I vy můžete mít útulný domov díky široké nabídce bytových doplňků jako je bytový textil - polštáře a přikrývky, svíčky, koberce, fotorámečky, vázy, dekorace, osvětlení, rámy, designové nádobí, zrcadla a obrazy. Vše seženete v krásném a originálním designu.

Nabízíme velmi populární výrobky Amigurumi, jsou to háčkovaní/pletení medvídci, kteří se hodí pro dekoraci do interiéru. Další textilní výrobky, které Vám mouhou zkrášlit nebo provonět interiér. Složení výrobků: - náplň polštářků tvoří duté vlákno, 100% PES které je protialergické. Všechny materiály jsou zdravotně nezávadné, vhodné ke ...

Velkoobchod s dekoracemi, umělými květinami a potřebami. Prodej: umělé květiny: - převislé velkolisté a drobnolisté - keříky, keře - stromy a palmy - doplňková zeleň - plastové rostliny..

Firma se zabývá velkoobchodním a maloobchodním prodejem bytových doplňků, dekorativních předmětů, hraček a školních potřeb.

Specializovaná prodejna širokého sortimentu bytových tapet a samolepících fólií. Nabízíme tapety papírové, vinylové, vliesové a přetíratelné. Náš sortiment doplňují bordury, fototapety.

Internetový obchod se sklem Prodej dekorativního a kuchyňského skla, bižuterie, svítidel, dárkového zboží a reklamních předmětů včetně zakázkové výroby.

Obchod, prodej, poradenství Výhradní dovozce produktů společností: -InterfaceFLOR podlahové krytiny a kvalitní kobercové čtverce -Brintons Carpets tkané koberce (axminster a wilton) -Lindner AG systémy zdvojených podlah, interiérové příčky, pohledy -Vescom vinilové a textilní tapety.

Bytové doplňky-BLOMUS, QUATTTEC, Mo­Doo, AS ROVI, ESPRIT, MOR­SO, Komar, STAR­DECO, SIGG, MOREE … Naleznete zde moderní bytové doplňky světových značek .

Ruční výroba, prodej: - parafínové svíčky Výroba, odbyt, vzorkovna: Palackého č.p. 3 277 11 Neratovice - Lobkovice tel.: 602 366 808, 724 645 160

Specializujeme se na produkty ze špičkového českého pěnového materiálu a to nejen na hračky, ale i potřeby pro nejmenší, cvičební a výukové pomůcky, potřeby pro chovatele, termoizolační podlahy a další. Vše, co si jen dovedete z tohoto materiálu představit. Výukové a klasické hračky, výtvarné pomůcky nejen pro školky, podložky na cvičení, podložky ...

Nabízíme: - inspirace a fascinace pro Váš domov - nápady pro stolování, vybavení koupelny a bydlení - výrobky mají dokonalé tvary, působivý design, vytříbenou eleganci a mnoho dalšího. - sklenky na víno.

Velkoobchod, prodej: -interiérové a obkladové profily, interiérových a obkladových profilů, lišty pro plovoucí podlahy, interiéry, koupelny, obklady a dlažby

Od roku 1998 se zabýváme navrhováním interiérů, nabízíme Vám v případě zájmu, kompletní návrh a vybavení dětských pokojů. Produkty: - hračky - hry - kartonové bydlení - dětský nábytek a doplňky - dětské pokoje a nábytek BM2000 - studentské pokoje a nábytek BM2000 - ložnice BM2000 - dekorace do dětských pokojů.

Prodej a montáž kuchyňských linek a doplňků.

Nabízíme designové doplňky značek MENU, EVA SOLO, UMBRA, KOZIOL, QUALY, JOSEPH JOSEPH, ERIK BAGGER, YANKEE CANDLE a dalších. V našem sortimentu naleznete kuchyňské doplňky, koupelnové doplňky, dekorace, hodiny, věšáky, svícny, odpadkové koše, dárkové předměty a mnoho jiného.

Návrhy interiérů, řešení vnitřních prostor, nabídka designu a nábytku. Naše firma vytváří návrhy interiérů na klíč. Návrhy interiérů počínají architektonickou studií, pokračují prováděním projektu a končí realizací na místě. Při úvodních konzultacích zpracováváme návrhy interiérů, které obsahují materiálové a barevné škály, které se budou ...

Česká společnost VIOLA vznikla v roce 1990. Od roku 1993 vyrábí veškeré zboží pod vlastní ochrannou značkou, která byla postupně rozšířena pro většinu států Evropy a Severní Ameriky. Od počátku roku 2005 začala na českém trhu působit další divize zabývající se replikami starožitného nábytku.

Nabízíme šatní skříně, kartotéky, jídelní sety, kancelářský a školní nábytek. Prodáváme křesla, regály, vitríny, popelnice a parkovací zábrany.

Prodej, výroba a dovoz originálních dekorací z Provence a Anglie pro domov, kuchyně, koupelny a zahradu.

Bytové doplňky, dětský pokoj, párty, dárky, vánoční dekorace, osvětlení.

Bytové doplňky z ohýbaného skla (float): -konferenční stolky -jídelní stoly -vitríny a zrcadla -TV stolky -stojany na časopisy -odkládací stolky -police a další... Umělecké bytové doplňky z ohýbaného skla (float): -vázy.

Kompletní servis a dodávky v oblasti reklamních a dárkových předmětů. Široký sortiment všech segmentů od klasických předmětů po VIP dárky. Vlastní produkci a výrobu dárků i reklamy na míru dle požadavku klienta. Odborně řešené návrhy a zpracování brandingu. Moderní technologické vybavení a vlastní produkční dílny.

Fotografické služby. E-shop: - fotografie/obrazy.

Stolařství, truhlářství Praha 5. Zakázkové truhlářství Zbraslav. Výroba nábytku: - nábytek na míru - bytový a kancelářský nábytek - skříně - vestavěné skříně - dveře - postele - ložnice - kuchyňské linky - okna - schodiště - pracovní desky a vyřezání otvorů pro např. dřes

Vyrábíme a prodáváme vánoční ozdoby, tradiční i netradiční vánoční ozdoby ze skla, distribuce ozdob, výroba vánočních ozdob na zakázku, velkoobchod.