PVC podlahy neboli lina se dělí na bytové a zátěžové. Mezi jejich výhody patří dlouhá životnost, vysoká odolnost, snadná údržba, tlumení zvuku při chůzi a nepřeberné množství různých dekorů, vzorů a barev. Dokáží hravě imitovat parkety, dlažby a podlahy.

Specialista na podlahy všeho druhu - Podlahové studio Jegla
Rádi byste novou podlahu? Vsaďte na kvalitu a navštivte Podlahové studio Jegla. Zabýváme se prodejem a odbornou pokládkou podlahových krytin nejrůznějších materiálů a vzorů. V našem studiu naleznete široký výběr podlah, které vynikají přírodním vzhledem, vysokou odolností, originalitou a také snadnou údržbou. Rádi Vám pomůžeme s výběrem.
Specialista na podlahy všeho druhu - Podlahové studio Jegla
Prodej - koberce - PVC - korkové linoleum - kobercové čtverce Pokládání - koberce - PVC - korkové linoleum - kobercové čtverceobšívání - koberce Prodej - plovoucí podlahy - parkety - antistatické podlahy Pokládání - plovoucí podlahy - ...

Prodej: - podlahové krytiny, - koberce, PVC, obklady, dlažba, - sanitární keramika. Montáž plovoucích podlah.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, montáž: -laminátové a dřevěné podlahy -plovoucí podlahy -dveře, zárubně, lišty -PVC, Korek -parkety -podlahářské práce -poradenství.

Specializovaný maloobchod

Prodej metrových i kusových koberců, PVC a doplňků. Řezání, obšívání koberců. Pokládka.

Klient OM Brno - údaje v textu. Koupelnové a parketové studio. Dodávka, montáž: -obklady, dlažby -plovoucí podlahy. Prodej: -plovoucí podlahy -montážní prvky -lišty, tmely, silikony, spárovací hmoty, podložky pod podlahy, parozábrany, přechodové a schodové profily Küberit, ukončovací prvky. Prodej: -masážní a ...