Výhody plastových oken a dveří jsou tepelná a zvuková izolace, odolnost proti korozi a povětrnosti a bezúdržbovost. Odborné firmy nabízí dodávku a montáže nových plastových oken a dveří, montáže parapetů, okenních i dveřních žaluzií a ochranných sítí.

Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Rychlou dodávkou a kvalitní montáží pětikomorových či šestikomorových plastových oken se zabývá firma Eko-Okna. Vysoce kvalitní okna, která mají velmi dobré izolační vlastnosti, můžete u nás pořídit za příznivé ceny. Neváhejte se na nás obrátit, poskytujeme kompletní služby pro správné fungování oken. Působíme v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Společnost MONTPLAST je český výrobce oken a dveří. Najdete u nás plastová okna i dveře, ale i hliníkové systémy. Okna z plastových profilů jsou flexibilní, lze je realizovat dle vlastního stylu. Naše výrobky mají vysokou kvalitu a vyznačují se dlouhou životností, vyrábí se z Německého profilu GEALAN, vícekomorové profily GEALAN udrží teplo ve ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Prodej, montáž, demontáž: - plastová okna a dveře z profilu GEALAN - dřevěná eurookna, okna EURO - parapety - balkonové, vchodové, vnitřní dveře - výlohy, fasádní systémy - stínící technika, rolety, žaluzie - sítě proti hmyzu - garážová vrata.

Pěstitelská pálenice: -pálení a prodej ovocných destilátů. Výkup: -ovoce a zelenina pro další zpracování. Plastová okna: - prodej, montáž. Stavební práce: - zateplování. Sadařství.

Okna, dveře, vrata: - plastová okna - vnitřní, vstupní, bezpečnostní dveře - parapety - garážová, průmyslová vrata - žaluzie, sítě proti hmyzu.

Prodej, montáž: - plastové okna - dveře AVANTGARDE - plastové střešní okna SKYLINE - vchodové kovové dveře s dekory - střešní výlezy, žaluzie.

Prodej, dodávka, montáž: - plastová okna a dveře, dřevěná eurookna a dveře - parapety, žaluzie, sítě, rolety a další příslušenství - okna bez olova.

Vnitřní parapety: - plastové, dřevěné, dřevotřískové. Venkovní parapety: - hlinikové tažené a ohýbané, měděné, pozinkované, titan-zinkové parapety. Stínící technika: - žaluzie, markýzy.

Pozemní stavitelství: - stavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce bytových jednotek, kanceláří - zateplování - výměna oken.

Prodej, montáž: - plastová okna - dveře.

Prodej, montáž: - plastová okna a dveře - dřevěná okna a dveře - hliníková okna a dveře - žaluzie, sítě proti hmyzu, rolety, parapety - zimní zahrady - výklady.

Plastová okna. Plastová střešní okna. Interiérové - dřevěné dveře. Exteriérové - plastové dveře. Doplňky.

Střechy Haná. Prodej: -střešní krytina. -izolační materiály. -stavební chemie. -střešní okna.

Dodávka, montáže: -plastová okna -plastové venkovní dveře -kování -parapety - PVC, aglomramor, hliník.

Maloobchod, prodej: - plastová okna - kování - hliníkové konstrukce.

Prodej, montáže: - plastová okna. Velkoobchod, prodej: - kotevní technika - pěny, tmely, silikony - stavební systémy - železářské potřeby - domácí potřeby.

Pokrývačské a klempířské práce - dodávka a montáž střešních krytin a oken. POKRÝVAČSKÉ PRÁCE -dodávku a krytí všemi dostupnými druhy krytin ( Bramac, Tondach, KM Beta, Cembrit, Šindel, Onduline, IKO, atd. ) -demontáž staré krytiny a její likvidace -dodávku a montáž systému LINDAB, SATJAM apod. -realizace plochých střech KLEMPÍŘSKÉ ...

Kompletní pozáruční i záruční servis a opravy všech druhů plastových, hliníkových a dřevěných euro oken a dveří. Opravy, montáže a výměny: - kování - zámky. Zabezpečení oken a balkonových dveří proti vloupání. Výměny termoizolačních skel. Montáže a opravy: - stínící a protihmyzová technika

Montáž: - plastová, hliniková okna a dveře - žaluzie - parapety - garážová vrata. Práce: - rekonstrukce bytových jader - zednické - obkladačské.

Stavby: - teplovzdušné krby. Dodávka, montáž a obezdění: - krbové vložky z litiny i oceli - kachlová krbová kamna - mastková krbová kamna - celolitinová krbová kamna. Prodej, montáž: - plastová okna - plastové dveře - doplňky k oknům-parapety, žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu.

Podlahářství: - plovoucí podlahy, masivní podlahy, PVC, vinyl, korek, marmoleum, renovace podlah, obklady fasád, venkovní terasy, schody, dveře.

Stavební práce: - zednické práce - obkladačské práce - rekonstrukce domů - sádrokartonářské práce - zateplování domů - montáž plastových oken a dveří.

Prodej, montáž: - plastová okna - stínící technika.

Prodej, montáž: - plastové okna, dveře - podlahy - stínící technika. Malířské, natěačské práce.

Prodej: - střešní systémy - střešní okna - střešní fólie - zateplovací systémy. Vzorková prodejna, sklad: Sladkovského 53a, Olomouc.

Prodej: -okna, dveře (PVC, hliník). Realizace staveb.

Prodej, montáž: -plastová okna a plastové dveře firmy SULKO.