Dveře a zárubně Ladislav Míka

Výroba, prodej, montáž a následný servis plastových, dřevěných, hliníkových nebo kombinovaných oken a dveří nachází uplatnění ve všech oblastech. Zimní zahrady, rekonstrukce, prosklené fasády, protipožární ochrana, střešní okna, eurookna anebo světlíky.

Dodávání dřevěných garážových vrat, eurooken a vchodových dveří.

Služby, montáž: -okna, dveře, garážová vrata. Výroba, obchod, prodej, poradenství, kalkulace, dodávky na klíč, zaměření, montáž, oprava, údržba, servisní práce záruční i pozáruční: -výplně stavebních otvorů -plastová a hliníková okna v barevné škále podle RAL (i atypy kruh, trojúhelník) -AL, PVC dveře -zasklívání dvoj, trojskla, ...

Přímý výrobce, dovozce a prodejce dveří, podlah a schodišť. Sklad Praha. Nyní novinka na trhu- Bambusové celomasivní dveře.

Prodej a montáž - dřevostavby Zakázková výroba - kuchyně Zakázková výroba - nábytek (vestavěné skříně, stoly, skříňky, ...) Prodej - podlahy Prodej a montáž - okna - dveře Montáž - podlahy

Společnost Idealfenster, a.s. vyrábí plastová a hliníková okna, dveře, rolety, zimní zahrady, rolovací garážová vrata, automatické dveřní systémy a prosklené fasády.

Prodej: - plastová okna - eurookna - žaluzie - rolovací systémy, rolety. .

Výroba, prodej a montáž plastových oken

Kontejnerová doprava Tesařské práce Dodávka - žaluzie - rolety Dodávka - okna - dveře Montáž - oplocení Geologický průzkum Projektová činnost ve stavebnictví Zemní práce Pokládka - dlažba Výstavba a rekonstrukce budov

Výroba - pergoly Truhlářské práce Výroba - kuchyně Výroba - koupelnový nábytek Výroba - nábytek (ložnice, skříně, ...) Výroba - vybavení prodejen Výroba - dřevěné podlahy Výroba - dveře Výroba - schodiště

Výroba, prodej, montáži, demontáž i doprava : -okna, dřevěná okna, eurookna IV 68, hliníková okna -IV 78, vchodové a balkonové dveře -garážová vrata -odsuvné skládací stěny, zimní zahrady –vnitřní i venkovní -parapety, rolety, žaluzie -zednické začištění. Naše výrobky nabízíme i na splátky. Certifikát ISO ...

Výroba, prodej: -hliníkové profily -dráty -lana -fasády -okna -dveře -obklady stěn a stropů -dělící příčky.

Výroba a montáž: - portály, vrat, dveří, oken, zábradlí, schodišť, firemních štítů, trojrozměrných kovových nápisů, vitrín, pultů, regálů, konstrukcí dále výrobu na přání zákazníka. Obklady výtahů a práce z nerezu a barevných kovů.

Dodávka a montáž hliníkových a plastových dveří, oken, zimních zahrad. Dodávka a montáž žaluzií, markýz, plastových obkladů.

Veškeré stavební práce. Půdní vestavby. Rekonstrukce domů, bytů, panelových jader. Modernizace koupelen. Výměna dveří, oken. Vnitřní zateplení bytů. Domovní instalace.

Zaměřujeme na prodej, montáž a servis dveří. V nabídce jsou interiérové dveře otočné a posuvné, vchodové bezpečnostní dveře. Dále nabízíme zárubně, kování a posuvné systémy.

Dodávání a prodej hliníkových oken, dveří, prosklených stěn, výkladců a světlíků. Nabídka lehkých obvodových plášťů a zimních zahrad.

Produkty: - Plastová okna - Eurookna - Špaletová eurookna - Posuvná okna - Vnitřní žaluzie - Venkovní žaluzie - Vnitřní rolety.

Stavebně řemeslné práce. Prodej a montáže: - okna, dveře - plastová okna - zatemňovací rolety, žaluzie.

Naše nabídka: -dodávka a montáž všech druhů střešních krytin -atypické střechy -kompletní střešní konstrukce -rekonstrukce a sanace původních střech -dodávka a montáž střešních oken.

Zabýváme se prodejem plastových oken a nabízíme vchodové, terasové a zasouvací dveře a distribuujeme hliníkový sortiment.

Dodávka - garážová vrata výklopná, sekční, křídlová, lineárně posuvná - střešní okna, markýzy - plastová okna - balkonové dveře - plastové dveře - hliníková okna a dveře - dřevěná okna a dveře Zasklívání oken. Dodávka - předokenní rolety - roletky - japonské stěny - vnitřní žaluzie.

Zakázková výroba a montáž - mříže - bezpečnostní dveře do sklípků Zakázková výroba a montáž - brány - vrata Poskytují - veškeré práce pro bytová družstva a společenství vlastníků Vyklízecí práce Zakázková výroba a montáž - dveře - bezpečnostní dveře do sklípku - vstupní ocelové dveře do objektů opravy a ...

Truhlářství, podlahářství -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

Prodej a montáž - garážová vrata sekční, posuvná, rolovací Prodej a montáž - předokenní rolety - žaluzie - sítě proti hmyzu Prodej a montáž - dřevěná, plastová a hliníková okna a dveřeprodej - vnější a vnitřní parapety