Dřevěná okna a dveře jsou nejlepším řešením pro nízkoenergetické a pasivní domy. Nabízí znatelnou úsporu, širokou škálu dřevodekorů a vykazují dlouhou životnost. Eurookna si můžete pořídit i ve variantě s nalepovacími příčkami nebo izolačním sklem.

Montáž a o dodávka oken, dveří, zimních zahrad z plastu dřeva i hliníku.

Zastoupení designových firem z celého světa. Výroba, prodej: - dveře z masivních dřevin - dýhované a lakované dveře - nábytek a sedací soupravy - posuvné stěny - schodiště - truhlářsko - stavební výrobky.

Dřevěné výrobky a nábytek: - výroba - návrhy - montáž - doprava. Produkty: - kuchyně - dveře - vestavěné skříně - skříňky - stoly, stolky - bary - recepce aj.

Provádíme kompletní stavební činnost - štukování, štěrkování, malování, obklady, dlažby, sádrokartony, plovoucí podlahy. Dále pak pvc, koberce, montáž a demontáž oken a dveří.

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Nabízíme eurookna, dveře, zimní zahrady a garážová vrata.

Výroba,montáž: -okna a dveře: -plastová -hliníková -výkladce -prosklené stěny -zimní zahrady.

Výroba, dodávka a montáž - vrata Výroba, dodávka a montáž - dřevěná EUROOKNA - dveředodávka a montáž - platová okna

Truhlářské práce Zakázková výroba - dveře z masivu Zakázková výroba - dřevěná schodiště - zábradlí

Společnost Mediaroute, s.r.o. se zabývá vývojem databázových systému pro online sledování dopravních prostředků. Naše pole působnosti zasahuje od monitoringu kamionové dopravy až po komplexní systémy zajišťující provoz a statistiku přepravy osob. V roce 2003 přišla naše společnost na trh s revolučním systémem MR 2000, který zajišťuje sledování ...

Okna,dveře, Prodej,dodávka,montáž. Vzorková prodejna: - eurookna,okno, - okna dřevěná,izolační dvojskla, kování-celoobvodové Maco Salzburg těsnění-silikonové,komorové DEVENTER okapnice-hlinikové, eloxované KOCHER - dveře TTK, SAPELI, - výrobky z lepeného dubového hranolu, - okna z lepeného hranolu ...

Nabídka stavebních a zednických prací. Provádění rekonstrukcí, novostaveb, inženýrských sítí a komunikací. Dodávka a montáž dveří a oken.

Prodej plastových, dřevěných a střešních oken. Zajištění montáže, zednických prací a likvidace starých oken včetně poskytování poradenství.

-Velkoobchod a maloobchod Truhlářství, podlahářství

-Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Velkoobchod a maloobchod -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované ...

-Výroba dřevěných výrobků (kromě truhlářských a tesařských, nábytku a hraček) -Přípravné práce pro stavby -Dokončovací stavební práce -Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování služeb pro hospodaření v lesích a pro myslivost -Velkoobchod -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

-Dokončovací stavební práce Truhlářství, podlahářství

Pokrývačství, tesařství Truhlářství, podlahářství Provádění staveb, jejich změn a odstraňování