Výhody plastových oken a dveří jsou tepelná a zvuková izolace, odolnost proti korozi a povětrnosti a bezúdržbovost. Odborné firmy nabízí dodávku a montáže nových plastových oken a dveří, montáže parapetů, okenních i dveřních žaluzií a ochranných sítí.

MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Společnost MONTPLAST je český výrobce oken a dveří. Najdete u nás plastová okna i dveře, ale i hliníkové systémy. Okna z plastových profilů jsou flexibilní, lze je realizovat dle vlastního stylu. Naše výrobky mají vysokou kvalitu a vyznačují se dlouhou životností, vyrábí se z Německého profilu GEALAN, vícekomorové profily GEALAN udrží teplo ve ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Rychlou dodávkou a kvalitní montáží pětikomorových či šestikomorových plastových oken se zabývá firma Eko-Okna. Vysoce kvalitní okna, která mají velmi dobré izolační vlastnosti, můžete u nás pořídit za příznivé ceny. Neváhejte se na nás obrátit, poskytujeme kompletní služby pro správné fungování oken. Působíme v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Prodej - keramické obklady a dlažby - stavební materiál.

Kompletní služby v oboru montáží suchých staveb: - izolace - sádrokartonové systémy - protipožární systémy - minerální podhledy - lze sjednat doplňkové práce - montáž střešních oken (Velux, Fakro) - malby a nátěry.

Prodej, montáž, servis: -plastová okna -hliníkové okna -vchodové hliníkové a plastové dveře -hliníkové dveře -zdvižně posuvné dveře -parapety -žaluzie, rolety -sítě proti hmyzu -garažova vrata -interiérové dveře a obložky

Poradenství: - bytová architektura - interiéry Sádrokartonářské práce. Stavební práce. Montáž - střešní okna VELUX.

Montáž: -okna -dveře -zimní zahrady -terasy WPC -interiéry -kuchyně -nábytek.

Sortiment: -dárkové balení Jakostního vína -dárkové balení Modrá řada -dárkové balení Zlatá řada.

Provádíme zasklívání v celé České republice, Slovensku a Rakousku. Provádíme práce ve výškách, stísněných prostorech -usazujeme skla různých hmotností, rozměrů i obloukové - konkávní -splňujeme normu DIN EN 13155.

Veškerou dopravu zajistíme: -vlastními vozidly dle potřeby a užitečného zatížení -disponujeme vozy s hydraulickým ramenem v provedení valník, dále dodávkou, furgonem a pickupem. Zajišťujeme zásobování staveb, stěhování strojů. ISO kontejnery kancelářské a skladové (pronájem, prodej).

Provádíme: -manipulace -usazování -montáže -zasklívání -údržbu (nejen) oken. Využití tam, kde je omezený přístup, ve stísněných prostorách a omezených staveništích -šířka stroje v jízdním režimu je 75cm -gumové pásy -dieslový motor nebo elektrický agregát (pro práci v uzavřeném prostoru uvnitř objektu).

Naše infračervené topné panely se vyrábí podle nejpřísnějších norem pro zajištění kvality. Pro výrobu používáme pouze prověřené a vysoce kvalitní materiály. Všechny skleněné a zrcadlové prvky jsou vyrobeny ze zpevněného bezpečnostního skla (ESG).

Veškeré pokrývačské, izolatérské a klempířské práce s dodáním materiálu. Hydroizolace plochých střech, montáž střešních oken. Tesařské práce. Půjčovna, pronájem stavební výtahy.

Izolace plochých střech. Klempířské, pokrývačské práce.

Prodej a montáž vysoce kvalitních plastových oken, dřevěných oken a hliníkových oken . Garážová vrata, markýzy, rolety, žaluzie, servis. Poradenství a cenová nabídka zdarma.

Dodávka, montáž, demontáž, maloobchod, prodej, distribuce: -plastových oken, plastová okna, okno, oken -plastové okno, okna -plastové dveře, dveří -parapety, parapet-vnitřní, vnější -výrobky z plastu -poradenství. Montáž, prodej stínící techniky: -žaluzie, rolety, markýzy, sítě proti hmyzu. Montáž suchých staveb, sádkrokartonových ...

Montáž: -plastová a hliníková okna -speciálně dvojitě těsněná -automatické dveřní systémy.

Montáž: -plastová a hliníková okna -speciálně dvojitě těsněná -automatické dveřní systémy.

Montáž: - plastová okna - dřevěná okna - hliníková okna - obložkové vnitřní dveře. Rekonstrukce: - rodinné domy - bytová jádra - koupelny, zednické práce.

Montáž, demontáž, dodávka: -okna plastová, euro (dřevěná) -parapety -žaluzie.

Prodej a distribuce PVC systémů pro výrobu plastových oken a dveří. Nabídka produktů: -dveře plastové -kování oken a dveří ROTO NT -plastová okna a prvky pro plastová okna (okenice, žaluzie, stínící technika, dekor) -plastové profily: -pěti, šesti, sedmi a osmi-komorové -stavební šířka 60, 70 a 80 mm. -plastové posuvné dveře ...

Výroba, dodávky a montáž: -plastová okna a dveře -6-ti komorový systém GEALAN S 8000 IQ -6-ti komorový systém BRUGMAN -servis oken a dveří -doplňky.

Výroba, montáž, servis: -plastová okna. -plastové dveře. -garážová vrata.

Dodávka, montáž: -půdní vestavby na klíč -sádrokartonové konstrukce -kazetové podhledy AMF, ROCKFON -obložkové komponenty (zárubně, plovoucí podlahy) -střešní okna VELUX -zateplovací systémy.

Autorizovaný prodejce oken SULKO. Prodej, montáž, servis: -plastová a hliníková okna z plastových profilů REHAU a hliníkových profilů REYNAERS -parapety -stínící technika -interiérové dveře. Veškeré montážní práce včetně zednických provádí profesionálně vyškolení zaměstnanci s dlouholetou praxí. Bezplatné vypracování cenové nabídky a ...

Dodávka, prodej, obchod, montáž, demontáž stávajících stavebních výplní: -plastová okna a dveře i probarvená ve hmotě až 20 odstínů barev THYSSEN -celoobvodové kování ROTTO -zimní zahrady -hliníkové a plastové zastřešovací systémy zasklené i s polykarbonátem -stínící technika do oken a dveří -světlíky střešní pro průmysl a ...