Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Akciová společnost INEKON POWER se specializuje na výstavbu investičních celků v České republice a v zahraničí. Samostatnou dceřinou společností holdingu je od roku 1998. Činnost společnosti INEKON POWER se tradičně orientuje na dodávky technologických zařízení pro sektor energetiky, železniční a městské dopravy, petrochemie a oblasti ochrany ...

Podlahářské práce. Prodej, pokládání: - parkety, PVC, koberce, plovoucí podlahy.

Svým obchodním partnerům poskytujeme komplexní servis při zpracování architektonického návrhu stavebního objektu včetně protipožárních řešení až po dodávky hliníkových systémů fasád, oken, dveří, zimních zahrad a fotovoltaických panelů zabudovaných do plášťů budov. Máme pod kontrolou proces vývoje s využitím naší technické expertízy a našich ...

Prodej: - stavební chemie - suché omítkové, maltové směsi - spárovací hmoty, lepidla, tmely, silikony. Půjčovna: - míchací stroj COLLOMIX LevMix - čistič koberců zn. Kärcher. Služby: - vedení účetnictví, da=nové evidence - daňové poradenství.

KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ INTERIÉRU V MODERNÍM I STYLOVÉM DESIGNU - kuchyně - nábytek - dveře - podlahy - sedací soupravy - zakázková výroba - prodej řeziva

Mikrospínače Elektromagnetické ventily

Vývoj, výroba, dovoz, prodej a servis: - kamerové systémy CCTV - WEB a IP kamery - záznamový software - systémy EZS, EPS, ACS - napájecí zdroje - GSM, UMTS, LAN, GPS komunikátory do budov i automobilů.

Prodej: - hliníková střešní krytina SUPERAL.

Práce: - podlahářské - pokládka koberců.

Výroba, prodej - plastová okna a dveře. Dodávka a montáž - tepelná čerpadla - garážová vrata. STAKOSOLAR - Týn nad Vltavou - korespondenční adresa a výrobní závod: Vojnova 281, 375 01 Týn nad Vltavou - tel. 606 658 313, 724 168 016 - e-mail: info@gvokna.cz STAKOSOLAR - Strakonice: - adresa: Palackého náměstí 102, 386 01 ...

Služby, servis - technického zařízení budov TZB - kompletní dodávky kotelen - montáže peletkových a automatických kotlů, vytápění, zdravotechniky, plynu, vzduchotechniky, MaR - kanalizační přípojky - přeložky inženýrských sítí.

Velkoobchod: - nástroje, nářadí na opracování kovu a dřeva - kotevní technika - ochranné pracovní pomůcky.

Činnost: - kompletní dodávky veškerých vytápěcích technologií - výstavba a rekonstrukce kotelen - kompletní dodávky k chlazení budov, dodávky a montáže chladících zařízení - montáže stropního chlazení - rozvody vody, kanalizace - plynoinstalace - montáže středotlakých a nízkotlakých plynovodů

Služby: - opravy a sanace tlakových i beztlakových potrubí ze všech materiálů (metody relining, close-fit vložkování, cracking) - realizace potrubních celků a armaturních uzlů - pokládka potrubí - výstavba vodojemů, ČOV - úpravy vodních toků - výškové práce

Služby: - interiérové studio - kompletní realizace interiérů

Výroba a prodej produktů na přípravu podkladů podlah, podkladových lepidel a jejich příslušenství.

Internetový obchod, e-shop: - filtrační konvice, lahve na vodu - filtrační patrony - filtry na kohoutek.

Stavebně obchodní společnost - návrhy a realizace interiérů i exteriérů. Činnost - podlahářské práce, pokládka podlah - sádrokartonářské práce - malířské práce - rekonstrukce bytových jader. E-shop - fasádní a malířské barvy - tmely, těsnění - dlažby - sádrokarton - nářadí.

Výroba lepidel a tmelů - podlahové stěrky - lepidla na podlahy, na papír, etikety a kartony - penetrační přísady a nátěry - smirkolep pro leštění a broušení kovů - tmely pro sádrokarton, omítku či spárování prasklin.

Služby: - rekonstrukce bytů a bytových jader - dokončování staveb - dodávka a montáž oken, dveří (dřevěné, plastové, hliníkové) Truhlářství: - výroba, oprava okna, dveře - zakázková výroba nábytku - pergoly, altány, terasy Čištění suchým ledem.

Specializovaný dodavatel pro sortiment: - voda - topení - plyn - obklady - sanita.