Mezi nejčastější podlahové krytiny v interiérech řadíme PVC podlahy, linolea, marmolea, metrážové a kusové koberce, vinylové, dřevěné, laminátové, korkové a plovoucí podlahy. Kromě krytin lze zakoupit i doplňky, jako jsou rohože, podložky nebo lišty.

ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
Podlahu z masivu, která vám bude sloužit celý život a dodá vašemu domovu příjemnou atmosféru, na zakázku vyrábí firma ŠTIPČÁK, spol. s r.o. Dodáváme třívrstvé dřevěné podlahy vhodné pro jakýkoliv styl interiéru, od moderní minimalistické novostavby ve skandinávském stylu až po rustikální vesnickou usedlost. Zákazníci si mohou vybírat ze čtyř ...
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
Společnost FLOMAT je specializovaný prodejce rohoží, podlah a podlahovin. Prodává průmyslové podlahy všeho druhu. Široký sortiment zahrnuje vstupní rohože, čistící zóny, podlahy a podlahoviny z gumy a plastu, pracovní a průmyslové rohože i protiskluzové nášlapy a další. Všechny naše podlahy splňují vyšší nároky a požadavky pro své používání.
FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
Prodej, montáž: - podlahové krytiny - dřevěné podlahy - laminátové, vinilové podlahy - PVC podlahy - koberce.

Maloobchod, prodej: - eshop a výdejna zboží - kancelářský, školní nábytek - kancelářské, školní židle a křesla - kovový nábytek - trezorové a archivní skříně, regály - jídelní stoly a židle - sedací nábytek - koberce, žaluzie, paravany.

Certifikovaná firma provádí montáž a dodávku: - sádrokartonové systémy KNAUF - konstrukce pro sádrokartony - předsazené stěny ze sádrokartonu - protipožární příčky - sádrokartonové příčky - zateplování půdních prostor a interiérů - minerální stropy - podhledy z SDK - protipožární podhledy - dveře - obložky - pokládka ...

Podlahářské práce, pokládka: - dřevěné, laminátové, vinylové podlahy - PVC, lino - venkovní dřevěné terasy - renovace dřevěných podlah, parket.

Podlahářství. Prodej, montáž, opravy - dřevěné podlahy - vinylové, plovoucí podlahy, parkety, PVC a koberce - broušení a lakování parketových a palubkových podlah.

Internetový obchod, e-shop: - podlahové krytiny - PVC, vinylové, laminátové podlahy - koberce - korkové podlahy - lepidla - laky na parkety - přechodové profily.

Služby: -pilařská výroba -zpracování dřeva -dřevovýroba

Prodej, pokládka: - podlahové krytiny - plovoucí podlahy - PVC - koberce - marmoleum

Provoz prodejen Möbelix. Pobočky po celé ČR. Prodej: -nábytek -koberce -podlahové krytiny -tapety -záclony -dekorační tkaniny.

Velkoobchod, prodej: - dlažby, obklady - dřevěné a laminátové podlahy.

Podlahářství, prodej, montáž: - podlahové krytiny - laminátové, dřevěné, plovoucí a vinylové podlahy - PVC, lino, koberce

Prodej: - palubky - mozaikové podlahy - parkety Výroba: - dřevěné podlahy z masivu

Prodej, pokládka: - podlahové krytiny - plovoucí podlahy - koberce - korkové podlahy - PVC podlahy.

Firma LIGNO STYL s.r.o. z Ústí nad Labem Vám dodá podlahové krytiny všech materiálů včetně pokládky. V nabídce máme také dveře a jsme oficiální zástupci českého výrobce kuchyní KATAPALTA a SMART. Podlahářské práce, prodej podlah, pokládka: - plovoucí podlahy laminátové - dřevěné podlahy - vinylové podlahy - marmoleum - korkové podlahy - ...

Výroba, prodej, velkoobchod: -bytový textil -potahové tkaniny -technické tkaniny. Maloobchod: -nábytek -koberce, obšívání koberců -bytový textil -dětské a kojenecké zboží -dárkové zboží.

Prodej, montáž, pokládka, pokládání: -plovoucí podlahy, podlaha, podlahový materiál -plovoucích podlah -dřevěné, laminátové, lino, parkety -interiér -interiérové dveře. Podlahové práce, podlahář. Odborná konzultace a doprava-zdarma.

Prodej, realizace interiérů - zaměření na koupelny, dveře, podlahy. Přestavby panelových bytů. Rekonstrukce koupelen. Návrhy, realizace, rekonstrukce: - koupelny. Koupelnové studio: - vybavení koupelen - dlažba, obklady - sanitární keramika - koupelnový nábytek - vany, sprchové kouty - vodovodní baterie. Podlahové krytiny: - ...

Prodej, e-shop - kuchyně na míru - dveře, zárubně - postele - komody - jídelní stoly - žaluzie, rolety - podlahové krytiny, koberce, PVC, vinyl.

Společnost HARMONIE DESIGN se zaměřuje na prodej plovoucích, dřevěných a vinylových podlah, PVC, koberců, dveří a matrací, které si můžete prohlédnout v naší vzorkové prodejně, kde vám vždy rádi poradíme s výběrem vhodného materiálu a navrhneme pro vás optimální řešení. Součástí našich služeb jsou také podlahářské práce včetně zaměření a ...

Pokládka a prodej podlahových krytin - parkety, dřevěné podlahy - vinylové podlahy - koberce - PVC - laminá.

Podlahářství, montáž, vzoková prodejna: - masivní podlahy - laminátové podlahy - interiérové dveře - terasové rošty, prkna.

Česká firma s vlastní výrobnou nábytku a kovovýrobou v Indonésii a více než dvacetiletou historií v tomto oboru, specializovaná na výrobu nábytku, dveří a podlahových krytin z masivu.

Podlahářské práce: - renovace dřevěných podlah - broušení parket - pokládka dřevěných podlah.