Ovlivňovat teplotu vzduchu dokáže klimatizace, vzduchotechnika, ventilace, tepelná čerpadla, ale i chladničky či různé solární systémy. Montáž i prodej zajišťují osvědčení odborníci, kteří mohou dodat zařízení do všech odvětví průmyslu i do domácností.

Prodej, montáž, servis, oprava: -chladící a klimatizační zařízení.

Klempířské práce: - kompletní dodávky klempířských prací - výroba klempířských prvků z těchto materiálů: pozink, Cu, Al, Lindab -demontáž stávajících krytin včetně odvozu na skládku -cenové nabídky dle přání zákazníka a poradenské služby provádíme zdarma a nezávazně. Pokrývačské práce: -kompletní dodávky pokrývačských ...

Výroba, prodej: -klimatizační a vzduchotechnické technologické jednotky.

Firma Vesta servis s.r.o. MONTÁŽE : - zdvihací zařízení, mostové jeřáby - kladkostroj Balkancar, Stahl, Abus, Demag - radiové dálkové ovládání jeřábu - speciální rozváděče - vzduchotechnické zařízení - rozváděče dle projektu zákazníka.

Naše firma se specializuje na chladící a klimatizační jednotky a tepelná čerpadla. Mezi naše služby patří zejména montáže klimatizací a tepelných čerpadel, servis klimatizací a tepelných čerpadel. Kontaktujte nás pro vysoce kvalitní klimatizace Toshiba. Ke každé objednávce přistupujeme individuálně, s maximální vstřícností a precizností. Jsme tu ...

Projektování, dodávka, montáže, servis, instalace: -klimatizace pokojová pro kanceláře, obchody, byty, výrobní haly (FUJITSU, EUROCLIMA) -průmyslového chlazení -chladících strojů a věží.

Poradenství, návrhy dodávky, instalace, montáž: - klimatizace - větrání s rekuperací vzduchu - slunolamy - stínící technika.

Projektové dokumentace technických zařízení, technologických celků, vzduchotechniky - výrobní technologie - strojní zařízení - vzduchotechnika - odprášení i větrání a klimatizace - vytápění klasickými zdroji (pevná fosilní paliva, plyn - vnitřní rozvody tepla, vody a kanalizace - regulace a měření.

- Komplexní řešení zdroje vytápění - prodejce systémové techniky - solární kolektory - solární panely - solární systémy - solární systémy STIEBEL ELTRON - tepelná čerpadla - tepelná technika - větrání s rekuperací - zařízení pro řízení větrání - řídící technika - inteligentní regulace - regulační technologie - podlahové ...

Kancelářská klimatizace, vzduchotechnika. Dodávky, montáže, prodej, servis, oprava: -vzduchotechnická a klimatizační zařízení včetně řídících systémů MaR.

Prodej, distribuce, oprava, opravy, servis: - klimatizační jednotky, klimatizace FUJITSU GENERAL, CLINT a KAISAI Dodávka: - klimatizace - vzduchotechnika -TČ ATW (tepelná čerpadla air to water) - individuální přístup, poradenský servis

Naše firma Vám nabízí kompletní služby v oboru VZT. Výroba vzduchotechnických komponentů.

Dodávka: - systémy pro vytápění domu: - solární systémy - kotle, kamna, krby a krbové vložky - klimatizace - podlahové topení - tepelná čerpadla - akumulační zásobníky - regulace IQ R - hydrobox. Projektové činnosti. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - topenářský materiál - instalatérský materiál.

Servis, montáž klimatizace a tepelných čerpadel Samsung.

oprava, výroba, instalace: - kompletní dodávka klimatizace pro administrativní a výrobní prostory - kompletní dodávka chlazení pro průmyslové a výrobní objekty.

Dodávka a montáž: - topení - chlazení - vzduchotechnika - klimatizace - plyn - stlačený vzduch

Opravy, servis: - chladničky - mrazničky. Prodej, montáž, servis: - klimatizace.

Služby a servis v oblasti instalací technického zabezpečení budov TZB - topenářské práce - instalatérské práce - montáž a servis vzduchotechniky, chlazení - elektroinstalační práce. Stavební činnost - výstavba na klíč - rekonstrukce - zemní práce.

Jsme firma zabývající se montáží klimatizací, tepelnými čerpadly a vzduchotechnikou. Opravíme Vám i lednice. Opravy a servis ledniček, opravy a servis mrazniček, opravy a servis mrazáků, opravy a servis amerických chladniček. Autorizovaný záruční a pozáruční servis ledniček, chladniček, mrazáků a amerických ledniček. Whirpool, Beko, ...

Velkoobchod, maloobchod, montáž, servis, poradenství: - klimatizace - vzduchové clony - odvlhčovače - měřící a regulační technika - infračervené halogenové zářiče - tepelné čerpadla - ohřívače užitkové vody.

Dodávka, prodej, montáž: - chladící a klimatizační zařízení.

Predaj klimatizácií, montáž a servis klimatizácií a tepelných čerpadiel.

Průmyslové a logistické služby - čištění roboty a laserem – pomocí suchého ledu - čištění výrobních zařízení - čištění potrubí přivádějící a odvádějící vzduch - čištění průmyslových forem - obalový management (KLT) a externí skladování - údržba a preventivný prohlídky jednotlivých strojů - chladící technologie.

Dodávka, prodej, montáž, údržba a servis klimatizace - nástěnná klimatizace - podstropní, parapetní klimatizace - kazetová klimatizace - chladící technologie.