Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Provádíme: -převíjení motorů -převíjení a opravy statorů, magnetických brzd do autobusů včetně zámečnických prací -převíjení elektromotorů do cca 100 kW -převíjení a opravy ponorných čerpadel -opravy transformátorů -opravy střídavých i stejnosměrných magnetů -opravy domácích spotřebičů a elektronářadí -montáže a opravy ...

Montáž: -drěvěná okna a dveře -systém EURO -plastová okna a dveře z profilů -deceunick a Termolux -hliníková okna a dveře.

Služby: - montáže ústředního topení, rozvodů vodoinstalace a kanalizace, rozvodů plynu včetně přípojek - servis plynových spotřebičů - rekonstrukce koupelen - prodej instalačního materiálu.

PLASTOVÁ OKNA DŘEVĚNÁ EUROOKNA DŘEVOHLINÍKOVÁ OKNA VSTUPNÍ DVEŘE STŘEŠNÍ OKNA ZIMNÍ ZAHRADY PARAPETY ROLETY ŽALUZIE GARÁŽOVÁ VRATA

Velkoobchod, maloobchod: -plastové potrubní systémy a příslušenství -PVC-U trubky, tvarovky a armatury -PE trubky a tvarovky, svěrné tvarovky -PP závitové tvarovky, komponenty pro zavlažování -Automatické závlahové systémy-návrhy, realizace, servis Poradenská činnost v oblasti plastových potrubních systémů.

Prodej: - optické kabely a komponenty pro telekomunikace a energetiku

Projekty elektro: -silnoproud -vnitřní, průmyslové, domovní, venkovní rozvody -výpočet umělého a denního osvětlení -slaboproud -vytápění -hromosvody. Měření a regulace. Projekty a dodávka technologií kuchyní. Projekty rekonstrukcí kuchyní. Velkoobchodní, maloobchodní prodej: -elektromateriál firem LEGRAND, TELEMECANIQUE -svítidla ...

Provádí: -stavby na klíč včetně projektové dokumentace -rekonstrukce -montáž-sádrokartony, půdní vestavby -zateplování budov, fasády -veškeré obklady, dlažby -veškeré práce vodoinstalační, elektroinstalační, topenářské -montáž zabezpečovací techniky-alarmy kamerové systémy, domácí telefony -zděná bytová jádra včetně ...

Montáž, projekce, dodávky materiálu: -vytápění, topná technika -instalační materiál -plynové kotelny -výměníkové stanice -rozvody plynu.

Velkoobchod, distribuční a prodejní sklad: -spojovací materiál -vruty, šrouby, matice, podložky apod. -upevňovací a kotevní technika MUNGO, POLYMAT -nábytkové kování BLUM. Velkoobchod, maloobchod, objednávkový prodej: -židle kancelářské a ostatní.

Maloobchod, prodej, e-shop: - zboží značky Viadrus - klasické kotle na tuhá a alternativní paliva - kondenzační plynové kotle - nástěnné plynové kotle - stacionární plynové kotle - kachlová kamna - ohřívače teplé vody - litinové radiátory - kotle nad 50 kW - náhradní díly Práce: - plynařské - topenářské - projekce

Výroba a prodej: -palubky -podlahové -obkladové. Výroba: -dřevostavba, dřevostavby -rekreační víkendové chaty, bungalovy, zahradní domky a chatky, domky na nářadí, autobusové zastávky, prodejní stánky, zahradní altány.. Nabízíme: -dopravu i montáž. -EUR palety, bedny různých typů -obaly v rozměrech dle zadání zákazníka.

Renovace, opravy, oprava: -dveře (dveří) plastovou fólií -interiérové dveře a zárubně Služby: -odvoz a dovoz dveří -odvoz od 4 dveří a více zdarma -v průběhu renovace možnost zapůjčení náhradních dveří.

Velkoobchod, maloobchod: -stavební materiál -zdravotní keramika -okna, dveře -krytina BRAMAC -lepenky všeho druhu -sádrokartony -tepelná izolace -polystyren tabulový.

Zaměření, poradenství, prodej a montáž: -okna (okno), dveře: plastové (plastová), dřevěné (dřevěná) (eurookna, eurookno), hliníkové -zimní zahrady, zimní zahrada -vnitřní a venkovní parapety, žaluzie, nadokenní rolety -těsnící systémy, těsnění oken a dveří. Nabízíme: -bezplatné zpracování cenové nabídky -poradenské služby související ...

Výroba: -stropní elektrické sálové topné panely -nástěnné elektrické sálové topné panely -sušící elektrický topný botník -koupelnový topný panel se sušákem.

Výroba: -okna, dveře z profilů JANSEN. Zhotovení: -termoplastické potahování středně těžkých konstrukcí práškem PLASCOAT.

Maloobchodní prodej: -elektrické ruční nářadí BOSCH, FESTO, DEWALT, FEIN, CROMWEL, METABO, MAKITA, NAREX, WAGNER, SCHNEIDER, ALTO, PREBENA, DOLMAR, DEPRAG -ruční nářadí pro řemeslníky -ruční motorové pily -zahradní sekačky BOSCH -upevňovací a kotvící technika -spojovací materiál -hmoždinky -šrouby -vruty -akrylátové a ...

Firma Renou se zaměřuje na opravy a renovace oken, zasklívání skel, výměny oken, kování a těsnění, montáže dveří a mnoho dalšího.

Maloobchodní prodej: -barvy, laky, chemie -kosmetika, parfumerie -galanterie -zdravotnické zboží -papír -školní potřeby -hračky -dárkové zboží.

Peter Horný z Velkého Meziříčí se zaměřuje na dodávku fasádní omítky a barev.

Společnost Stavebniny BIKOS, s.r.o. se zaměřuje na prodej stavebních hmot a materiálu. Jedná se například o sádrokarton, drtě a písek.

Lisovna plastů Výroba: - plastové řetězy, dvě velikosti, různé barvy - plastové šrouby a matice - plastová držadla - plastové tácky

Zakázková výroba, montáž, prodej: -podlaha, podlahoviny - korkové, laminátové, dřevěné - Portugalsko a Německo -schodiště, schody z masivu (dub, buk), samonosné, točité, prostorové obloukové -zábradlí kombinace s nerez, sklo, soustružené prvky -práce - interiér -interiérové dveře - jednoduché, moderní, rustikální, dýhované, laminové, ...