Výhody plastových oken a dveří jsou tepelná a zvuková izolace, odolnost proti korozi a povětrnosti a bezúdržbovost. Odborné firmy nabízí dodávku a montáže nových plastových oken a dveří, montáže parapetů, okenních i dveřních žaluzií a ochranných sítí.

MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Společnost MONTPLAST je český výrobce oken a dveří. Najdete u nás plastová okna i dveře, ale i hliníkové systémy. Okna z plastových profilů jsou flexibilní, lze je realizovat dle vlastního stylu. Naše výrobky mají vysokou kvalitu a vyznačují se dlouhou životností, vyrábí se z Německého profilu GEALAN, vícekomorové profily GEALAN udrží teplo ve ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Rychlou dodávkou a kvalitní montáží pětikomorových či šestikomorových plastových oken se zabývá firma Eko-Okna. Vysoce kvalitní okna, která mají velmi dobré izolační vlastnosti, můžete u nás pořídit za příznivé ceny. Neváhejte se na nás obrátit, poskytujeme kompletní služby pro správné fungování oken. Působíme v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Stavebniny, prodej: -stavební materiál, stavebniny -střešní krtytiny, podstřešní folie, hydroizolace -plastová okna, dveře, rolety -střešní okna VELUX.

Výroba, prodej: -plastová okna (okno) a dveře -dřevěná okna a dveře -výlohy -sítě -rolety -žaluzie -parapety -zimní zahrady -příslušenství -demontáž -výměnu starých oken (za nová včetně zednického zapravení) -vše na míru podle zadání. Okna, dveře a prosklené stěny na míru. Okna jednokřídlá, vícekřídlá, okna různých tvarů, oblouková, ...

Prodej, montáž: -střešní okna (okno, oken), dekorativní a zastiňovací doplňky VELUX, FAKRO.

Pokrývačské a klempířské práce včetně dodávek veškerého materiálu na střechy. Montáž střešních oken všech značek.

Prodej, montáž: Eurookna, dveře, vrata. Plastová okna (okno) a dveře 3 až 6-ti komorové profily, možnost výběru až z 20 barev a dekorů. Žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu.

REGENERACE STAVEB NA KLÍČ Jsme společností s více něž dvacetiletou tradicí se zaměřením zejména na regenerace a energetické úspory domů ve vlastnictví společenství vlastníků a družstev. Firma má kvalifikované týmy zaměstnanců, které pro regeneraci vašeho domu zajistí: - stavebně-technické posouzení a koncepci regenerace domu - projektovou ...

Realizujeme opravy a údržbu plastových, hliníkových a dřevěných (euro) oken a dveří a jejich příslušenství ( žaluzie, síta proti hmyzu, dveřní samosavírače)

Sádrokartonové systémy: -montáž suchých staveb -dodávka a montáž střešních oken-Certifikovaná montážní firma oken VELUX -návrh, dodávka a montáž sádrokartonových systémů -individuální řešení a realizace interiérových staveb -návrh, dodávka a montáž stropních podhledů-Certifikovaná montážní firma podhledů AMF.

Prodej a montáž - okna a dveře REHAU - hliníková okna a dveře.

Prodej - obklady - dlažby - dveře - zárubně.

Provádíme montáže minerálních a kazetových podhledů, střešních oken i zhotovení sádrových omítek. Sádrokartonářské práce.

Výroba oken pouze z německých profilů VEKA: -plastová okna vyrobená z vysoce kvalitních a pevných pětikomorových a šestikomorových PVC profilů VEKA -obvodové kování MACO Multi Trend -izolační skla od českých firem Akuterm a Izos -dodávané v šesti základních barevných odstínech. VEKA ALPHALINE BASIC: -sklo s "teplým nerezovým rámečkem" Ug = ...

služby: -rekonstrukce bytových jader a koupelen -rekonstrukce dlažby a obkladů -vybavení koupelen -stavební práce -provádíme vnitřní i vnější omítky -malířské práce -zateplování fasád -montáž plastových oken, dveří a sádrokartonu -pokládka zámkové dlažby -montáž elektroinstalace a vodoinstalace -betonářská práce.

Výroba, prodej, montáže plastových oken. Střešní okna, Euro okna. Hliníková okna a dveře.

Stínící technika, garážová technika, plastová okna: -žaluzie -rolety -markýzy -plisé -látkové rolety -sítě proti hmyzu -posuvné stěny -shrnovací dveře -mříže -těsnění oken -garážová vrata -vjezdové brány -reference -plastová okna-trend, optimal, elegance, luxus.

Prodej, montáž: -stavební výplně (PVC, AL a EURO -okna -dveře -exteriérové a interiérové parapety -garážová vrata -stínící technika (žaluzie, sítě, rolety, markýzy a pod.) Pobočky: Litomyšl Smetanovo náměstí 100 461310776 Ostrava Nádražní 962/123 596630995

Dodáváme kvalitní plastová okna, dveře, garážová vrata, rolety, žaluzie, sítě a parapety.

Veškeré pokrývačské, izolatérské a klempířské práce s dodáním materiálu. Hydroizolace plochých střech, montáž střešních oken. Tesařské práce. Půjčovna, pronájem stavební výtahy.

Provádíme montáže plastových a hliníkových oken, včetně zednického zapravení. Dále provádíme montáže interiéroveho a kancelářského nábytku, kuchyňských linek, vestavěných skříní, obložkových dveří. Jsme schopni zajistit kompletni servis.

Zimní zahrady Prodej, montáž: - plastová okna. Sídlo: -Masarykovo nábřeží 250, budova Mánes, 110 00 Praha 1

datum zániku: 28.7.2010 Poradenství, prodej, dodávka, montáž, demontáž, záruční i pozáruční servis: -plastová okna, plastové okno, plastových oken ALUPLAST, VEKA -dřevěná eurookna, eurooken, dveře EUROLEX, HON -zimní zahrady, zahrada. CELOROČNÍ AKCE A SLEVY.

vedeno již jako s.r.o. Prodej, demontáž, montáž stavební výplně: -plastové okno, plastová okna -plastové dveře, dveří. Zednické zapravení. Likvidace starých oken. Prodej, montáž: -obložkové zárubně -vnitřní dveře -bytové doplňky.

Dodávka, montáž: -plastová, hliníková okna a dveře.