Ovlivňovat teplotu vzduchu dokáže klimatizace, vzduchotechnika, ventilace, tepelná čerpadla, ale i chladničky či různé solární systémy. Montáž i prodej zajišťují osvědčení odborníci, kteří mohou dodat zařízení do všech odvětví průmyslu i do domácností.

Půjčovna a prodej : topidla naftová, elektrická, plynová, odvlhčovače a odpařovací chlazení - klimatizace s ionizací Sial, Munters Prodej a montáž : systémy generálních klíčů a přístupové elektromechanické systémy na kartu nebo čip EVVA a GUARD Prodej dveřní techniky DORMA

Vzduchotechnika: - výroba, realizace na klíč, montáž, servis - velkoobchod, maloobchod. Činnost firmy: - teplovzdušná vytápění - klimatizace - odsávání olejové mlhy - odsávání, větrání. Výroba: - vzduchotechnické potrubí včetně zařízení Služby: - projekční práce v oblasti VZT - montážní práce.

Prodej a montáž vzduchotechnického a klimatizačního zařízení. Větrání bazénů a wellness.

Elektrikářské práce Plynoinstalační práce Topenářské práce Zednické práce Vodoinstalační práce Montáž - klimatizace

Projekce a poradenství v oblasti technického zařízení budov: - vzduchotechnika - ústřední vytápění - klimatizace - plynoinstalace - zdravotně technická instalace.

Technický rozvoj dřevařských technologií, výroba strojů a zařízení pro dřevozpracující podniky: - zpracování technologické studie - tvorba výkresové dokumentace - 3D modelování v Autodesk Inventor 2011 - provoz a náklady - technické poradenství. - technologické celky, mechanizace a rekonstrukce - manipulace, naměřování, zkracování a ...

Dodávka a montáž: - vzduchotechnické zařízení - technologie, svařovny, pálící centra. Revize, montáž a opravy: - protipožární klapky - chladící a klimatizační zařízení. Výroba a prodej: - tvarovky pro vzduchovody. Realizace staveb: - střešní systémy - hydroizolace.

Dodávka a servis klimatizací a chladících zařízení.

Prodej, montaže a servis: - chladící, klimatizační a výčepní zařízení. Instalace a dodávky: - chladící vitríny a pulty. - chladící a mrazící boxy.

Prodej, oprava, servis: - ledničky, chladničky - mrazničky - průmyslové chlazení - boxy - chladící a klimatizační zařízení. Oprava, opravna, servis, záruční a pozáruční servis: - klimatizace místností - klimatizace automobilů - klimatizační zařízení, jednotky.

Servis, opravy: - chladicí zařízení - klimatizační zařízení

Projekce, montáž, dodávka, prodej, servis, poradenství: - vzduchotechnika, klimatizace - pro společenské místnosti, hotely, haly, restaurace, kuchyně, kanceláře, školy, rodinné domy, byty.

Oprava: - chladící zařízení - mrazící zařízení - klimatizace - autoklimatizace (plnění, čištění) - montáž klimatizace - záruční a pozáruční servis lednic a mražáků.

Servis chlazení: - obchodní a průmyslové chladicí zařízení - klimatizace - chladicí boxy - chladicí a mrazicí skříně - instalace chladicí zařízení.

Velkoobchod, maloobchod, dodávka, montáž: - vzduchotechnika - klimatizace - tepelná technika. Rekuperační jednotky.

Dodávka, montáž, servis: - klimatizace - tepelná čerpadla - chladicí jednotky - mobilní klimatizační jednotky - odvlhčovače.

Odborný velkoobchod: - voda, topení, plyn - chlazení, klimatizace - zateplovací systémy.

Oprava, montáž, dodávka: - klimatizační technologie - průmyslové chladící zařízení - chladící zařízení - klimatizace.

Poradenství - tepelná čerpadla Prodej, montáž, servis - tepelná čerpadla pro rodinné domy Prodej, montáž - topení - kotle Servis - topení - kotle Prodej, montáž - klimatizace Servis - klimatizace

Prodej - elektroinstalační materiál Prodej - svítidla Elektromontáže Prodej - klimatizace Prodej - vzduchotechnika

Prodej - osvětlení Prodej - vzduchotechnika Prodej - hnojiva - substráty

Elektroinstalační práce Výroba - rozvaděče Měření - regulace Prodej - vzduchotechnická zařízení

Dodávka - tepelná čerpadla Dodávka - klimatizace - čističky vzduchu Půjčovna - klimatizace

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce Dodávka a montáž - vzduchotechnika

Pneuservis - pryžové pneumatiky Servis - klimatizace VALEO