Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Velkoobchod, maloobchod, prodej: - barvy, laky, malířské potřeby. Nabídka tónování barev.

Věnujeme se prodeji vnitřní i venkovní kamenné dlažby. Dodáváme také obklady interiérů i exteriérů z přírodního kamene. Nabízíme rovněž poradenství, řemeslné práce, dopravu a tvorbu 3D vizualizací.

Prodej: - stavební materiál: - písek - štěrk - kačírek - strusky - vápenec - lomový kámen - kameniva - okrasné kamenivo: vhodné pro dekorativní účely, dětská hřiště, zahrady, balkóny, akvária, mulčovací obsypy, gabiony, dranážní vrstvy, zelené střechy, terasy - okrasné zahradní kamenivo: - bílé ...

Výroba, prodej, montáž: - žaluzie-horizontální - žaluzie-vertikální - žaluzie venkovní - rolety venkovní-hliníkové i PVC - rolety vnitřní látkové - shrnovací dveře, stěny-plastové a koženkové - zatemnění oken - garážová vrata všech typů - promítací plátna - čalounění dveří. Pobočky: - Praha-244401856 - Brno-541242214 - ...

Projekce, montáž a revize: - elektrické zařízení - hromosvody.

Strojírenská výroba: - spojovací materiál - především šrouby atypické z důvodu materiálového nebo rozměrového provedení - kuželové kohouty - výroba dle evropských i amerických norem. Opravárenství: - plošinové vozíky - vysokozdvižné vozíky: - elektrické - motorové.

Prodej: - elektroinstalační materiál.

Prodej: - sanační omítky dle směrnice WTA - vnitřní a venkovní omítky - lehčené a tepelně izolační omítky - betonové potěry - fasádní a interiérové barvy - dekorační omítky probarvené - laky a lazury - vnitřní a fasádní dekorační profily - sklovláknité tapety.

Eletroinstalace. Montáž, opravy: - elektrická zařízení. Výroba: - rozvaděče.

Dodávka, prodej, montáž: - plastová okna (Gealan, Internova) - plastové dveře - doplňky: - venkovní a vnitřní parapety - vnitřní ISSO žaluzie - předokenní rolety a žaluzie - okenní a dveřní sítě proti hmyzu. Demontáž původních oken a dveří. Sídlo firmy: - Vršovice 96, pošta Raduň.

Prodej: -koberce -běhouny -PVC -kusové koberce -doplňky. Nabízí: -řezání na míru -zajištění pokládky -koupě i na splátky -doprava v místě zdarma.

Stavba - krby - krbová a kachlová kamna

Zámečnictví, nástrojářství Truhlářství, podlahářství

Truhlářství, podlahářství Pokrývačství, tesařství

Výroba: - elektronické součástky - rozvaděče.

Truhlářství, podlahářství -Výroba a opravy čalounických výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Pronájem a půjčování věcí movitých -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, ...