Dveře a zárubně Ladislav Míka

Výroba, prodej, montáž a následný servis plastových, dřevěných, hliníkových nebo kombinovaných oken a dveří nachází uplatnění ve všech oblastech. Zimní zahrady, rekonstrukce, prosklené fasády, protipožární ochrana, střešní okna, eurookna anebo světlíky.

Prodej: - plastové dveře, okna, eurookna, rolety, garážová vrata NED.

Výroba stavebně truhlářská (výroba oken, dveří) Silniční nákladní doprava.

Prodej, montáž: - garážová vrata - vjezdové brány - stínící technika - sítě proti hmyzu.

Zakázková výroba: - nábytek -okna, oken -dveře, dveří - schodiště - stolař, truhlář

Truhlářství, výroba: - skříně (i vestavěné)polička - kuchyně včetně spotřebičů - obývací a předsíňové stěny - regály a pulty - psací stoly, police, kancelářský nábytek - domácí pracovny - koupelnový nábytek - formátování plošného materiálu pro drobné stolaře - dřevěná euro okna

Truhlářství, podlahářství. Výroba: - podlahy - kuchyně - schodiště - skříně - dveře.

Práce: - klempířské práce, - pokrývačské práce, - dodávky včetně osazení střešních oken VELUX, - opravy komínů v nadstřešních částech, - výroba a montáž všech klempířských prvků ( okapy, žlaby, střešní výlezy, klempířské prvky), - pokládka všech druhů šindelových střech.

Truhlářství. Zakázková výroba: -dveře -okna, eurookna -bytový, zahradní nábytek. Renovace, pokládka: -kuchyňské linky, -plovouci podlahy.

Výroba, prodej: - náhradní díly na vozy Škoda Výroba, montáž: - plastová okna, obklady, příčky - zimní zahrady

Zakázkové truhlářství. Výroba: -nábytek kuchyňské linky, komody, skříně... -dveře -okna, eurookna -schody -vrata, ploty, pergoly... -dřevěná WC** sedátka. Prodej: -řezivo, stavební řezivo hranoly, prkna, latě.

Provádíme: - renovace dveří - renovace schodů - renovace zárubní patentovaným systémen Welle.

Truhlářství, podlahářství

Zednictví Truhlářství, podlahářství

Truhlářství, podlahářství Pokrývačství, tesařství

-Pronájem a půjčování věcí movitých -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin Truhlářství, podlahářství

Pokrývačství, tesařství Zednictví

Truhlářství, podlahářství -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků

Truhlářství, podlahářství -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

Výrobce plastových a hliníkových oken a dveří Provádíme generální nebo i dílčí dodávky občanských, bytových a průmyslových staveb. Zakázky realizujeme především v Libereckém a Středočeském kraji a v Praze.