Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
Royal Technic s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Maloobchod, montáž: - sádrokarton - tepelné, zvukové izolace - minerální podhledy - dveře, zárubně - parapety

Výroba, kovovýroba, kovoobrábění: - potrubní rozvody - tlakové nádoby - jednoúčelové stroje - ocelové konstrukce

Montáž: - měření a regulace Výroba: - rozvaděče

Prodej - elektro materiál pro elektrikáře - vypínače, zásuvky, osvětlení - kabely, chrániče.

Služby: - výroba, oprava, servis kotle, kontejnery, zásobníky, topná tělesa - montáž, oprava, servis plynová zařízení - vodoinstalatérské, topenářské práce - opravy a revize tlakových nádob - zámečnické a soustružnické práce Výroba: - kovová schodiště, zábradlí - pojezdové brány

Rekonstrukce, přestavba: -bytová jádra -kuchyňské linky. Kompletní vybavení koupelen. Prodej: -obklady -dlažba.

Truhlářství. Výroba - okna, dveře - nábytek - pergoly - dřevostavby.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - podlahový materiál.

Výroba, prodej, montáž: - plynové sálavé topení RADI-HEAT.

Montáž, servis: - plynové kotelny - olejové kotelny - plynové infrazářiče - topné systémy - solární systémy - tepelná čerpadla - kotle na pevná paliva, krby, krbové vložky - akumulace. Rozvody plynu STL*, NTL*. Obchodní, montážní a servisní zastoupení firem: - VIESSMANN - KASPO.

Prodej: - filtry pro úpravu vody - změkčovače vody

Služby: - prodej, montáž, servis sprchové kouty, boxy a vany od společnosti Roltechnik - vodoinstalace - montáž kuchyní

Prodej, maloobchod, montáž: - podlahové krytiny - dřevěné dveře

Prodej, maloobchod, montáž: - podlahy - dřevěné dveře

Výroba, prodej: - spojovací materiál - hmoždinky - výrobky z plastů - výroba spojovacích materiálů - výroba elektromateriálů - lisování plastů - hmoždinky do sádrokartonů - zateplovací hmoždinky - uzlovací hmoždinky - univerzální hmoždinky - šrouby - vruty - kotvy - zpracování plastických hmot

Truhlářství. Zakázková výroba: - nábytek - kuchyňské linky - dřevěná okna, dveře

Výhradní zastoupení firmy GIRA SRN. Dodávky: - elektroinstalační materiál - zařízení pro domovní komunikaci. EIB (Evropská instalační sběrnice): - dodávky zařízení, poradenství, projekce, montáž, servis. Certifikace EIBA BRUSSEL. Certifikace zařízení EIB EZÚ PRAHA.

Poradenství v oboru a internetový prodej úpraven pitné, podzemní a povrchové vody a čistíren odpadních vod, septiků, jímek a zemních filtrů pro domácnosti a firmy. Odběry vzorků vody a jejich analýza v akreditované laboratoři. Vystavení posudků.

Provádíme: - výstavba a rekonstrukce komerčních a bytových objektů (klasická výstavba, dřevostavby) - návrhy a realizace interiérů. Zakázková truhlářská výroba: - nábytek - kuchyně - dveře - zárubně - schodiště z masivu a deskového materiálu.

Prodej a montáž: - střešní krytiny včetně příslušenství - poradenství zdrama - specializace na lehké krytiny, střechy na klíč, izolace střech.

Výroba: - ekologické pelety ze sena a slámy Montáž: - kotle

Maloobchod, prodej: -stavebniny -stavební materiál