Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Velkoobchod, maloobchod, prodej: - koberce - podlahové krytiny

Prodej a montáž - okna a dveře REHAU - hliníková okna a dveře.

Vzorková prodejna dveří a oken Kyjov: - interiérové dveře, zárubně, kování a doplňky

Velkoobchod topenářského materiálu. Značky: -Honeywell, Osma, Wilo, Alcaplast, Baxi, Dakon, Dražice, Geberit, Grundfos, Jika, Protherm, Teiko, Ravak, Purmo, Almeva -veškerý instalační matriál voda, plyn, topení, sanita.

Široký výběr schodů různých typů a značek.

Výdejní místo internetového obchod s kotli.

Montáž, pokládka podlah. Podlahy, terasy, schody.

Výroba: -nábytek -schodiště -kuchyně -atypické dveře a zárubně na zakázku.

Práce: -kovoobrábění -strojírenství -kovovýroba -CNC obrábění, frézování, vrtání. Výroba a prodej: -dálkové ovládání průmyslových armatur. Prodej: -průmyslové armatury -průmyslová armatura.

Podlahy, podlahářské práce. Prodej a kompletní realizace podlahových krytin.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla - měřící a regulační technika.

Velkoobchod, prodej, prodejna, provozovna: -vodo-topo-plyn -náhradní díly na plynové a elektrické spotřebiče -náhradní díly na regulační techniku (regulační technika) -značka Ariston, Baxi, Destila, Honeywell, Mora, Unical aj. -tepelná technika. Fakturační adresa: -Vítězná 546/1, 69601 Rohatec.

Prodej montáž: -plovoucí podlahy -PVC -korek -linoleum -koberce. Montáž venkovních teras.

Vytápěcí technika, prodej: -radiátory -ohřívače -vytápěcí technika -tepelné zařízení.

Nabízíme: -zakázková výroba dřevěných interiérů v provedení moderním i stylovém pro domácnosti i firmy. Produkujeme: -truhlářské výrobky -z umělých materiálů (laminované desky) -z přírodních materiálů (dýha, masiv) s povrchovou úpravou. Kuchyně Obývací pokoje Schody Dveře Koupelny Ostatní nábytek.

Kovovýroba. -výroba a montáž ocelových konstrukcí. Prodej hutní materiál: -kompletní sortiment konstrukčních a betonářských -ocelové profily-I, U, IPE -úhelníky, pásovina, kulatina -JACKEL, JEKLY, JAKL -trubky -plechy: hladké, rýhované -střešní krytiny: trapézové pozinkované, lakované -řezání na míru Nákladní autodoprava – auto s ...

Prodej - obklady - dlažby - dveře - zárubně.

Truhlářské práce Zakázková výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek (postele, police, skříně, ...) - vybavení prodejen. Výroba - plovoucí podlahy - dřevěné obklady Podlahářské práce Zakázková výroba - vybavení mateřských školek.

Provádíme montáže minerálních a kazetových podhledů, střešních oken i zhotovení sádrových omítek. Sádrokartonářské práce.

Výroba: -truhlářství. -stolářství. -výroba nábytku na zakázku -kuchyňské linky -vestavné skříně -dětský nábytek -kancelářský nábytek -dveře -vrata -obklady stěn, stropů -ploty -pergoly.

Výroba oken pouze z německých profilů VEKA: -plastová okna vyrobená z vysoce kvalitních a pevných pětikomorových a šestikomorových PVC profilů VEKA -obvodové kování MACO Multi Trend -izolační skla od českých firem Akuterm a Izos -dodávané v šesti základních barevných odstínech. VEKA ALPHALINE BASIC: -sklo s "teplým nerezovým rámečkem" Ug = ...

služby: -rekonstrukce bytových jader a koupelen -rekonstrukce dlažby a obkladů -vybavení koupelen -stavební práce -provádíme vnitřní i vnější omítky -malířské práce -zateplování fasád -montáž plastových oken, dveří a sádrokartonu -pokládka zámkové dlažby -montáž elektroinstalace a vodoinstalace -betonářská práce.

Truhlářství, zakázková dřevovýroba: -okna, dveře, schodiště, vrata, prosklené stěny -prahy, parapety, konzole, obklady stěn, kazetové stropy, dřevěné podlahy, ploty a veškeré vybavení interierů.