Dřevěná okna a dveře jsou nejlepším řešením pro nízkoenergetické a pasivní domy. Nabízí znatelnou úsporu, širokou škálu dřevodekorů a vykazují dlouhou životnost. Eurookna si můžete pořídit i ve variantě s nalepovacími příčkami nebo izolačním sklem.

Výroba: -vnitřní dveře -vchodové dveře -balkonové dveře -výkladce -repase dřevěná okna a dveře -schodiště -interierové prvky ze dřeva. Lepený program. Smluvní partner požárních uzávěrů firmy DASIP. Sušení dřeva, sušárna.

Maloobchod, prodej: -stavební materiál -cement, vápno, cihly, tvárnice, suché maltové směsi, betonové směsi -tepelné a zvukové izolace -komínové systémy, kotle, kamna, radiátory -zateplovací systémy domů -sádrokarton, střešní okna -obklady dlažby -dveře, plovoucí podlahy -stavební řezivo -svařované sítě, plechy, plechové ...

Zakázková, sériová a atypická výroba: -dřevěná okna jednoduchá, EURO 56, špaletová, zdvojená. -dřevěné dveře venkovní, vnitřní, atypická včetně dřevěných zárubní (obložek). Opravy, repase, renovace. S možností montáže, povrchové úpravy a zasklívání (i technologií DITHERM). Zakázková výroba: -interiéry na klíč. Dřevovýroba: ...

Truhlářství: -výroba ze dřeva masiv, dýhovaný masiv, dýha, laminodesky -okno, okna -dveře -oddělovací stěny -palubky -dýhované obklady -nábytek -kancelářský, dětský, kuchyňský, stoličky -nábytek pro restaurace, bary, vinárny -postele, válendy i s úložným prostorem, palandy.

Truhlářství - výroba: -okna -dveře -výrobky dle přání.

Truhlářství. Zakázková výroba: -kancelářský nábytek -okna, dveře -kuchyňské linky i kompletace -špaletová okna -vestavěné skříně -dřevěné obklady stěn -schody -selský nábytek -smluvní doprava našich výrobků až k zákazníkovi -dvouletá záruka na naše výrobky

Truhlářství. Zakázková dřevovýroba: -okna, okno -kazetové dveře -dřevěné schody -různé atypické prvky.

Truhlářství Zakázková výroba: -rovná i točitá dřevěná schodiště -točitá madla -zahradní altány, chaty -nábytek vč. prodeje kancelářský, bytový, kuchyňské linky i atypické včetně rekonstrukcí s dodávkou spotřebičů -materiál masivní dřevo, dýhované a laminové desky -soustružení dřeva -běžná i atypická okna a dveře -dřevěné ...

Služby: -výroba a montáže nábytku -soustružení -řezbářství -schody -obklady -okna -dveře.

ANLUX TWW s.r.o. - specialista na dřevěná a dřevohliníková okna : -dřevěná eurookna TWW a ALBO -vchodové dveře TWW a ALBO -speciální výrobky z rakouské dílny - absolutní TOP kvalita -parapety, žaluzie -rolety, sítě proti hmyzu -dřevohliníková okna a eurookna s izolačním dvojsklem i trojsklem, bezrámové zasklení.

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Výroba a zhotovení oken, polic, dveří, nábytku, schodů, podlah, zahradního nábytku, dřevených chatek aj. Výroba a zhotovení i z materiálů nahrazujících dřevo Opravy a ostatní dle dohody Zakázková výroba NONSTOP Mobil: + 420 739 034 879 Tel./fax: + 420 318 864 485

Výroba a zhotovení oken, dveří, nábytku, schodů, podlah, zahradního nábytku, dřevených chatek aj. Opravy a ostatní dle dohody Zakázková výroba.

Zakázková výroba: -eurookna a dveře -podstatné zimní slevy -stavební truhlářství.

Prodej, montáž: -dýhované dveře a zárubně SAPELI -domovní dveře, eurookna PFEIFER.

Truhlářské práce. Zakázková výroba: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -vchodové dveře, okna, schody -pergoly, zahradní domky, altány.

Služby: -výroba interiérů z masivu a plošných materiálů -stavební výroba, dveře, okna, schody.

Prodej vše pro střechu: -střešní krytiny -izolace -okna.

Truhlářství zakázková výroba: -okna,dveře -schody -nábytek -vybavení interiérů -záhradní nábytek -sauny -obklady -podhledy -podlahy -kazetové stropy.

Prodej,montáž: -garážová vrata -roletové systémy -pohony venkovních bran.

Výroba: -eurooken -vchodových a vnitřních dveří -dřevěná schodiště -vestavěné skříně na míru -kuchyňské linky včetně spotřebičů -zakázková výroba.

Truhlářství, podlahářství -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, ...

Truhlářství, podlahářství