Vyberte si ze široké nabídky bytového textilu. Ať už potřebujete bavlněné, flanelové, saténové nebo krepové ložní povlečení, plátěná či napínací prostěradla, přikrývky a přehozy, potahy, deky, koberce nebo záclony či závěsy - vše krásně zútulní Váš domov.

FRANC spol. s r.o. - návrhy, prodej, vybavení interieru bytovým textilem
Prodejce bytového textilu ve Zlíně - firma FRANC spol. s r.o. se zaměřuje také na návrhy a vybavení interiéru. Šijeme záclony, závěsy, látkové římské rolety. Součástí zakázky je vyměření, šití a pověšení záclon, závěsů včetně montáže garnýží a finální dekorativní úpravy. Na naší prodejně můžete zakoupit i dekorační látky, deky, přehozy, polštáře, ...
FRANC spol. s r.o. - návrhy, prodej, vybavení interieru bytovým textilem
Maloobchodní prodej: - matrace a rošty - dětské a kojenecké potřeby - autokoberce pro osobní vozidla.

E-shop, prodej sortiment pro zdravý spánek: - matrace - postele - rošty a lůžkoviny

Na zakázku Vám ušijeme bytový textil.Nabízíme polštářky, povlečení, podsedáky, prostírání...atd..Najdete u nás i cestovní tašky, kabelky a různé dekorace a doplňky pro Váš krásný domov.

E-shop: - autosedačky, kočárky, postýlky, přebalovací pulty a stoly, hračky, bytový textil, koberce, školní potřeby, dětské oblečení, módní doplňky, cyklodoplňky pro děti, těhotenské oblečení.

Maloobchod, prodej: -netkané bytové textilie -vpichované koberce -PVC krytiny -dřevěné a plovoucí podlahy. Podlahářství. Servis, instalace, montáže, pokládka: -veškeré podlahoviny.

Maloobchod, prodej: - bytový textil - textilní galanterie - dekorace.

E - shop: - patchworkové výrobky deky, přehozy, polštáře, kabelky Výroba: - patchworkové výrobky deky, přehozy, polštáře, kabelky.

Internetový obchod s textilem: -ložní povlečení (bavlna, krep, satén i flanel) -záclony (na míru, kusové, metráž) -prostěradla, deky, přehozy -polštáře a přikrývky -ručníky a osušky a další

Výroba: - nábytek - Truhlářské, podlahářské, čalounické práce. Kuchyně, ložnice, skříně, kancelářský a dětský nábytek, sedací soupravy na míru, restaurační boxy, matrace, renovace sedacího nábytku

Šijeme - Bytové doplňky -povlečení -polštářky -deky s výplní -kapsáře, sedáky, tunely, domečky svatební doplňky a dekorace: - panenky na auta - šerpy na auta - košíčky pro družičky -Děti: - deky s aplikacemi - dětské povlečení - kapsáře. Dárkové předměty: - panenky ve valašských krojích

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -textilní tapetovací směsi COLORTAP. Provádění, stříkání: -textilní omítky - tekuté bezešvé tapety, vyrobené na bázi bavlny. Vhodné na omítku, umakart, dřevotřísku, sádrokarton. Prodej: -stříkací pistole na omítky.

Přímý dovozce textilu BARRACUDA CZ spol. s r.o. nabízí kvalitní, značkový reklamní textil vhodný pro reklamní potisk či výšivku nebo jako pracovní oděv. V naší nabídce textilu naleznete trička dámské, pánské i dětské, polokošile, mikiny, čepice, ručníky i osušky. Velkoobchod s reklamním textilem, prodej triček: -značková trička PROMO TEXILE ...

Výroba, šití: -prošívané deky, přikrývky, polštáře. Služby: -čištění, čistírna peří.

Textil. Prodej českých a slovenských textilních výrobků: - spodní prádlo - pyžama, noční košile - trička - mikiny - svetry - halenky - košile - šaty, kostýmky - kalhoty - povlečení - deky.

Eshop, prodej: -zdravotních a ortopedických matrací -atypické matrace a matrace na míru -chrániče matrací -anatomické polštářky -lamelové rošty.

Prodej, e-shop: - spotřební zboží, zahradní technika, sportovní vybavení, kojenecké a dětské potřeby, obuv, chovatelské potřeby, vybavení pro domácnosti.

Prádelna. Praní, žehlení, mandlování veškerého prádla. Opravy prádla a oděvů: -všití zipů, látání, zašívání -zkracování kalhot, kabátů, sukní aj. Šití ložního prádla, ubrusy, závěsy, záclony.

Maloobchod, prodej: -koženky -podlahoviny -ubrusy.

Výroba, dodávka, opravy: -čalouněný nábytek: -sedací soupravy -postele, válendy -matrace -lamelové rošty -židle. Opravy, práce: -čalouněný nábytek: -starožitný.

Internetový prodej, e-shop: -domácí obuv, papuče. -ložní prádlo. -patchwork deky.

Maloobchod, prodej: - podlahové krytiny - koberce - bytový textil.

AKTUÁLNÍ KONTAKTY NEDOHLEDÁNY. Maloobchod, prodej: -bytové doplňky: -povlečení, ložní soupravy -ručníky -bytový textil -metrový textil.

E-shop: - metrový textil - textilní galanterie za velkoobchodní ceny.

Maloobchod, prodej: - dámské a pánské spodní prádlo - župany - pyžama - povlečení

Návrhy, realizace, výroba, šití, prodej, eshop: - patchworkové povlaky na polštářky, přehozy na postele, dětské patchworkové polštářky, kapsáře, zavinovačky pro miminka, povlečení do postýlek, prostírání, textilní tašky, obaly na knihy, kosmetické taštičky.Dále se zabýváme strojovým vyšíváním - vyšijeme bryndáčky se jmény, křtící roušky, ...