Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
Royal Technic s.r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Truhlářství. Tesařství. Zakázková výroba: -bytový nábytek kuchyně -schodiště -dveře -eurookna.

Nabízíme topné fólie pro vyhřívání obytných automobilů, lodí, karavanů. Fólie je stálá, nehořlavá certifikována EZÚ, odpovídá ČSN i normám EU. Fólii pro napětí 230V o výkonu 260W/m2 dodáváme v šíři 50 nebo 25cm zastřiženou v požadovaných délkách. Její instalace je rychlá a jednoduchá. Vyrábíme také na míru topné koberce a koberečky. V naší ...

Dodávka - chrániček a příslušenství pro uložení optických a metalických kabelů do země. Dodávka - kabely optické, metalické

Prodej: - bytový textil - stínící technika - lamelové dveře - podlahové krytiny - tapety - nábytkové kování - dekorace do bytu.

Záruční a pozáruční servis: - kotle a plynové spotřebiče.

Dodávky a zpracování přírodního kamene z celého světa. Prodej doplňkových materiálů na lepení a údržbu výrobků z kamene. Nabídka dlažeb a obkladů.

Výroba i na zakázku: - závitové tyče.

Internetový prodej topných panelů, fasádních omítek a penetračních nátěrů.

Výroba, prodej: - plastové potrubí a spojovací komponenty pro rozvody vody.

Velkoobchod: - elektroinstalační materiál. Elektromontáže.

Distribuce, prodej, e-shop: -barvy, laky. -nátěrové hmoty. -čistící, úklidové prostředky. -savební hmoty (tmely, lepidla...).

Cihlářská výroba, prodej:

FINESA barvy s.r.o. -velkoobchodní i maloobchodní prodej: -nátěrové hmoty -vlastní zateplovací systém FINESA. Výhradní dovoz výrobků dánské firmy Bondex, dovoz průmyslových nátěrových systémů finské firmy TEKNOS. Centrála: Vodárenská 732 Kralupy nad Vltavou 278 01

Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla - elektrospotřebiče - elektronika.

Prodej: - stavební materiál - písek, kamenivo - autodoprava.

Výroba: - lehká ocelová střešní krytina EVERGREEN a ONDUSTEEL.

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla. Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, kabelové žlaby, -domovní spínače, zásuvky a vidlice -průmyslové spínače, zásuvky a vidlice -přepěťové ochrany -modulové přístroje a příslušenství, jističe, proudové chrániče, spouštěče -pojistky, spodky, ...

Velkoobchod a maloobchod: - koupelnové a venkovní keramické obklady a dlažby.

Projekty, dodávky: - bezpečnostní kamerové systémy, EPS a ESZ. Provádíme: - průmyslové a domovní slaboproudé elektroinstalace včetně projektů a revize.

Prodej a montáž: - ekologické topné systémy.

Prodej: - podlahy - dveře - okna - garážová vrata.

Činnost, dodávka, montáž, práce: - dokončovací a zednické práce - malířské práce - plovoucí podlahy - dřevěné podlahy - sádrokartonové systémy - kompletní schodišťový systém - obklady starých schodišť - zámečnické práce, zábradlí, vrata, brány.

Prodej: - truhlářský materiál.