Ohřevná zařízení pro standardní, domácí i průmyslové aplikace zahrnují temperační články, armatury, infrapanely, topné panely, tepelná čerpadla, vyhřívací podlážky ale i potrubí pro topné kapaliny všech typů, vedení tepla, vodní lázně, bojlery anebo kotle.

Činnost - sváření v ochranné atmosféře - obrábění - montáže a opravy potrubí - montážní činnost pro chemický i potravinářský průmysl.

Dodávka a montáž - podlahové topení DEVI Inženýrská činnost - stavební dozory Projektová činnost Zhotovení - základové desky Zhotovení - anhydritové lité podlahy

Kompletní dodávka, montáž, projekce, servis, oprava: - moderní vytápěcí systémy - kotelny - na biomasu, plyn, pevná paliva - tepelná čerpadla - solární systémy, sluneční kolektory - podlahové vytápění - otopná tělesa - turbíny.

Strojírenská firma. Výroba, oprava: - důlní ventilátory - stavební žebříkové dopravníky - stroje a zařízení-malé série a kusovky na zakázku. Oprava, servis: - teplárenská zařízení.

Prodej: - pneumatické válce - ventily - regulátory - filtry - šroubení - rychlospojky - hadice - manipulátory - manometry - tlakoměry.

Strojně montážní práce - projektová příprava, realizace dodávek, i demontáže Kovovýroba Záruční i pozáruční trvalý servis s prodlouženou záruční lhůtou

Laminátové výrobky pro průmysl a stavebnictví, výroba, prodej: - zařízení pro energetiku, potrubí, rozstřikovací tyče - nádrže pro skladování chemikálií a chemické aparáty - výrobky pro ekologii, velkoobjemové nádrže, čerpací stanice, překrytí, kanalizační trouby - pískové filtry.

Kotle pro domácnost i průmysl Český výrobce litinových kotlů, interiérových kamen a radiátorů s tradicí od roku 1888. Vyrábíme automatické kotle na tuhá paliva. Dále pak kondenzační a plynové kotle, akumulační nádrže, ohřívače vody, krbová kamna, peletová kamna a litinové radiátory se zárukou 20 let.

Sklárna. Výroba, zpracování: - plochého skla (sklo) - broušení, fazetování a gravírování - ohýbání - kalení. Výroba: - radiátory HEATROLL - nástěnné otopné tělesa.

Ocel, ocelolitiny: - soustružení - frézování - obrábění - stříhání a ohýbání - svařování a pálení ocelí. Opracování odlitků a výkovků. Prodej: - průmyslové armatury - potrubí - ventily - šoupátka - zpětné a uzavírací klapky - kulové kohouty - ovladače kondenzátu - kompenzátory - filtry - hydranty.

Servis plynových kotlů Junkers, dodávka, montáž, uvedení do provozu, včetně kondenzačních kotlů. Výměny plynových kotlů. Montáž a revize plynovodů.

Poskytujeme své služby v oboru montáže, opravy, revize a uvedení plynových kotlů. V Praze a ve Středočeském kraji. Naše firma se specializuje na značky: Buderus, Dakon, Junkers, Protherm, Vaillant, Viadrus.

Společnost Works L & W group s.r.o. nabízí kompletní zajištění dodávek potrubí, ocelových konstrukcí a technologických zařízení, dále jejich montáž a technicko-inženýrské služby. Soustředíme se především na dodávky a montáže investičních celků a technologií v tuzemsku i v zahraničí a to ve všech odvětvích průmyslu. Provádíme montážní a svářečské ...

Společnost TITAN-METALPLAST s.r.o. založena v roce 1992. Výhradní obchodní zastoupení švýcarské firmy GEORG FISCHER +GF+ pro Českou republiku. Velkoobchod, maloobchod, dovoz: - spojovací díly polyetylénových trubek pro výstavbu nízkotlakých a středotlakých plynovodů a tlakových rozvodů pitné vody: - elektrotvarovky z PE 100 systém ELGEF ...

Činnost: - revize plynu, kotelen - montáž, servis plynových kotlů - koordinátor BOZP na stavbách.

Dodávka, prodej, servis - armatury, lité armatury, kovové armatury - potrubní díly, trubky, šrouby a matice.

Prodej: - potrubní a hadicové systémy SIAP - kotevní technika SIAP - vrtné nářadí ROCKMORE - filtry BALDWIN - hydraulické komponenty a hadice Manuli Fluiconnecto - čerpací technika

Společnost Besta - Z a.s. Otrokovice působí nejen v regionu Zlínský kraj, ale po celé České republice. Mezi realizované zakázky patří: - ocelové konstrukce stropního podhledu, střechy - ocelové podesty - realizace ocelového skeletu a sendvičového opláštění. - realizace vlastní výrobní haly - montáž zásobníku sypkých hmot - ...

Armatury průmyslové: - obchodní, poradenská a výrobní činnost v oblasti průmyslových armatur - pro chemický a potravinářský průmysl - vysokotlaké pro tepelnou energetiku - ukazatele stavu hladin PN0, 6-25, 0 MPa - armatury povlakované a pogumované PN10, PN16 pro chemický a potravinářský průmysl. Vývoj a výroba speciálních ...

Dodávka, montáž: - průmyslové pece - hořáky, sušárny - různá tepelná zařízení

Velkoobchod, prodej, dovoz, import: -vodoinstalační materiál -šoupátka -mosazné rychlospojky -mosazné šroubení -vzdušníky, filtry -kulové ventily -regulační ventily -plastový program na domácí přípojky -zemní soupravy, domovní přípojky -trubní tvarovky -klapky -plastové narážecí fitinky -zemní kulové uzávěry -vodoměry -opravný ...

Prodej, montáž, servis: - kondenzační plynové kotle

Montáž, servis, čištění: - plynové spotřebiče - plynové sporáky - plynové kotle.

Činnost - instalatérské práce, rozvody vody, topení - plynařské práce, rozvody plynu. Dodávky, montáž - plynové kote - solární technika - podlahové vytápění.

Velkoobchod, prodej: - armatury - vodoinstalační materiál - materiál pro výstavbu kanalizace - roury - litinové tvarovky - zastoupení BUDERUS, PIPE.