzdušné krby a topeniště. Montáž, realizace, pokládka, položení: -obkladů, obkladač -dlažeb, dlaždič. Rekonstrukce, přestavba: -bytová jádra, bytových ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vodo, topo, plyn -instalační materiál: -měděné, plastové, pozink trubky včetně tvarovek -kotle, radiátory, ohřívače TUV -topidla, sporáky, tlakové nádoby -armatury, odpady, hadice -domácí vodárny -sanitární a zařizovací předměty: -keramika, vany, baterie -sprchové kouty, splachovací ...