Výhody plastových oken a dveří jsou tepelná a zvuková izolace, odolnost proti korozi a povětrnosti a bezúdržbovost. Odborné firmy nabízí dodávku a montáže nových plastových oken a dveří, montáže parapetů, okenních i dveřních žaluzií a ochranných sítí.

MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Společnost MONTPLAST je český výrobce oken a dveří. Najdete u nás plastová okna i dveře, ale i hliníkové systémy. Okna z plastových profilů jsou flexibilní, lze je realizovat dle vlastního stylu. Naše výrobky mají vysokou kvalitu a vyznačují se dlouhou životností, vyrábí se z Německého profilu GEALAN, vícekomorové profily GEALAN udrží teplo ve ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Rychlou dodávkou a kvalitní montáží pětikomorových či šestikomorových plastových oken se zabývá firma Eko-Okna. Vysoce kvalitní okna, která mají velmi dobré izolační vlastnosti, můžete u nás pořídit za příznivé ceny. Neváhejte se na nás obrátit, poskytujeme kompletní služby pro správné fungování oken. Působíme v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Výroba, montáž: -plastová okna -dveře, stěny včetně příslušenství -parapety, žaluzie, protihmyzové sítě. Používáme špičkový 6-ti komorový systém GEALAN. Montáž suchých staveb. Zámečnictví.

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Prodej, montáž, servis: -plastové okna, okno. Pobočka: -Wellnerova 1322/3B, Olomouc.

Stavebnictví: -výměna okenních a dveřních výplní Prodej, montáž, poradenství, úvěry: -plastová okna a dveře z kvalitních německých tříkomorových a pětikomorových profilů VEKA a celoobvodovým kováním Winkhaus -vchodové dveře s bezpečnostním kováním Winkhaus STV, izolační dvojsklo Izolas Ug=1, 1, W/m2.K s plastovým meziskelním ...

Střechy. Projekce, inženýring, dodávky, montáže na klíč, rekonstrukce: -dřevěné, vazníkové konstrukce MI-TEK*(rozpor až 25m bez podpěr) -hydroizolace plochých střech (fólie, asfaltové pásy, tepelné izolace) -montáž střešních oken VELUX, KUBESO, ROTO, FENESTRA -dodávka, montáž sádrokartonových konstrukcí, příček -půdní vestavby, ...

Maloobchod, prodej, montáž: -dveře -okna -zárubně.

Prodej, maloobchod: -střešní krytina -střešní okna -kanadské šindele IKO*, CRC* -aluminiové okapní systémy ARGO.

Výroba a montáž: -dřevěná, plastová a hliníková okna a dveře: -plastová okna Internova - tříkomorový profil -plastová okna Internova 6000 - šestikomorový profil -dřevěná Eurookna.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: -plastová okna, dveře, zimní zahrady německé profily KÖMMERLING -balkonové dveře -dřevěná EURO okna (eurookna) -interiérové dveře -plastové profily KÖMMERLING -stavební kování MACO -meziskelní mřížky -nalepovací lišty -dvojskla, trojskla -parapety (vnitřní, vnější) -předokenní rolety ...

Výroba, prodej, montáž: -plastová okna z 5-komorových profilů VEKA SOFTLINE AD 70 mm -PVC i dřevěná střešní okna ROTO -plastové dveře -zimní zahrady -přísluženství: žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu, parapety.

Studio plastových oken. Divize profi window service: -demontáž, montáž, malby, nátěry ostění, doprava a manipulace a ekologická likvidace původních prvků: -plastová okna z plastových profilů ALUPLAST 3-6-ti komorové profily -vnitřní a vnější parapety z tvrdého PVC -příslušenství: -žaluzie LUX, ISOTRA -sítě proti ...

AL plast, spol. s r.o.provádí: Výroba a montáž plastových oken a dveří včetně demontáže stávajících oken, rekonstrukce: -plastová okna, dveře z německých 4-5 komorových profilů REHAU, sklo DITHERM k=1, 1 s argonem a kování MACO -stavební výplně: -okna, dveře, balkonové dveře zejména v panelových domech -zimní zahrady ...

Prodej, doprava, montáž, zednické začištění, demontáž, likvidace starých oken, záruka 10 let: -plastová okna a dveře z profilu renomované německé firmy KBE -kování rakouské firmy MACO -tří- a čtyřkomorový profil -okna v libovolném tvaru a provedení dle Vašich přání -vnitřní a venkovní parapety, žaluzie, rolety, moskytiéry, ...

Výroba, servis, prodej okna: -plastová -dřevěná -hliníková.

Malířské práce Dodávka a montáž - okna dřevěné a plastové - dveře Obkladačské práce Zednické práce Vodoinstalatérské práce.

Prodej a montáž: -okna, dveře plastová, dřevěná a hliníková -zateplovací fasádní systémy -prosklené fasády -zimní zahrady -protipožární hliníkové dveře a stěny, hliníková okna. Zelená úsporám - vyřízení dotace.

Prohlášený konkurs. Prodej, montáž, servis: -plastová okna, okno -hliníkové okna, okno -vchodové hliníkové a plastové dveře -hliníkové dveře -zdvižně posuvné dveře -parapety -žaluzie, rolety -sítě proti hmyzu. Pobočky: -Blansko, náměstí Míru 3, -Boskovice, Masarykovo náměstí 34, -Vyškov, Tyršova 29.

přerušení: od: 5.8.2014 Nákladní doprava do 1, 5t Montáž - plastová okna. Drobné stavební úpravy - drobné stavby. Klempířské práce.

Výroba, prodej, montáž: -plastová okna, dveře -zimní zahrady (profily Dimex, kování Roto) -garážová vrata -parapety -žaluzie, sítě proti hmyzu -nadokenní rolety -plastové fasády. Služby: -zednické zapravení.

Montáž: - plastových, hliníkových i dřevěných oken Menší rekonstrukce bytů a domů.

Výroba, prodej, montáž, bezplatné poradenství a zaměření zakázek, montáž, demontáž, zednické zapravení, odvoz starých oken, prodej i na splátky: -plastová okna, dveře, zimní zahrady -tří-pětikomorové německé profily KBE* -německé kování AUBI -dodávky oken se všemi službami i doplňky na klíč -výměna oken i bez bourání formou ...

Služby, výroba: -zateplení -rekonstrukce a renovace fasád -specializace na zateplování a opravy fasád malých a středních objektů -stavební práce včetně instalace plastových oken a eurooken -kompletní dodávka lešení.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Výroba, prodej, montáž a servis: -eurookna -plastová a hliníková okna a dveře -střešní okna -garážová vrata, mříže a brány.