Ovlivňovat teplotu vzduchu dokáže klimatizace, vzduchotechnika, ventilace, tepelná čerpadla, ale i chladničky či různé solární systémy. Montáž i prodej zajišťují osvědčení odborníci, kteří mohou dodat zařízení do všech odvětví průmyslu i do domácností.

Jsme jednou z nejvýznamnějších firem v oboru vytápění, klimatizace, čistých prostor, filtračních technologií a chlazení technologického vzduchu v Evropě. Zaštiťujeme prodej všech výrobků společnosti DencoHappel v České republice z výrobního závodu se sídlem v Liberci. Naše výrobky jsou zcela kompatibilní, aby bylo možno vytvořit požadovaný ...

Společnost Finiš Ostrava - Klimatizace s.r.o. se specializuje na dodávku, prodej a servis vzduchotechniky, klimatizačních a rekuperačních jednotek, výdejníků vody, systémů pro vytápění a ohřev užitkové vody, chladících a mrazících zařízení, boxů i vitrín. Na veškeré námi dodávané zařízení poskytujeme záruční i pozáruční servis. Máme bohaté ...

Prodej, montáž, servis: - vzduchotechnika - klimatizace - tepelná čerpadla

Prodej: - krbová kamna - krbové vložky - klimatizace - tepelná čerpadla - odvlhčovače - solární panely.

Naše společnost se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem v oblastech topení, sanita, instalační materiály. Topení: - radiátory: - článkové litinové, ocelové, hliníkové - deskové - koupelnová tělesa - konvektory - Fan-coily - kotle - ohřívače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanze - armatury a radiátorové ...

Komplexní dodávka, oprava, servis, montáž: -klimatizační systémy a tepelná čerpadla.

Vzduchotechnika, klimatizace: - projekce - dodávka, montáž - zaregulování, validace - realizace - servis, oprava - konzultace. Zelená úsporám.

Prodej, e-shop: - svařovací technika - elektronářadí - nářadí - ochranné pracovní pomůcky - vzduchotechnika - brusivo - technické plyny - distribuce

Výroba, prodej: - vzduchotechnické prvky - hlavice - tlumiče hluku - ohebné hadice - potrubní rozvody - potrubí.

Prodej, servis, opravy: - svařovací technika, svářecí stroje - přídavné svařovací materiály - elektronářadí, ruční elektrické nářadí - vzduchotechnika - kompresory, rozvody stlačeného vzduchu, pneumatické nářadí - filtračně-ventilační jednotky Clean-Air.

Prodej, montáž: - klimatizace CHIGO, HAIER. Prodej: - palivové dříví - dřevěné brikety.

Prodej, opravy: - chladničky - mrazničky - klimatizace.

Prodej, servis, montáž: - centrální vysavače ELECTROLUX - shozy na prádlo SMART - rekuperace PAUL - klimatizace ELECTROLUX.

Prodej, servis, montáž: - chladící, klimatizační technika - chladicí a mrazicí boxy, pulty, vitíny - klimatizace - tepelná čerpadla. Znalecké posudky v oboru: - ceny a odhady chladicí techniky a klimatizace.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - chladící a klimatizační zařízení. Prodej, maloobchod: - klimatizace - mobilní, okenní, splitová. Návrh a nezávazná nabídka zdarma.

Návrh, dodávka, instalace, oprava, servis: - klimatizační jednotky - klimatizace - vzduchotechnika.

Kompletní služby v oboru vzduchotechnika, prodej, oprava, servis: - odlučování popílku - odprašování - pneudoprava - klimatizace - filtrování nečistot z ovzduší. Pracoviště Milevsko: - Masarykova 258, tel.: 382 522 545.

Zlatnictví. Oprava, prodej-zlaté šperky. Výroba, oprava, servis: -elektrická saunová kamna, prodej saun -klimatizační jednotky do hutních provozů. Nábytkové kování. Povrchové úpravy: -zinkování -niklování -systém KOMAXIT. Kovovýroba, lisování, strojní obrábění. Výroba nástrojů a forem.

Návrhy, dodávka, montáž, oprava, záruční i pozáruční servis, prodej, studie a projekty: - klimatizační systémy renomovaných výrobců DAIKIN, LG a TOSHIBA - chladící a klimatizační technika.

Pobočka. Dodávka, prodej, maloobchod, výroba, projekce: - chladicí, mrazící technika - boxy, skříně - průmyslové chlazení - klimatizační technika, klimatizace. Prodej: - chladiva - náhradní díly pro chlazení a klimatizaci. Sídlo společnosti: - Přátelství 172/42, Praha 22 - Uhříněves.

Montáž, dodávka, servis: - vzduchotechnika - klimatizace - tepelná čerpadla.

Prodej, dodávka, montáž, záruční a pozáruční servis, generální oprava, poradenství: -klimatizační zařízení, jednotky-LENOX, CLIMETTE, TOSHIBA, BLIZAIR, TEMPSTAR, FUJI -vzduchotechnická zařízení -elektronické čističe a ionizátory vzduchu.

Servis, oprava, montáž: -průmyslového chlazení -chladicí, mrazicí technika-prodej: -chladničky, mrazničky, klimatizace, chladicí vitríny a boxy, výrobníky ledu -plnění autoklimatizace.

Dodávka, montáž a servis: - klimatizace, klimatizační technika - vzduchotechnika - chladící zařízení, chladírenské a mrazírenské boxy.