Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
Royal Technic s.r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Truhlářství, podlahářství. Výroba: - zakázkový nábytek - kuchyně na klíč.

Společnost Košnar Montáže, s.r.o. zajišťuje prodej, montáž, servis: - garážová vrata - průmyslová vrata - nakládací technika - elektrické pohony privátních vjezdových bran - kyvná PVC vrata - PVC pásy - protiprůvanové clony - rolovací vrata - parkovací závory, zábrany - elektrické pohony průmyslových bran - posuvné, otočné ...

Zednické a stavební práce, dlažby, obklady a rekonstrukce.

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Stolařství. Výroba: - nábytek - schodiště - dveře - postele - zahradní nábytek.

Revize, servis, opravy, projekce: - plynové kotle.

Prodej: - tepelná čerpadla - solární panely - kotle - podlahové vytápění.

Žídek Jiří se zaměřuje na prodej žump, jímek, septiků, bazénů a poskytuje služby v oblastech odpadních a kanalizačních rozvodů.

Činnost - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce. Prodej, montáž, servis - kotle - tepelná čerpadla.

Dle požadavků zákazníka provádění u zavlhlých staveb: - průzkumy - návrhy technologických postupů - projekty - realizace sanačních prací - dodávky sanačních prostředků pro stavební firmy a svépomocné práce. Výroba a dodávka sanačních prostředků pro: - zhotovení sanačních omítek na zavlhlé zdivo - přísady POROSAN, SANOMIT - ...

Sklad. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - střešní krytiny - střešní fólie - střešní okna - solární panely - okapové systémy Sídlo společnosti: - Frýdecká 793, 72000 Ostrava - tel: 596733531, 777920315 - e-mail: obb@obb.cz.

Firma Centrum nářadí s.r.o. se zaměřuje na kompletní dodávky, prodej, montáž a servis kotlů. Hlavní činností firmy jsou plynové kotle a kotle do rodinných domů. Dále firma dodává tepelná čerpadla a klimatizace. Samozřejmostí je také revize, spuštění, seřízení kotlů, včetně zajištění kotlíkové dotace v programu Zelená úsporám.

Firma Centrum nářadí s.r.o. se zabývá prodejem a servisem nářadí, dřevoobráběcích a kovoobráběcích strojů, elektrocentrál, elektrického ručního nářadí, nástrojů, svařovací techniky a spojovacího materiálu. Firma se také zaměřuje na kotle na tuhá paliva a vyřizuje kotlíkovou dotaci v programu Zelená úsporám. Nabízí kvalitní nářadí pro domácí ...

Podlahářství HAHN se sídlem v okrese Opava se již od roku 2006 zabývá činností v oblasti pokládky různých druhů podlahových krytin od laminátových podlah až po koberce. V rámci našich služeb nabízíme pokládku veškerých vinylových dílců (lepených, či systém plovoucí podlahy), dále zajišťujeme přípravu podkladu jako je montáž OSB a MFP a také ...

E-shop, prodej: - topení - komínové příslušenství - cirkulárky a příslušenství - vysokotlké čistící stroje - podlahové mycí stroje - vysavače - autokosmetika

Prodej a montáž oken a dveří. - stínící technika, sítě proti hmyzu - interiérových a vnitřních vstupních dveří - garážové vrata - podlahové krytiny.

Prodej: - tepelná čerpadla - solární panely - sanitární technika.

Zabýváme se zakázkovou kovovýrobou a stavebním zámečnictvím. Do našeho výrobního portfolia patří výroba ocelových konstrukcí, schodišť, zábradlí, designových zábradlí, vjezdových bran, branek, plotových dílců, požárních žebříku, industriálních dveří, příček atd. Působíme na severu Čech a Praze.

Společnost SimpleJack se zaměřuje na nezávazné kalkulace, poradenství a realizaci různých druhů podlah do garáží a dílen. V bohatém sortimentu je možné vybírat i střešní krytinu a rohože.

Komplexní dodávky betonových a epoxidových průmyslových podlah. Speciální akrylátové materiály, cementové potěry. Výroba a prodej stavební chemie pro realizace průmyslových podlah.

Robin Chvěja provozuje R.CH. Podlahy, která se zabývá pokládkou a servisem podlah: -vynilových - linoleum - laminátové, dřevěné - dlažba

Maloobchod, prodej: - dveře Sepos - dveře Masonite - interiérové dveře - vchodové dveře - speciální dveře (protipožární, bezpečnostní, zvukotěsné) - zárubně - kování a doplňky. Kompletní servis od zaměření až po samotnou montáž. Centrála: - Buková 427/20, Jihlava - Horní Kosov.

Prodej: - dveře: - standardní - speciální - atypické - posuvné - protipožární - vchodové.

Naše společnost TESKO KOLOVRAT s.r.o. je tradiční český výrobce dřevěných oken a euroken, dveří a vstupních dveří, dřevohliníkových oken, HS portálů a zimních zahrad. Působíme zejména v okolí Opavy, Ostravy, Frýdku-Místku, Nový Jičín a Nošovic.

Výroba a prodej, velkoobchod, maloobchod: - kompletní tvarovatelné plynové hadice z nerez oceli pro připojení plynových spotřebičů v domácnostech ve světlostech DN 15 až DN 50 - připojovací plynové hadice FLEXIGAS pro připojení spotřebičů ve světlostech DN 8 a DN 13 mm - připojovací flexi hadice (flexo hadice, flexibilní ...