Dřevěná okna a dveře jsou nejlepším řešením pro nízkoenergetické a pasivní domy. Nabízí znatelnou úsporu, širokou škálu dřevodekorů a vykazují dlouhou životnost. Eurookna si můžete pořídit i ve variantě s nalepovacími příčkami nebo izolačním sklem.

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky - garážová vrata - střešní okna

Prodej a montáž - dveře PORTA a zárubně pro Středočeský a Liberecký kraj Rekonstrukce bytových jader

STŘECHY NA KLÍČ: -práce pokrývačské -klempířské -tesařské -zámečnické -instalatérské -montáž střešních oken.

Tesařské práce Montáž krovů, pergol, altánů, bednění schodů bazenů... Dodávka dřevostaveb na klíč ekologické stavby Výroba - dřevěné rybářské pramice Montáž - sádrokartony Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž - střešní okna.

Výroba, montáž, prodej: - interiérové dveře - zárubně - boční světlíky a nadsvětlíky.

Výroba a montáž: -plastová okna -dřevěná eurookna -vchodové dveře -balkonové dveře -výlohy. Dodávka a montáž: -parapety -žaluzie -rolety -garážová vrata -izolační dvojsklo -5-ti komorový profil Gealan -kování Roto.

Truhlářské práce Kompletní realizace - bytové a nebytové interiéry Výroba, montáž - atypické kuchyňské linky Montáž - atypický nábytek (vestavěné skříně, nábytek do ložnic, ...) Výroba - atypický nábytek (vestavěné skříně, nábytek do ložnic, ...) Výroba - atypické vnitřní dveře Výroba - ...

Truhlářství. Tesařství. Zakázková výroba: -bytový nábytek kuchyně -schodiště -dveře -eurookna.

Výroba, prodej: -plastová okna -plastové dveře -hliníková okna -hliníkové dveře -dřevěná okna -dřevěné dveře -interierové dveře.

Truhlářské práce: - vchodové a interiérové dveře - dětský a zahradní nábytek. Truhlářská výroba: - dětský nábytek - zahradní nábytek - vchodové a interiérové dveře - okna - nábytek - dřevěné hračky a ruční řezba.

Nábytek, dřevěné interiérové a venkovní dveře Nabízím služby zakázkového truhlářství. Na zakázku pro vás vyrobím venkovní i interiérové dřevěné dveře, schodiště a kuchyně i veškerý nábytek z dřevěných i umělých materiálů.

Výroba, prodej, servis a montáž: - eurookna - hliníková okna - plastová okna - vstupní a interiérové dveře - zimní zahrady.

RE1 servis oken. RE1 kvalitní a levné opravy oken. Renovace oken od firmy RE1.

Velkoobchod, maloobchod. Svět podlah a dveří.

Dodáváme plastová okna, eurookna, dřevohliníková a hliníková okna a dveře, bezúdržbové hliníkové ploty, garážová vrata, brány a branky. Provádíme zaměření, výrobu, montáž, záruční a pozáruční servis.

Tesařské práce Úklid - půdní prostory Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž - střešní okna

středisko 300 - rodinné domy - výstavba a rekonstrukce rodinných domů a vil středisko 200 - podlaháři - pokládka většiny druhů podlahových krytin - montáž dveří Sapeli

Výroba, prodej: - truhlářská výroba - EURO okna - dveře - schody.

Prodáváme stavební materiál – stavebniny – cement, vápno, malty, cihly, tvárnice, polystyren, izolace, stropy, překlady, komíny, betonové výrobky, dlažby, panely, jímky, dále písek, drť, štěrk, zeminu, uhlí, brikety. Používáme vlastní nákladní dopravu – Tatra s hydraulickou rukou, Tatra sklápěč, Tatra návěs, Avia kontejner. Nabízíme služby ...

Zakázková výroba, truhlářství: - nábytek - okna, oken - dveře

Stěžejní činností naší firmy je prodej a montáž plastových, dřevěných, hliníkových a ocelových oken a v neposlední řadě i všech interiérových a vchodových dveří.Jsme schopni Vám v oblasti oken a dveří nabídnout komplexní služby od zaměření, přes odbornou pomoc při výběru nejvhodnějšího typu, až po zednické zapravení a odvoz vzniklého odpadu. ...

Výroba: - nábytek - eurookna - kuchyňské linky a vestavěné skříně na míru.

Prodej: - plastová okna - dřevěná EURO okna - střešní okna ROTO.

Výroba, dodávky a montáž automatických vjezdových systémů: - garážovýá vrata - vjezdové brány - pohony - závory.

Renovace, montáž, instalace: -dveře, zárubně -interiérové schodiště -vestavěné skříně -kryty topných těles. Prodej a pokládka: -plovoucí podlaha.