Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Sanimat, s.r.o. provozuje e-shop s obklady, dlažbou, koupelnovým nábytkem, keramikou, vodovodními bateriemi, sprchovými kouty, odtokovými žlaby a dalším sortimentem týkajících se koupelen.

Výroba, prodej: -nábytkové kování, servis pro truhláře, výrobce nábytku, řetězce s potřebami pro kutily, architekty. -závěsy -výsuvy -zásuvky -osvětlení -kování -závěsy pro dřevěné i skleněné dveře -výsuvy, plnovýsuvy a -mechanické nábytkové cylindrické zámky a vložky, elektronické zámky, bezdotykové -kolečka, kluzáky dorazy, ...

Výroba, dodávka, prodej a montáž: - eurookna, dřevěná okna - vchodové dveře. Dodávka, prodej, montáž: - plastová okna a dveře - žaluzie - sítě proti hmyzu - parapety.

Společnost František Zalaba s.r.o. se zaměřuje na kabely pro extrémní požadavky, obrábění, svařence, metalurgii, hydraulické válce a náhradní díly.

Zámečnictví, nástrojářství -Specializovaný maloobchod -Velkoobchod -reklamní a propagační činnost

Slavomír Mokrý se zaměřuje na stavbu domů a garáží, provádí obklady, dlažbu, obrubníky a omítky a rekonstruuje domy a byty.

Dodáváme: - švédská tepelná čerpadla NIBE - ústřední i podlahové vytápění - solární systémy - vzduchotechniku Máme každoročně mnoho spokojených zákazníku v kraji Vysočina i v jiných krajích ČR.

Práce: - kovovýroba - kovoobrábění - zámečnictví. Výroba, velkoobchod: - spojovací materiál - hutní materiál - nářadí - svařovací technika.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - topenářský materiál - vodoinstalační materiál Montážní práce, servis a revize Inženýrská činnost v investiční výstavbě Činnost technických poradců v oblasti stavebnictví a energetiky

Stavebniny, prodej: - stavební materiál.

Montáže a rekonstrukce: - rozvodů, vodovodních baterií - sprchových koutů, van, umyvadel, bidetů - zásobníkových, průtokových ohřívačů - ponorných čerpadel, domácích vodáren Zařizovací předměty: - bojlery, WC, vany, bidety, umyvadla - nábytek do koupelny, topení, baterie a sprchové kouty

Martin Milichovský ze Žďáru nad Sázavou provádí servis plynových kotlů, pozáruční servis a roční kontroly.

Výroba, distribuce: - hydroizolační fólie - nopové folie - PVC hydroizolace - geotextilie - plasty.

Stavební společnost Stylstav s.r.o. poskytuje svým zákazníkům komplexní stavební řešení od zpracování zakázky až po vlastní realizaci díla. Mezi oblasti na které se naše firma zaměřuje patří bytová a nebytová výstavba, výstavba inženýrských sítí, dopravní stavby a různé specializované stavební činnosti. V roce 2017 jsme rovněž uvedli do provozu ...

VODO-TOPO-PLYN Prodej, dodávka, služby: -vodoinstalační, topenářský materiál -kotle -systémy vytápění -čerpadla -projekce a realizace rozvodů -plynové přípojky -projektová dokumentace -montáž a revize zařízení.

Stavební práce: - montáže střešní oken - zhotovení podlah - montáže příček a sádrokartonů - zhotovení minerálních podhledů - zajištění tepelných izolací.

Společnost viamat s.r.o. se zaměřuje na prodej a rozvoz stavebního materiálu, štěrku a drtě.

Výroba: - laminátové trubky (vinuté, nekónické, epoxidové, polyesterové, průměr 28 - 200 mm, síla stěny libovolná, vysoké pevnostní parametry, široká škála barev - RAL) - laminátové výrobky (klasické ruční laminování malých a středních dílů, výroba sendvičových dílů) - lisovní IPur (produktivní metody lisování integrovaných ...

Výroba a prodej: - pera těsná ČSN 022562, 301382, DIN 6885 - pera výměnná ČSN 022570, 022575, DIN 6885 - klíny drážkové s nosem ČSN* 022514, DIN 6887 Volné kapacity: - vrtání - Kovoobrábění - soustružení - frézování - broušení rovinné i na kulato - dělení Držitelé ENISO 9001:2001.

Společnost KOTE, spol. s.r.o. sídlící v okrese Žďár nad Sázavou se zabývá prodejem plastových výrobků pro stavebnictví. Svým zákazníkům nabízíme například polypropylénové svařované nádrže, jímky, septiky, zahradní bazény, sauny a další výroby. Zabýváme se také zakázkovou výrobou dle požadavku zákazníka. Prodej: - polypropylénové svařované ...

Průmyslová automatizace, měření, regulace: -komplexní dodávky pro stroje, linky -technologické procesy v odvětví chemie, farmaci, potravinářství, sklářství, energetika. Používaná technika: -SIEMENS partner: Simatic S7, WINCC -Simatic PCS7, batch systémy Simatic Batch -visualizační systémy Intouch -výrobní informační systémy a MES, MBE, ...

Prodej, dodávka, montáž, servis. Plastová okna: -značková plastová okna hliníková SLOVAKTUAL -plastové profily Aluplast je průkopníkem nových technologií -okenní kování MACO kování -zasklení AGC Your Glass -značková, dřevěná eurookna -garážová vrata TRIDO -střešní okna FAKRO -veškerý sortiment doplňků. Střešní okna: -značky ...

Velkoobchod, maloobchod: - materiály pro truhláře - lamino desky, dtd desky surové - OSB desky, palubky, překližky - MDF desky, sololit, sololak - pracovní desky, dřezy, úchytky - nábytkové hrany, plastové profily - nábytkové a stavební kování - lepidla, spojovací materiál - brusivo.

Stavebně montážní práce: - občanské, bytové, zemědělské a průmyslové výstavby - opravy a rekonstrukce historických i kulturních památek - zednické, zemní a betonářské práce - obklady, dlažby - tepelné izolace - hydroizolace - omítky - střechy.

Distribuční sklad: -polystyrénové obklady -sádrokartony -potřeby pro malíře -barvy, laky.