Dveře a zárubně Ladislav Míka

Výroba, prodej, montáž a následný servis plastových, dřevěných, hliníkových nebo kombinovaných oken a dveří nachází uplatnění ve všech oblastech. Zimní zahrady, rekonstrukce, prosklené fasády, protipožární ochrana, střešní okna, eurookna anebo světlíky.

Provádíme: -manipulace -usazování -montáže -zasklívání -údržbu (nejen) oken. Využití tam, kde je omezený přístup, ve stísněných prostorách a omezených staveništích -šířka stroje v jízdním režimu je 75cm -gumové pásy -dieslový motor nebo elektrický agregát (pro práci v uzavřeném prostoru uvnitř objektu).

Naše infračervené topné panely se vyrábí podle nejpřísnějších norem pro zajištění kvality. Pro výrobu používáme pouze prověřené a vysoce kvalitní materiály. Všechny skleněné a zrcadlové prvky jsou vyrobeny ze zpevněného bezpečnostního skla (ESG).

Návrh, výroba, montáž kompletní interiéry, nábytek a výrobky stavebního truhlářství. Výrobky: -okna, oken -dveře, dveří -novéRepase -repliky -vrata -schodiště -obklady -kuchyně -nábytek.

Zámečnické práce: Provádění zámečnických prací. Oprava, montáž vložek, zámků, zámek, samozavírače. Drobná zakázková kovovýroba. Opravy a výroba dveří, mříží a oken.

Truhlářské práce, výroba, prodej: -kuchyně na míru, kuchyňské linky, obývací i dětské pokoje, ložnice, postele, dveře, schody, podlahy, vestavěné skříně, obývací stěny, ložnice, nábytek na míru, vestavěné skříně, koupelnový nábytek, kancelářský nábytek, dveře, schody, zahradní nábytek, pergoly, obložkové zárubně. Pokládáme plovoucí ...

Výroba, montáž: - okna dřevohliníková - dveře, okna hliníková - posuvné dveře hliníkové - zábradlí, zastřešení hliníkové.

Výroba, prodej: -dveře a zárubně - interiérové dveře, obložkové zárubně, polotovary a díly pro truhláře -široký výběr vzorů, typů a dekorů -robustní provedení s dutinkovou DTD a vysoká odolnost povrchu CPL Komplexní dodávky - zaměření, výroba, doprava a montáž.

Izolace plochých střech. Klempířské, pokrývačské práce.

Montáž: - plastová okna - dřevěná okna - hliníková okna - obložkové vnitřní dveře. Rekonstrukce: - rodinné domy - bytová jádra - koupelny, zednické práce.

Montáž, demontáž, dodávka: -okna plastová, euro (dřevěná) -parapety -žaluzie.

Prodej a distribuce PVC systémů pro výrobu plastových oken a dveří. Nabídka produktů: -dveře plastové -kování oken a dveří ROTO NT -plastová okna a prvky pro plastová okna (okenice, žaluzie, stínící technika, dekor) -plastové profily: -pěti, šesti, sedmi a osmi-komorové -stavební šířka 60, 70 a 80 mm. -plastové posuvné dveře ...

Výroba, dodávky a montáž: -plastová okna a dveře -6-ti komorový systém GEALAN S 8000 IQ -6-ti komorový systém BRUGMAN -servis oken a dveří -doplňky.

Výroba: -dveře a zárubně -plovoucí podlahy -vinylové podlahy -střešní okna

Dodávka, montáž: -půdní vestavby na klíč -sádrokartonové konstrukce -kazetové podhledy AMF, ROCKFON -obložkové komponenty (zárubně, plovoucí podlahy) -střešní okna VELUX -zateplovací systémy.

Dodávka, prodej, obchod, montáž, demontáž stávajících stavebních výplní: -plastová okna a dveře i probarvená ve hmotě až 20 odstínů barev THYSSEN -celoobvodové kování ROTTO -zimní zahrady -hliníkové a plastové zastřešovací systémy zasklené i s polykarbonátem -stínící technika do oken a dveří -světlíky střešní pro průmysl a ...

Autorizovaný prodejce oken SULKO. Prodej, montáž, servis: -plastová a hliníková okna z plastových profilů REHAU a hliníkových profilů REYNAERS -parapety -stínící technika -interiérové dveře. Veškeré montážní práce včetně zednických provádí profesionálně vyškolení zaměstnanci s dlouholetou praxí. Bezplatné vypracování cenové nabídky a ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, rozvoz (autodoprava) i kompletní dodávky na objednávku: -stavebniny, cihly, porobeton, cement, vápno, omítky (CEMIX, QUICK-MIX, SALITH), suché malty, lepidla stavební, tvárnice YTONG, PORING, betonové štípané tvárnice PRESBETON, ztracené bednění -dlažby, obklady, silikonové tmely ...

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Prodej, e-shop. Sortiment: -kožené, látkové sedačky -polštáře -postele -konferenční stolky -doplňky k postelím -křesla -taburety aj.

Výroba, montáž, distribuce, projekce, servis, automatické dveřní systémy.

Poradenství, dodávky, montáže, prodej, obchod: -plastová okna a dveře TROCAL, GEALAN -dřevěná eurookna -zastiňovací technika CLIMAX: -žaluzie -rolety -markýzy -sitě proti hmyzu -garážová vrata -výměny oken v panelových domech -po dohodě lze zajistit služby i o sobotách a nedělích.

Půjčovna, t el. 541246683: -elektrické ruční nářadí HILTI: -vrtací, bourací kladiva, řezací diamantové kotouče -dřevoprogram. Dodávka na klíč, montáž, rekonstrukce: -občanská a bytová výstavba, stavební práce -adaptace budov včetně interiérů -sádrokartonové konstrukce systému KNAUF: -vestavby podkroví, nástavby ...

Výroba, maloobchod, velkoobchod, prodej: -plastová okna a dveře z německého profilového 5-6 komorového systému Inoutic -německé kování Roto -zimní zahrady -návrh, výroba, montáž -izolační dvoj a trojskla -doplňky: -vnější a vnitřní parapety -široká paleta barev.

Výhradní výrobce a distributor posuvných rámových hliníkových systémů GLASA a Veranda. Nejpoužívanější systémy pro zasklívání balkónů, lodžií, teras, zimních zahrad a venkovních zastřešení. Zateplení balkónů a lodžií je jedním z doporučovaných a podporovaných řešení v opatřeních pro revitalizaci panelových sídlišť. Základ systému tvoří lehká ...

Výroba, montáž: -plastová okna -dveře, stěny včetně příslušenství -parapety, žaluzie, protihmyzové sítě. Používáme špičkový 6-ti komorový systém GEALAN. Montáž suchých staveb. Zámečnictví.