Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
Royal Technic s.r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Prodej, montáž - zabezpečovací systémy - televizní a satelitní antény - osvětlení Elektroinstalace a opravymontáž - slaboproudé rozvody - silnoproudé rozvodyprodej, montáž - slaboproudé systémy - hromosvody Dodávka včetně montáže - systém regulace vytápění v občanské i průmyslové výstavbě

Montáž, prodej, servis: - plynové kotle.

Velkoobchod, maloobchod, míchání: - barvy - nátěrové hmoty.

Prodej podlahy, maloobchod a velkoobchodní prodej.

Velkoobchod, maloobchod: - obklady - dlažby - koupelny - tuzemské výrobky: LASERBERGER - zahraniční zastoupení:GAYA, IBERO, TAT PARADYZ - stavební hmoty: KREISEL, HENILEL.

.Vyrábíme čistírny odpadních vod (ČOV 1-20000EO), betonové jímky, kolektory, žumpy, septiky, vodoměrné šachty, vodojemy, nádrže na technologické tekutiny. Produkujeme monolitické garáže.

Velkoobchod, maloobchod: - kompletní vybavení koupelen - obklady, dlažba - stavební chemie BOTAMENT - systém BAUSTOFFE Pobočky: Obklady dlažby Ohaveč, Ohaveč 15, 506 01 Jičín tel./fax:493 534 430, GSM: 602 878 482

Dodávky a výměna oken a dveří včetně zednických prací. Rekontrukce interiérů. Výroba a montáž vestavěných skříní. Podlahářské práce: - pokládky podlahových krytin. Prodej: - infrasauny.

Naše firma se zabývá: -Výroba a prodej plastových oken -zasklívání lodžií -stínicí technika -střešní okna ROTO -velkoobchod s parapety -stavební činnost - projekce a realizace.

Naše firma se zabývá: -stavebniny -výroba a prodej střešní krytiny -drobné stavední práce -zednické práce -rekonstrukcí střech a půdních prostor -zajištění pokrývačství -klempířské práce -tesařské práce

Naše firma se zabývá: Prodej stavebního a instalačního materiálu.

Prodej, montáž: - podlahové krytiny.

Naše firma se zabývá: - dodávka a montáž: - veškeré sádrokartonové systémy - parozábrany - střešní okna - kazetové stropní podhledy - OSB podlahy-Sádrokartonové-Cetris desky.

Prodej: - barvy, laky, ředidla, lazury - lepidla, štětce, silikony, mořidla - brusivo, fasádní barvy.

Dodávka, montáž, servis: - plynové kotle Práce: - topenářské, instalatérské, klempířské.

Prodej: - stavebniny - stavební materiál.

Bytový textil: -koberce -záclony -PVC -krytiny -ručníky -utěrky. Galanterie. Umělé květiny, stromy. Služby: -čištění koberců.

Velkoobchod: - elektroinstalační materiál - svítidla.

Maloobchod, prodej: - elektromateriál - rozvodnice, rozvaděče.

Montáž, dodávka: - plastová okna a dveře Kömmerling - parapety, žaluzie.

Provádíme: - zateplení fasád a střech - zámkové dlažby, oplocení s KB bloku - rekonstrukce domu.

Prodej: - plastová okna - eurookna - vnitřní dveře.

Prodej, montáž: - plastová okna - eurookna.