Dveře a zárubně Ladislav Míka

Výroba, prodej, montáž a následný servis plastových, dřevěných, hliníkových nebo kombinovaných oken a dveří nachází uplatnění ve všech oblastech. Zimní zahrady, rekonstrukce, prosklené fasády, protipožární ochrana, střešní okna, eurookna anebo světlíky.

Služby: -realizace interiérů občanské i průmyslové výstavby se specializací na moderní interiérové prvky, dveří včetně zárubní, podlahy a zakázkový nábytek.

Prodej, montáž: - plastová okna - hliníková okna - dveře - garážová vrata - rolety - žaluzie.

Podlahářství. Prodej a montáž všech podlahových krytin - parkety, plovoucí a dřevěné podlahy - koberce - PVC, linoleum a marmoleum - dveře a obložkové zárubně.

Výroba, prodej, montáž, servis - okenní rolety, rolovací vrata a mříže - hliníková okna, dveře, zimní zahrady a fasády - garážová a průmyslová vrata - vjezdové brány, automatické dveře - kašírování PVC a AL profilů.

Prodej a montáž plastových oken, výměna a montáž parapetů, zednické práce. Rekonstrukce, revitalizace - balkonů - výtahů - střech. Prodej a montáž -interiérové dveře. Koupelnové a kuchyňské studio - kuchyně, koupelnový nábytek - obklady, dlažba. Podlahové studio - plovoucí podlahy - PVC - koberce. Výroba nábytku na míru - vestavné ...

Kovovýroba - výroba protipožárních dveří. Výroba kovových dveří, oken, venkovních rolet, zimních zahrad a prosklených fasád.

Maloobchod, prodej: -plastová okna -dřevěná okna -hliníková okna

Výroba, montáž: -plastová okna, dveře.

Výroba, montáž - protipožární dveře

Prodej: -střešní krytiny. -okapové systémy. -střešní okna. -střešní latě. -tepelné izolace. -nářadí. -spojovací materiál.

Truhlářství. Výroba: -nábytek na míru. -dřevěné dveře. -alpské balkóny.

Velkoobchod, maloobchod: Nákup online nebo v síti 50 kamenných prodejen po celé ČR. Nabízíme vám široký sortiment stavebních materiálů: -cihly -střechy -fasády -izolace -obklady -dlažby -sanita -koupelny -barvy -dveře -okna -nářadí -stroje -profily -sádrokartony -dřevo -ploty -spojovací materiál -betonové ...

Prodej výroba protipožární: -vrata-garážová -dveře(ocelové, dřevěné, hliníkové) -izolace -ucpávky -ochrana kabelů -podhledy -požární stěny a zauhlovací mosty -okna(ocelové, dřevěné, hliníkové) -prosklené stěny. -typizované, atypizované -nepožární dveře, okna. Vše na míru a přání zákazníka včetně certifikátu. Celá ČR**.

Truhlářství, podlahářství Restaurování děl z oboru výtvarných umění, která nejsou kulturními památkami nebo jejich částmi, ale jsou uložena ve sbírkách muzeí a galerií nebo se jedná o předměty kulturní hodnoty

Tesařské práce Klempířské práce Rekonstrukce - střechy (šikmé a ploché)pokrývačské práce Montáž - střešní okna

Zabýváme se prodejem výplní stavebních otvorů ze dřeva, PVC a ALU. Prodej: - plastová okna - venkovní a interiérové dveře - všechny typy hliníkových konstrukcí.

Prodej nářadí: - DeWALT a Makita. Prodej a montáž dveří a zárubní: - Porta.

Výroba a montáž: - hliníkových oken a dveří - venkovních hliníkových fasád - zimních zahrad - pojezdových bran - práškové lakování

Výroba(lamino): - kuchyňské linky včetně vestavěných spotřebičů všech značek - dřezy a drátěný program pro kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací stěny - dětské pokojíky - kancelářský nábytek, ale i vybavení různých provozoven. Z masivního dřeva: - EURO okna - vchodové a vnitřní dveře včetně obložek - vrata, ploty, ...

Dodávka a montáž: - plastová, dřevěná a hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata a prvky stínící techniky.

Velkoobchod: - okna, dveře.

Projekce stavební - dodávka a montáž stavebních výplní