Koberce z umělého vlákna, dětské koberce, kusové koberce, koberce z přírodního vlákna, metrové nebo zátěžové koberce – sortiment koberců je široký, a proto se hodí do všech interiérů. Zajišťují tepelnou izolaci, zamezují šíření zvuků a chrání podlahu.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Chov zvířat a jejich výcvik (s ...

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

Velkoobchod, maloobchod: - podlahové krytiny - PVC - plovoucí podlahy - mozaiky, vlysy, velkoplošné dílce - přírodní linoleum - zátežové koberce.

Výroba nábytku na zakázku - kuchyně, vestavěné skříně, dětské pokoje, koupelnový nábytek, kancelářské interéry, kompletní vybavení bytu. - 3D návrhy, zaměření, cenová nabídka zdarma - exteriéry, interiéry - bezpečnostní dveře - podlahy a podlahové krytiny včetně montáže - vestavné i volně stojící spotřebiče.

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím