Dveře a zárubně Ladislav Míka

Výroba, prodej, montáž a následný servis plastových, dřevěných, hliníkových nebo kombinovaných oken a dveří nachází uplatnění ve všech oblastech. Zimní zahrady, rekonstrukce, prosklené fasády, protipožární ochrana, střešní okna, eurookna anebo světlíky.

Ttruhlářství Výroba: -kuchyňské linky -dveře, okna -schody -skříně, komody -postele -vestavné skříně -věšákové a dělící stěny -balkóny, zábradlí -zahradní nábytek.

Prodej a montáž: -plastová okna a dveře. Služby: -autodoprava. Výroba, prodej: -betonové skruže.

Zakázková a sériová vároba nábytku: -kuchyně na míru (fólie, dřevo, lamino, dýha včetně spotřebičů) -ložnice (dřevěné postele, skříně, komody) -vestavné skříně na míru (interiérové, skříňové) -dřevěné schody (samonosné, obložení betonu, železa) -dveře a zárubně (vnitření, vchodové, foliové, dřevěné, protipožární) -kancelářský ...

Truhlářství, zakázková výroba, prodej: -dřevěná okna a dveře -nábytek všeho druhu -kuchyně, pokoje -ložnice, kanceláře -stoly, židle -bytové doplňky.

Služby: -výroba, prodej a montáž -značková plastová, hliníková, dřevěná okna a dveře -kompletní služby včetně všech doplňků.

Prodej: -nabízíme okna plastová, dřevěná, dřevo -hliníková a dveře -zajišťujeme kompletní služby a servis, doplňky, parapety, žaluzie, sítě, rolety -garážová vrata a střešní okna VELUX -jsme držiteli certifikátu ISO 9001:2001.

Služby: -komplexní stavební práce -rodinné domy -rekonstrukce a opravy památkových objektů, občanských a bytových staveb -novostavby -výstavba firemních objektů -haly, administrativní budovy -stavby na klíč -zateplení budov -půdní vestavby. Prodej, montáž: -plastová okna a dveře systém SALAMANDER.

Instaluji bezpečnostní dveře a kování Sherlock. Vylévám zárubně betonem proti roztažení. Přidávám další zámky, řetízky, závory a kukátka na dveře.

Dodávka, montáž, poradenství, servis: -plastová okna -dřevěná EUROOKNA. -sádrokarton.

Prodej, montáž: -dřevěná, plastová a hliníková okna a dveře -vnitřní dveře foliované, dýhované, celodřevěné -vchodové dveře plastové a dřevěné -pllovoucí podlahy -parapety, žaluzie, sítě proti hmyzu.

Výroba: -atypická zakázková výroba -dveře -schody -dělící dřevěné příčky -podlahy -atypické solitéry -kuchyňské linky

Truhlářství, podlahářství -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Velkoobchod a maloobchod

Pokrývačství, tesařství Truhlářství, podlahářství Klempířství a oprava karoserií -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Výroba plastových a pryžových výrobků

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství

-Velkoobchod a maloobchod Pokrývačství, tesařství

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby Truhlářství, podlahářství

Truhlářství, podlahářství -Výroba kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků a dalších výrobků zpracovatelského průmyslu

Pokrývačství, tesařství Truhlářství, podlahářství Zednictví

Truhlářství, podlahářství