Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
Royal Technic s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Výroba, prodej: -kabely pro telekomunikační, datové sítě -počítačové sítě -WAN síť na velké vzdálenosti -MAN páteřní sítě -LAN propojení samostatných počítačů v intranetu -metalické propojovací kabely -optické kabely -rozvaděče -pigtail a patchcord. Sídlo: -389 01 Vodňany -Petra Chelčického 371/II.

E - shop -potřeby pro truhláře. Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek -nábytek (dětské pokoje, předsíňové stěny, ložnice, ...) -posuvné dveře -okna a dveře -schodiště -zábradlí.

Výroba, velkoobchod, prodej: -podlahy z masivu a dubu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -topenářský materiál -koupelnové doplňky -vodovodní baterie -kanalizace -odpad -drenáže -bojlery -tmely, lepidla, silikony, montážní pěny DEN BRAVEN -expanzomaty -otopné panely -nářadí pro instalatéry a topenáře -těsnění HARTMAN -plynové kotle -kanalizační ...

Prodej, montáž: -dveře a zárubně -podlahy masivní, plovoucí, PVC -vestavěné skříně.

Prodej, montáž: -interiérové dveře -projektová činnost ve výstavbě -podlahové a fasádní nátěry, penetrace pracovní pomůcky.

Služby: -elektro opravy, revize a montáž -instalace po budovách -rozvaděče, kabely, vypínače, zásuvky -svítidla -sporáky.

Výroba, práce: -truhlářství -okna, dveře, schodiště.

Provádíme veškeré zednické práce. Novostavby. Rekonstrukce stávajících objektů. Střechy - nové i rekonstrukce. Sádrokartony. Zateplení fasád, tepelné úpravy. Zámkové dlažby. Práce s kamenem - přírodním i lomovým.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -nářadí -elektrické ruční nářadí -AKU nářadí -kleště, kladiva, palice -dílenské skříňky -gola sady -nástroje -dílenské potřeby -technické plyny. Zakázkové truhlářství: -okna -dveře -schody -interiéry.

Výroba, prodej: -plastová, hliníková okna a dveře -střešní okna -zimní zahrady -garážová vrata -plastové stěny systému VEKA. Služby: -komplexní služby včetně dopravy a montáže -bezplatné poradenství a zpracování cenových nabídek. Vedení společnosti a výrobní závod: -37501 Týn nad Vltavou -ulice Vojnova 281 (bývalý areál HIKOR) ...

Služby: -renovace dveří -prosklívání v kazetovém provedení -velký výběr ozdobných lišt, mřížek, klik a kování -montáž polypropylénového těsnění do dveří -snížení průniku hluku, chladu, prachu.

Služby-řemeslo: -vybavení interiérů -válendy s úložným prostorem -matrace standart -zdravotní matrace -letiště -palandy -dětské pokoje -kuchyňské linky -psací stoly -obklady stěn a stropů.

Služby-řemeslo: -voda, plyn, topení -instalatérské, topenářské práce -kotelny a plynovody na klíč -výměna rozvodů vody a topení v panelových domech. Dodávka, montáž: -automatické kotle Ekoefekt, Cargorobot, Ekoperfekt.

Prodej: -krmných směsí -zahrádkářské potřeby -hnojiva -instalatérské potřeby.

Prodej, velkoobchod, maloobchod dřevoplošné, dřevěné materiály: -masivní konstrukční hranoly KVH -lepené vrstvené hranoly BSH -stavební řezivo -OSB desky -cementotřískové desky -dřevovláknité desky Steico -sádrovláknité desky -překližky stavební a fóliované -okenní hranoly -palubky -thermowood fasádní obklady -terasové exteriérové ...

Montáž, servis, výroba: -garážová a průmyslová i rychloběžná vrata -rolovací MINIROL, sekční, fóliová s pohony -předokenní rolety MINIROL -žaluzie venkovní i vnitřní -hliníkové, látkové -sítě proti hmyzu do oken a dveří -shrnovací dveře -plastové, dřevené, koženkové -dveře, zárubně, kování -čalounění dveří -těsnění oken a ...

Prodej, montáž, servis: -celodřevěné, laminátové plovoucí podlahy značek -korek podlahový, obkladový -podlahářské práce.

Kuchyňské a nábytkové studio Výroba, prodej: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -obývací stěny, skříně, psací stoly, komody. Prodej: -kuchyňská dvířka a nábytkové kování -podlahy -dveře.

Služby: -vrtané studny -septiky a jímky -tepelná čerpadla -vodovodní přípojky.

Maloobchod, prodej: -čerpadla -topenářská technika a příslušenství.

Maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -čerpadla.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -plastové potrubí z polypropylenu SYSTÉM EKOPLASTIK(pro studenou, teplou vodu, pro ústřední i podlahové vytápění) -MT SYSTEM a KG SYSTEM pro vnitřní a vnější kanalizaci -topení RADIK, KORADO -kotle na tuhá paliva a plyn Služby: -rozvoz materiálu po ČR ...

Výroba, maloobchod, prodej: -nábytek -plastová okna, dveře.

Prodej, montáž: -vše pro voda, topení, plyn, odpady -tvarovky, ventily, fitinky, potrubí, drenáž, hadice -kotle, bojlery, čerpadla, radiátory -sanitární technika, keramika.