Široký výběr dvouvrstvých a třívrstvých dřevěných podlah, parket, vlysů a masivních prken. Pro dlouhou životnost dřevěné podlahy využijte ošetřovací oleje. Renovací a broušením parket jim navrátíte původní vzhled.

Dřevěné podlahy, parkety a masivní prkna od ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o.
Podlahový showroom na Praze 6 a E-SHOP se širokou nabídkou dřevěných podlah od renomovaných výrobců - Magnum, Steirer parkett, Mosaic, Sheoga, Saga. K mání jsou 2-vrstvé, 3-vrstvé či dýhované dřevěné podlahy. Dále klasické parkety, podlahová prkna, laminátové, PVC a vinylové podlahy, podlahy na terasy či sportovní povrchy pro tělocvičny.
Dřevěné podlahy, parkety a masivní prkna od ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o.
Podlahářství. Prodej a montáže: - podlahoviny: - PVC - plovoucí podlahy - koberce, korky - linolea. Vyrovnávání podlahy. Cenová nabídka zdarma.

Prodej, montáž: - plovoucí podlahy - laminátové podlahy - vinylové podlahy.

Podlahářství Ústí nad Orlicí, Česká Třebová Studio zdravého bydlení Prodej a pokládka podlahových krytin. Nabízíme plovoucí podlahy laminátové, dřevěné, vinylové a PVC, koberce. Prodáváme ortopedické, zdravotní matrace, polštáře, přikrývky, rošty, garnýže. Postele, nábytek. Terasy WPC Provozujeme eshop. Provádíme hloubkové čištění ...

Služby: - dřevěné podlahy - vinylové podlahy - koberce

AB-INTERIER Nabízíme kompletní podlahářské práce, prodej a pokládku lin, koberců, plovoucích laminátových a dřevěných podlah, prkenných podlah a parket. Dále nabízíme prodej a montáž dveří a zárubní, montáž protipožárních dveří, renovaci dřevěných podlah, obklady stěn a stropů ze dřeva a zednické práce v interierech.

Maloobchod, prodej: - podlahové krytiny - laminátové plovoucí podlahy - PVC podlahy - korkové podlahy - koberce - sportovní podlahy.

Výroba schodů a schodišť, dveří, kuchyní, vestavných skříní, dřevěného nábytku.

Truhlářství, tesařství. Truhlářské práce: - okna – špaletová, zdvojená, jednoduchá, eurookna - dveře – vnitřní, dřevěné, dýhované včetně zárubní - vchodové, garážová vrata - schodiště – celodřevěné, obklady beton. schodišť včetně zábradlí - podlahy – parketové, prkenné, plovoucí - obklady – stropů a stěn - nábytek – kuchyně, ...

AB Parket Prodej, montáž: - dřevěné, laminátové, plovoucí podlahy - vlysové parkety Prodej: - laky, tmely, lepidla Půjčovna: - brusky na parkety. Poradenská služba.

-Realitní činnost -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

Velkoobchod, prodej, dodávka, montáže: - interiérové dveře a zárubně značky SAPELI - dřevěné exteriérové dveře značky Loprais - plovoucí podlahy Meister a Quick-Step - dveřní kování firem Twin a M&T. Autorizovaný prodejce firmy SAPELI.

Stolářství, truhlářství. Zakázková stolařská výroba, prodej: -vstupní a mezipokojové dveře -dveře SAPELI a LIGNIS -samonosné schodiště -obklady schodiště. Prodej, pokládání: -dřevěné podlahy.

Podlahářství. Prodej, maloobchod, pokládka, montáž: -plovoucí podlahy dřevěné a lamino -PVC linoleum -korek -parkety -koberce -lité podlahy -bambusové podlahy "bambopol". Práce: -podlahářské, podlahář.

Dodávky a instalace podlahových krytin. Dřevěné podlahy, vinylové podlahy a mnoho dalších přímo od výrobců.

Jsme profesionálním realizátorem Vašich nejsmělejších podlahářských projektů. Zabýváme se prodejem a montáží dřevěných, palubkových a plovoucích podlah. V naší nabídce naleznete: - plovoucí, celomasivní, PVC a vinylové podlahy - koberce - napínané stropy

Nabízíme realizaci kuchyňských linek včetně spotřebičů. Vyrábíme a montujeme vestavěné skříně na míru, plovoucí podlahy, šatny, dveře i zárubně, horizontální a vertikální žaluzie.

Onjasi Truhlářství, s.r.o. se nachází v centru města Zábřeh a jeho vznik byl pod názvem JOS Dřevovýroba. Pokud tedy hledáte stolařství, které vám vyrobí originální nábytek z masivu nebo dřevěné schodiště na zakázku pak jste zde správně. Díky kvalifikovaným pracovníkům jsou výrobky prováděny kvalitně a se smyslem pro detail. Realizace zajistíme ...

Rekonstrukce, modernizace: - bytové interiéry: - malování, štukování a montáže sádrokartonu. Velkoobchod, prodej: - drcený polystyrén - podlahové krytiny: - koberce - PVC, linoleum - laminátové a dřevěné podlahy HARO - doplňky pro podlahy: - přechodové a soklové lišty - schodové hrany, oleje, vosky - stavební ...

Prodej a pokládka podlahových krytin - pokládky laminátové a dřevěné plovoucí podlahy - pokládky koberců - okládka PVC podlahy, Thermofixu, Linoleum, Marmoleum - podlahářské práce.

Podlahářské práce - pokládka dřevěných podlah - monáž lamináových podlah - parkety, masivní podlahy - pokládka PVC podlah a koberců.

Prodej, e-shop dřevěných materiálů - dřevěné podlahy - laminátové desky - palubky, spárovky - dveře, zárubně, parapety - OSB desky, překližky, CETRIS desky. Služby - řezání - formátování - hranování - montáž a pokládka podlah.

Prodej, montáž, realizace: - dřevěné podlahy, terasy - dřevěné fasády.

Dodávka, montáž: - podlahové krytiny - laminátové, dřevěné podlahy - linoleum - PVC podlahy, koberce. Práce: - podlahářské.

Firma DIONE se sídlem v Olomouci je odborníkem v oblasti pokládky a renovace podlah. Svým zákazníkům zajistíme kompletní servis od prodeje a pokládky podlahové krytiny, odborného poradenství, cenové nabídky a také záručního i pozáručního servisu. Vyberete si u nás dřevěné, vinylové, korkové, plovoucí, PUR lité i epoxidové podlahy. Jaké služby ...