Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -domácí potřeby.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vybavení koupelen -vodoinstalační materiál -komponenty na topení, plyn. Pobočka: -39601 Humoplec, Hradská 538 -tel./fax.: 565533040

Obchodní dům: -hračky -elektro -drogerie -papírnictví -barvy, laky -nástroje -hospodářské nářadí -zahradní zemina, postřiky.

Prodej, montáž, servis: -dveře -zárubně -pouzdra pro posuvné dveře -dveřní kování.

Prodej stavebních betonových výrobků: -betonové výrobky pro stavebnictví -zdící materiály -štípaný a lámaný beton -zámková dlažba -tvárnice -zahradní obrubníky.

Projekce, výroba, montáž, revize: -elektromontážní práce -revize elektroinstalací -výroba NN rozvaděčů -zámečnická výroba.

Maloobchod, prodej: -stavebniny -technické plyny, PB a svářecí technika. Centrála: Pevný a spol., s.r.o., Jarošovská 1145, Jindřichův Hradec. Další pobočka: Pevný a, s.r.o. Česká 871, Jindřichův Hradec.

Truhlářství, výroba: -okna -dveře -parkurové překážky -zahradní program

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - upínací prvky, šroubky - kalibrační měřidla - lakování - stroje.

Strojírenská činnost - výroba prostorových, ocelových a nerezových nádrží. Výroba a montáž potrubních rozvodů, konstrukcí nebo potravinářských strojů.

Dodávky a opravy: Dodávka, montáž technologie a potrubních systémů v energetice -parovody -kondenzace -chladící vody Dodávka a montáž předávacích stanic -voda / voda -pára / voda Dodávka a montáž předizolovaného potrubí -horkovody DN 15 - DN1000 -teplovody -parovody a vakuové parovody Montáž a opravy vyhrazených plynových ...

Výroba, prodej: -potrubí -roury. Služby: -kovovýroba -zámečnictví.

Služby: -stavební práce -výstavba a rekonstrukce domů, kancelářských a průmyslových objektů. Prodej staveního materiálu: -střešní krytiny -izolace -zdící materiál -pojiva, omítky.

Dodávka a montáž: -zařízení sirupáren -sanitační centra CIP. Práce: -montážní práce -potrubářské práce -výroba z nerez oceli.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kotle na tuhá paliva -kotle zplynovací VERNER, ATMOS -kotle na plyn VALLIANT, PROTHERM -plynová topidla KARMA, POHODA -plynové ohřívače vody QUANTUM, VALLIANT -plynové průtokové ohřívače vody PROTHERM, VALLIANT -ohřívače vody -otopná tělesa KERMI, UNIVA -otopné žebříky, radiátorové články ...

Maloobchod, prodej: -koberce -podlahové krytiny. Služby: -pokládka podlahových krytin.

Truhlářství, zakázková výroba: - vchodové, interiérové dveře - špaletová okna - dřevěná schodiště - dřevěná vrata - pořez kulatiny.

Truhlářská výroba: -nábytek pro restaurace a bary kuchyně obývací stěny ložnice -okna -vnitřní dveře-masiv

Hygienické vybavení koupelen a toalet pro hotely, restaurace, školy, kanceláře. Prodej, servis, montáž: -dávkovače mýdla -zásobníky papírových ručníků -zásobníky toaleního papíru -osoušeče rukou -doplňky do koupelen -invalidní madla pro tělesně postižené -odpadkové koše -sanitární techika -sanitární oddělovací příčky

Maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -elektrospotřebiče -elektronářadí. Služby: -elektroinstalační -montáž hromosvodů -revize.

Maloobchod, prodej: -základní stavební materiál. Drobné truhlářské práce.

Výroba, velkoobchod, prodej: -spojovací materiál -nerezové šrouby -spojovací a upevňovací díly -barevné kovy.

Montáž, revize, opravy: -elektrická zařízení -hromosvody -rozvaděče. Služby: -pozáruční opravy ručního nářadí NAREX, PROTOOL a BOSCH -zemní práce -ruční a strojní výkopové práce. Prodej: -elektromateriál.

Služby: -komplexní stavební práce -rekonstrukce koupelen-elektro, vodo, topení -montáž obkladů a dlažeb včetně dodávek.