Kancelářská křesla, zdravotní židle, pracovní stoly, zásuvky a další úložné prostory jsou základními prvky každé kanceláře, pracovny nebo studentského koutku. Ve školách najdou naopak uplatnění školní lavice, méně robustní židle a školní skříňky.

Naše firma se zaměřuje na výrobu typizovaného kancelářského nábytku, kuchyní, vybavení restaurací a barů a také na zakázkovou výrobu (ložnice, dětské a studentské pokoje, obývací pokoje, vestavěné skříně, předsíně, haly apod.). Výroba: - typizovaný kancelářský nábytek - kuchyně - vybavení pro restaurace, bary - bytový nábytek na zakázku: ...

Výroba: -stavebně truhlářská -stolařská. Výroba, montáž, prodej: -nábytek: -atypický -kuchyně -obývací stěny -kancelářský -dětský -stoly -selský mábytek z masivu -stavební stolařství: -schody, okna (atypická), dveře, zárubně.

Výroba: -nábytek na míru -kancelářský nábytek -vybavení pro školky a školy

Výroba: -atypický nábytek na míru -nábytek pro školky a školy -kancelářský nábytek

Dodávka: - interaktivní tabule - digitální řečnické pulty - vzdělávací software Corinth.

Zakázková výroba nábytku: -kuchyňské linky, kuchyně -kancelářský nábytek -interiérový nábytek. Pokládání: -podlahoviny.

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, ...

Návrhy a realizace interiérů. Výroba na zakázku, prodej nábytku: - dětské pokoje - kanceláře - nábytke do koupelny - kuchyně - ložnice - obývací pokoje - stoly, stolky - vestavěné skříně. Prodej: - sedací nábytek ANTARES, OFFICE PRO, ALBA CR a dalších - dětský rostoucí nábytek MAYER - kancelářský nábytek zn. HOBIS: - ...

Provozovatel eshopu Nabytkomanie.cz. Moderní nábytek za nízké ceny - kompletní vybavení bytu . Prodej: - nábytek do obývacího pokoje, ložnice, kuchyně, předsíně, dětský nábytek - kancelářský nábytek.

NÁBYTEK PRO VÁŠ DOMOV I PODNIKÁNÍ VEPinterier je firma se specializací na kancelářský nábytek. Vyrábíme a dodáváme také kompletní vybavení do interiérů Vašich domovů. Nebojte se nás oslovit s Vaší konkrétní představou nebo navštivte náš e-shop: www.vep-interier.cz a vyberte si z naší nabídky. Můžete využít kompletní servis našich ...

Kompletní vybavení interiérů. Zakázková výroba, stolářství: -kuchyňské linky, kuchyně -dětské pokoje -obývací stěny -kancelářský nábytek -postele, skříně. Poradenství v oboru. Zaměření na místě.

Truhlářství, podlahářství. Zakázková výroba: - kuchyně, kuchyňský nábytek - obývací a dětské pokoje - koupelnový nábytek - ložnice, postele - skříně - kancelářský nábytek - vybavení prodejen a restaurací.

Truhlářství, Stolařství. Zakázková výroba na míru: -interiérový nábytek: -kuchyně -dětské pokoje -obývací stěny -vestavěné skříně -konferenčení a psací stoly -kancelářský nábytek.

Zakázková výroba: -interiérový nábytek z lamina: -kuchyně, ložnice, vestavěné skříně, postele, obývací a dětské pokoje -kancelářský nábytek. Možnost dodání elektrospotřebičů. Zdarma 3D návrhy a kalkulace.

Maloobchod, prodej, e-shop: -nábytek -jídelní nábytek -kancelářský nábytek -koupelnový nábytek -komody -ložnice

Řemesla, služby - truhlářské práce Výroba, prodej - kancelářský nábytek - postele - skříně - obývací pokoje - nábytek na míru Nábytek Mrázek OD Prior Zlín 5 .etáž Masarykova 2523 76001 ZLÍN tel + fax 577433235 mob. 603854119

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba z laminovaných dřevotřískových materiálů: -kancelářský nábytek -dětské pokoje -postele -vestavěné skříně -šatní skříně -obklady -regálové sestavy -schodiště -oprava a montáž nábytku.

Výroba, prodej, montáž: -nábytek: -zakázková výroba nábytku -kuchyně, kuchyňský na zakázku -obývací a dětské pokoje -kanceláře -vestavné skříně -bytový nábytek. Zakázková výroba drobných dřevostaveb: -pergoly, altány, zahradní domky -garážové stání. Návrhy interiérů: -na počítači ve 3D grafickém programu.

Výrobně-obchodní společnost: -návrhy a výroba interiérového nábytku včetně prodeje interiérových doplňků a spotřebičů -zakázková výroba nábytku do celého interiéru -kancelářský nábytek -nábytek pro školy i školky -interiérové dveře a plovoucí podlahy.

Výroba: -kuchyňský nábytek na míru -skříně -obývací pokoje -ložnice -kancelářský nábytek -dveře

Truhlářská výroba, truhlářství, stolařství: - interiéry na zakázku - vestavěné skříně, kuchyně - prolézačky na dětská hřiště - dřevěná zahradní polohovací lehátka - výroba z masivu, obklady schodišť - restaurování nábytku.

Výroba, montáž: - výstavní stojany pro kuchyňské spotřebiče - kuchyňské linky, spotřebiče - vestavěné skříně - kancelářský nábytek.