Mezi nejčastější podlahové krytiny v interiérech řadíme PVC podlahy, linolea, marmolea, metrážové a kusové koberce, vinylové, dřevěné, laminátové, korkové a plovoucí podlahy. Kromě krytin lze zakoupit i doplňky, jako jsou rohože, podložky nebo lišty.

FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
Společnost FLOMAT je specializovaný prodejce rohoží, podlah a podlahovin. Prodává průmyslové podlahy všeho druhu. Široký sortiment zahrnuje vstupní rohože, čistící zóny, podlahy a podlahoviny z gumy a plastu, pracovní a průmyslové rohože i protiskluzové nášlapy a další. Všechny naše podlahy splňují vyšší nároky a požadavky pro své používání.
FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
Podlahu z masivu, která vám bude sloužit celý život a dodá vašemu domovu příjemnou atmosféru, na zakázku vyrábí firma ŠTIPČÁK, spol. s r.o. Dodáváme třívrstvé dřevěné podlahy vhodné pro jakýkoliv styl interiéru, od moderní minimalistické novostavby ve skandinávském stylu až po rustikální vesnickou usedlost. Zákazníci si mohou vybírat ze čtyř ...
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
Pokládka: - podlahové krytiny. Podlahářské práce.

Realizace průmyslových podlah. Prodej, servis, údržba, opravy: - průmyslové podlahy - epoxidové a PUR systémy - cementové a akrylátové strojně hlazené a lité stěrky - betonové podlahy se vsypovými povrchy - PMMA rychletuhnoucí stěrky. Práce: - izolatérské - stavební - sanační. Provozovna: - Vrchní 30, Opava - Kateřinky.

Prodej, maloobchod: - koberce.

Podlahářské práce. Prodej, montáž: - podlahové krytiny - koberce - lino - dřevěné podlahy - plovoucí podlahy. Vyrovnání podlahy.

Dovoz, prodej: - víceúčelové podlahové desky.

Komplexních návrhy a realizace interiérů. Návrhy, výroba, realitace: - kuchyňské linky - nábytek - skříně - terasy - postele.

Působnost: - Opava, Ostrava, Morava Lepení a kladení veškeré podlahové krytiny: - PVC - korek - koberce včetně dodání materiálu. Kladení dřevotřísky. Lepení soklíků a svařování PVC. Broušení a lakování dřevěné podlahy. Prodej, montáž a pokládání: - plovoucí podlahy: - dřevěné - laminátové. Podlahářské práce.

Dodávky, montáž: - dřevěné venkovní terasy z tropických dřevin a spékaného (thermo) dřeva - dřevěné venkovní obklady a podlahy. Výroba, montáž: - nábytek - zakázkové kuchyně - atypické dveře vnitřní, posuvné stěny, okna a dveře vstupní v euro profilu - vestavné skříně - dětské pokoje, postele a věšákové stěny - dřevěné schodiště ...

Podlahářství. Pokládka, prodej: - podlahové krytiny - koberce.

Prodej: - dřevěné lišty - stolařské řezivo - dřevěné podlahy - nátěry na dřevo - řezivo - desky - fošny - trámy - hranoly - latě - palubky, obklady, podlahy - brikety z bukových pilin - kůly - palisády. Služby: - nátěry na dřevo - kladení dřevěných podlah. Impregnace, hoblování, sušení. Tesařské práce: - střechy, ...

Dodávka - koberce Pokládka - koberce Dodávka - podlahy (dřevěné a plovoucí) Pokládka - podlahy (dřevěné a plovoucí)

-Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě ...

-Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Velkoobchod a maloobchod

-koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

-Specializovaný maloobchod -Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti

Hostinská činnost -Specializovaný maloobchod

Prodej: -koberce -běhouny -PVC -kusové koberce -doplňky. Nabízí: -řezání na míru -zajištění pokládky -koupě i na splátky -doprava v místě zdarma.