Potřebujete renovovat dům či zahradu? Jistě využijete širokou nabídku nátěrových hmot, která zahrnuje barvy do interiéru i fasádní barvy, nátěry, laky, lazury, ochranné nátěry na dřevo, plast a kov, míchání odstínu barev na přání, zapůjčení vzorníku barev

KMB barvy, s.r.o.
Široký sortiment barev a laků pro kutily, malíře i stavebníky najdete u společnosti KMB barvy, s.r.o., Vašeho specialisty na barvy. Prodáváme nátěrové hmoty na malování, fasádu, dřevo i kov od předních tuzemských i světových výrobců. Na počkání Vám namícháme odstín dle vašeho výběru z tisíců barevných variant. U nás seženete vše potřebné!!!
KMB barvy, s.r.o.
Dodávka - lodní laky - universální laky

Maloobchod, prodej: - barvy, laky - malířské, natěračské potřeby. Řemeslnické práce: - malířské a natěračské práce - nástřiky.

Společnost STOMIX je jeden z předních českých výrobců a dodavatelů zateplovacích systémů. Výroba, dodávka, velkoobchod: -stomixTHERMalfa (systém na bázi desek z pěnového polystyrenu) -stomixTHERMbeta (systém na bázi desek z minerálních vláken) -AlfaDEKOR, BetaDEKOR -fasádní nátěry GamaDEKOR -barvy pro interiér i exteriér, základní ...

Velkoobchod, prodej, dodávka: - izolace, izolační nátěry IZOPLAST - přípravky proti plísním MYCETOX - desinfekce skleníků a produkce žampionů MYCETOX - mycí a desinfekční prostředek MYCETOX - lepidlo IZOPLAST k lepení izolačních pásů a lepenek za studena.