Výhody plastových oken a dveří jsou tepelná a zvuková izolace, odolnost proti korozi a povětrnosti a bezúdržbovost. Odborné firmy nabízí dodávku a montáže nových plastových oken a dveří, montáže parapetů, okenních i dveřních žaluzií a ochranných sítí.

Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Rychlou dodávkou a kvalitní montáží pětikomorových či šestikomorových plastových oken se zabývá firma Eko-Okna. Vysoce kvalitní okna, která mají velmi dobré izolační vlastnosti, můžete u nás pořídit za příznivé ceny. Neváhejte se na nás obrátit, poskytujeme kompletní služby pro správné fungování oken. Působíme v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Společnost MONTPLAST je český výrobce oken a dveří. Najdete u nás plastová okna i dveře, ale i hliníkové systémy. Okna z plastových profilů jsou flexibilní, lze je realizovat dle vlastního stylu. Naše výrobky mají vysokou kvalitu a vyznačují se dlouhou životností, vyrábí se z Německého profilu GEALAN, vícekomorové profily GEALAN udrží teplo ve ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Plastová okna a podlahové topení..

Výroba a montáž: -plastová okna -dřevěná eurookna -vchodové dveře -balkonové dveře -výlohy. Dodávka a montáž: -parapety -žaluzie -rolety -garážová vrata -izolační dvojsklo -5-ti komorový profil Gealan -kování Roto.

Výroba a montáž: -plastová okna -dřevěná eurookna -vchodové dveře -balkonové dveře -výlohy. Dodávka a montáž: -parapety -žaluzie -rolety -garážová vrata -izolační dvojsklo -5-ti komorový profil Gealan -kování Roto.

Plastová i dřevěná střešní okna, solární systémy a půdní schody v kvalitě made in Germany. Více než 75 let zkušeností.

Výroba, prodej: - plastová okna, dveře, zimní zahrady..

Plastová okna, EURO-okna, zateplení domů... Montáž na klíč, dobré ceny...

Stavební firma specializovaná na střechy, fasády, hydroizolace, klempířské práce. Provádíme zateplování fasád KZS a stavební práce v rámci dotace Zelená úsporám. Dále Vám nabízíme dodávku montáž plastových oken a dveří a další práce související s HSV.

Nabídka výrobků: - dveře: - hladké lakované a foliované - celodřevěné, kazetové a palubkové - vnitřní, vchodové - okna: plastová, Eurookna, zdvojená, paneláková - obrazové lišty - dřevostavby - speciální výroba.

Stavby a rekonstrukce. Provádíme dodávky a montáž: - plastová a dřevěná okna - střešní okna a vikýře - vchodové a vnitřní bytové dveře - předokenní a meziokenní žaluzie.

Široký sortiment stavebního zboží a doplňků pro stavbu. Velkoobchodní a maloobchodní prodej stavebního materiálu: - cement, vápno, malty, štuky, betony - spárovací hmoty, lepidla - dveře, zárubně, okna dřevěná i plastová - polystyren - montážní pěny - lepenky Parabit - silikonové a akrylátové tmely - MS polymery

Výroba, prodej, změření, doprava a montáž: Okna: - pevná - jednokřídlá - dvoukřídlá - tříkřídlá - oblouková - šikmá. Balkonové dveře: - jednokřídlé - dvoukřídlé - posuvné - skládací. Vchodové dveře: - jednokřídlé - dvoukřídlé.

Okna, dveře a fasády dodáváme, vyrábíme a montujeme z plastu, dřeva, hliníku a dřevo-hliníku. Novinkou letošního roku v našem sortimentu je opláštění plastového okna hliníkovým profilem. Naleznete u nás širokou nabídkou doplňků - parapety, žaluzie, rolety, garážová vrata, střešní okna.

Výroba, prodej, zaměření a montáž výrobků : - plastová okna z profilů - okna KBE - eurookna - dveře - žaluzie, rolety - parapety - plovoucí podlahy - obklady, dlažba - dlažby

Stavebniny, stavební materiály. Prodej: - cement, vápenný hydrát, maltoviny, maltové směsi, omítky, sanační malty a ostatní pytloviny - cihelné výrobky, cihly - tepelné izolace, orsil, polystyren - hydroizolace - okna, dveře, zárubně - střešní okna.

Firma VEKOS s.r.o. - - dřevěná okna - špaletová okna - plastová okna - dřevohliníková okna - zimní zahrady - garážová vrata - žaluzie - předokenní rolety - vchodové dveře - interiérové dveře - sítě proti hmyzu - stavební práce

Dveře pro byt, dům i kancelář. Náš sortiment se opírá o zkušenosti velkých evropských výrobců Stolbud Wloszczowa S.A. a Masonite. Ke všem interierovým dveřím si můžete vybrat i originální zárubně vyráběné pro neuvěřitelný rozsah použití podle tloušťky zdi.

Obchodní partner firmy Hoco a Otherm. Prodej, montáž: - okna, dveře - rolety Součástí každé dodávky je: - demontáž starých oken - montáž nových oken - zednické začištění - likvidace původních oken a suti.

Výroba a montáž plastových oken a dveří: - záruka 5 let - okna jsou vyráběna z profilu SALAMANDER - kování ROTO - vlastní výroba - sklo 4-16-4, trojsklo, Ug = 1.1. - 0.7 - tepelná i zvuková izolace - parapety plast, hliník, pozink - doprava a zaměření oken zdarma.

Výhradní dovozce odvětrávané fasády Marmoroc pro Českou a Slovenskou republiku. Služby: - zateplování objektů - projektová činnost - provádění bytových a občanských staveb - prodej fixační techniky - prodej materiálu pro zateplování staveb - výroba a prodej Al. a plastových oken a dveří včetně příslušenství - dodávka a montáž ...

Prodej a montáž výplní stavebních otvorů - dveří, oken. Produkty: - dveře akční - nové dveře skladem - dveře Loprais: - Loprais interiérové - Loprais vchodové - dveře Sapeli: - interiérové dveře Sapeli - bezpečnostní dveře Sapeli - prosklenné stěny Sapeli - protipožární dveře Sapeli - zvukově izolační Sapeli - ...

Služby: - servis plastových oken-údržba - servis euro oken-údržba - servis rolet - výměny izolačních dvojskel - zabezpečení oken a dveří - výměny kování oken a dveří - řešení problémů s plísněmi - renovace zašedlých plastových oken - renovace euro oken - opravy oken a dveří po vloupání - technické poradeství zaměřené na okna a dveře - ...

Výroba a prodej: - plastová okna a dveře-profil Veka - dřevěná eurookna - hliníková okna - zimní zahrady - garážová vrata-Hörmann - předokenní rolety - vnitřní a venkovní parapety - interní žaluzie - mouchasítě. Záruční doba 7 let. Prodej na splátky.

Služby: - cenová nabídka - zdarma - zaměření stavebních otvorů před výrobou - zdarma - demontáž starých stávajících oken - odvoz a ekologická likvidace starých oken - montáž nových oken, parapetů apod. do stavebního otvoru - zednické začištění montážní spáry a okenních špalet včetně začištění pod parapetem - použití 3i systému pro ...

Internorm je největší značkový rakouský výrobce oken a vchodových dveří. Kvalita, spolehlivost, vysoce hodnotné materiály, inovativní design a vytříbená technologie. Fantastické hodnoty tepelné a zvukové izolace. Vysoká stabilita a pevnost profilu. Vzájemná kombinovatelnost jednotlivých systémů. Nadstandardní záruky a celková životnost ...

Prodej: - interiérové a vchodové dveře - střešní okna - plovoucí podlahy.