Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Kovo-stroj servis: - axiální čepové spojky - pružné spojky - spojky s gumovou obručí. Prodej: - kalová čerpadla.

Stolařství. Truhlářství. Zakázková výroba: - eurookna, posuvné, skládací typ euro - okna EURO dřevěná - bezrámové zasklení - dřevěné dveře, interiérové, vchodové - posuvné stěny - anglické posuvné okna

Stolařství. Zakázková výroba z masivního dřeva. Výroba: - atypická okna - dveře - nábytek - schody - venkovní schody - stoly a lavice.

Zednictví: - stavební činnost, obkladačské práce, lícové zdivo, práce s kamenem.

Dřevovýroba: -dubová prkna -masivní parkety -dřevěné podlahy -masivní lamely -přířezy.

TOMEK výroba sklolaminátu Výroba ze sklolaminátu: -žlabové rozvody vody v chladících věžích -kryty chemické kanalizace -golfové překážky -střešní prostupy -vanové vložky -závodní auta -umývadla.

Okna, dveře, vrata: - plastová okna - vnitřní, vstupní, bezpečnostní dveře - parapety - garážová, průmyslová vrata - žaluzie, sítě proti hmyzu.

Prodej: - akumulátory - baterie - žárovky - železářské zboží.

Zpracování kamene. Výroba: - cement, cementové zboží - umělý kámen.

Prodej, montáž: - palubky (obkladové, podlahové) - stavební řezivo - hranoly, vazba - dřevěné schody, ploty - balkonové dílce - chaty, chatky.

Velkoobchod, export, import, prodej: - čerpadla - spojky - ucpávky - pohony aregulace - kompresory a dmychadla - převodovky - armatury - potrubí a hadice - komponenty - míchadla.

Otevírání: - byty - auta - trezory. Broušení: - nože - nůžky. Výroba klíčů. Železářství: - prodej spojovacího materiálu.

Podlahářství: - podlahové krytiny PVC, vinyl Plovoucí podlahy, parkety: - dřevěné, korkové, laminátové, kaučukové - dřevěné parkety, podlahy. Koberce: - smyčkové, střížené, vpichové. Čištění a ošetřování podlah.

Sklenářství: - zasklívání - izolační dvojskla pro stolaře - broušení a vrtání skla, zrcadla - rámování - lepení akvarií a zrcadlových stěn Velkoobchod, maloobchod, prodej: - spojovací materiály - lišty (obrazové, dveřní) - dveřní a okenní doplňky - tmely MASTERSIL - silikony - panty - úchytky.

Prodej, montáž: - plastové okna - dveře AVANTGARDE - plastové střešní okna SKYLINE - vchodové kovové dveře s dekory - střešní výlezy, žaluzie.

Výroba: - kovové konstrukce - kotle - tělesa a kontejnery.

Výroba: - rozvaděče - ovládací pulty. Kompletní instalace slaboproudých a silnoproudých rozvodů. Montáž: - zabezpečovací a požární systémy. Poradenství v oblasti úspor elektrické energie.

Výroba: - rozvaděče - zámečnická. Řemeslnické práce: - elektroinstalační.

Prodej, montáž: - interiérové dveře a zárubně - plovoucí podlahy - bezpečnostní, vstupní dveře.

Prodej, dodávka, montáž: - plastová okna a dveře, dřevěná eurookna a dveře - parapety, žaluzie, sítě, rolety a další příslušenství - okna bez olova.

Zakázková výroba: -nábytek. -dřevěné dveře. -stropní, stěnové obklady. -řezbářské práce zhotovené CNC frézkou.

Vnitřní parapety: - plastové, dřevěné, dřevotřískové. Venkovní parapety: - hlinikové tažené a ohýbané, měděné, pozinkované, titan-zinkové parapety. Stínící technika: - žaluzie, markýzy.

Velkoobchod, e-shop: - vybavení pro domy, byty, dílny, zahrady, kanceláře, firmy - obalové materiály - ruční nářadí - podlahy - stavební materiál.

Stavební práce: - rekonstrukce a výstavba budov - zateplování - sanace - nátěry. Prodej stavební chemie.

Naše firma je na trhu již od roku 1992 a vyrobí pro Vás na míru či na zakázku: Kuchyně, kuchyňské linky, postele, vestavěné skříně, stoly, židle, schody a schodiště, kancelářský nábytek, dřevěná okna a eurookna, dveře, interiérové dveře, vrata nábytek. Dále Vám vyrobíme a vybavíme Vaše interiéry restaurací, hotelů, kaváren, kanceláří ...