Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Služby: -výroba, prodej a montáž -značková plastová, hliníková, dřevěná okna a dveře -kompletní služby včetně všech doplňků.

Maloobchod, prodej: -stavební a izolační materiál -zdicí směsi -betonové prvky. Autodoprava.

Prodej: -nabízíme okna plastová, dřevěná, dřevo -hliníková a dveře -zajišťujeme kompletní služby a servis, doplňky, parapety, žaluzie, sítě, rolety -garážová vrata a střešní okna VELUX -jsme držiteli certifikátu ISO 9001:2001.

Návrh koncepce, prodej, montáž, servis: -technologie pro prasata a drůbež -systémy ustájení, ventilace, krmení, napájení, skladování. Služby: -doprava -šrotování a míchání směsí Vývoj, výroba: -řídící systémy ventilace a krmení -identifikační systém zvířat -drobné potřeby pro zvířata -plynová topidla pro zemědělské účely i pro ...

Maloobchod, prodej: -podlahové krytiny. Služby: -tesařské práce -podlahářské práce -koberce, PVC, korky, plovoucí podlahy -broušení parket.

Služby: -pokládka zámkové dlažby.

Zakázková výroba bazénů. ČOV-čistírny odpadních vod TOPAS. Úprava bazénové vody-bazénová chemie. Zakázková výroba z polypropylénu: -odpadní,vyvážecí jímky -septiky dvou-tří komorové -domovní čistírny odpadních vod Topas 5-100 EO -nádrže na kapalné i sypké látky -recyklační,sběrné a expanzní nádrže -odlučovače tuku ...

Maloobchod, prodej: -stavební materiál -střešní systémy -výrobky firmy YTONG -tvárnice příčkovky -cihly -hutní materiál.

Maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -topenářský materiál -vybavení koupelen.

Podlahové studio. Prodej, montáž: -dřevěné podlahy lepené, zámkové -masivní dubová prkna -laminátové podlahy -exotické dřeviny. Služby: -renovace podlah -PVC.

Maloobchod, prodej: -železářské zboží -spojovací materiál -domácí potřeby.

Výroba: -z vymývaného betonu -cementové zboží -dlažby, schody, desky -zahradní vázy -obklady bazénů a soklů -fontány -květináče -lemy bazénů -atypické výrobky.

Maloobchod, prodej: -stavební materiály kompletně pro hrubou stavbu. Služby: -doprava -práce s rypadly a nakladači.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -keramické obklady, dlažby -betonové dlažby -koupelnové doplňky -stavební chemie -lepidla -tmely silikonové, akrylátové -stěrky, spárové hmoty -přísady do betonů a malt -nářadí pro obkladače. Služby: -obkladačské a podlahářské práce -doprava zboží.

Výroba a prodej kuchyňských dvířek, protipožárních, nehořlavých a žáruvzdorných materiálů Grenamat, expandovaného Vermikulitu, terasového systému z WPC (dřevoplast) Grenadeck, plotovek z WPC Grenafence, extrudovaných WPC profilů Grenalit, dřevotřískových foliovaných desek, MDF desek s vysokým leskem Grenagloss.

Služby: -komplexní stavební práce -rodinné domy -rekonstrukce a opravy památkových objektů, občanských a bytových staveb -novostavby -výstavba firemních objektů -haly, administrativní budovy -stavby na klíč -zateplení budov -půdní vestavby. Prodej, montáž: -plastová okna a dveře systém SALAMANDER.

Služby: -výroba schodišť -celodřevěná, ocelová, kombinovaná, samonosná -plovoucí podlahy -dřevěné, korkové, přírodní linoleum -technická příprava pro výrobce schodišť a atypického nábytku, interiéru -interiérová tvorba -atypický nábytek.

Výroba, prodej: -rozvaděče. Služby: -průmyslová automatizace -kamerové systémy -servis, revize elektrických zařízení.

Služby: -vodoinstalatérské práce -montáž dřezů a bojlerů -veškeré opravy -čištění odpadů -rekonstrukce -výměny stoupaček -montáže vodoměrů. Maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -domácí potřeby, sklo -železářství -potřeby pro kutily a zahrádkáře -klíče a zámky -velký výběr dekorativních svíček -sběr foto a ...

Zpracování, výroba, prodej: -jehličnaté a listnaté dřevo -trámy, hranoly a latě -dřevostavby a protihlukové stěny -palubky a paletové přířezy -palivové dřevo -kratiny, odřezky a piliny. Služby: -pila -těžba a odvoz dřeva -zajištění a pomoc při vývozu výrobků ze dřeva do zahraničí -výkup kulatiny a surových kmenů.

Služby: -úprava a vybavení interiérů na klíč -dodávky a montáž žaluzií a kancelářského nábytku -kuchyně -plovoucí podlahy. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -světelné zdroje, svítidla -bojlery -průtokové ohřívače -elektroinstalační materiál -kabely Zakázkový prodej: -elektrospotřebiče -elektronika.

Instaluji bezpečnostní dveře a kování Sherlock. Vylévám zárubně betonem proti roztažení. Přidávám další zámky, řetízky, závory a kukátka na dveře.

Dodávka, montáž, poradenství, servis: -plastová okna -dřevěná EUROOKNA. -sádrokarton.

Maloobchod, prodej servis: -spotřební elektronika -elektrospotřebiče -audio, video-kazety -elektroinstalační materiál -svítidla -antény, satelity.