Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Výroba: -moderní nábytek -designové kuchyně -vestavěné skříně -vybavení kanceláří -skleněné dveře a dělící příčky -interierové dveře a zárubně. Využijte služeb bytového architekta s grafickou vizualizací návrhu interieru.

Zakázková výroba interiérů: - kuchyně, - obývací a dětské pokoje, - koupelnový nábytek, - vestavné skříně, - soliterní a designový nábytek.

Truhlářské práce. Výroba: - kuchyní, ložnic, dětských pokojů, masivních dveří a různých bytových doplňků.

Zakázkové truhlářství. Výroba: - eurookna - dveře - kuchyně - bytový i kancelářský nábytek.

Nábytek z masivu vyplňuje celý internetový obchod. Najdete u nás vše pro vybavení ložnice, obývacího pokoje i kuchyně z masivu. Nejen kuchyňské stoly a židle, skříně nebo komody, postele, ale i zahradní nábytek a další dřevěné bytové doplňky a potřeby. I děti si u nás přijdou na své. Houpačky nebo skluzavky jsou součástí našeho sortimentu nábytku ...

Služby: Stolařství: - kuchyně na míru - možnost dodání elektrospotřebičů za výhodné ceny - montáže kuchyní - bytový nábytek - vestavěné skříně, dětské pokoje, obývací pokoje, ložnice, lůžka - kancelářský nábytek - truhlářské práce - pokládka plovoucích podlah - vybavení restaurací a hotelů - nábytek pro zdravotnická zařízení, školy a ...

Výroba, dodávka a montáž: -střešní okna, okno -zakázkové stolařské práce, stolařství -kuchyně, kuchyňské linky -kancelářský nábytek.

Kuchyňské studiovýroba - kuchyňské linky Výroba - kancelářský nábytek Výroba - koupelnový nábytek Výroba - nábytek (ložnice, dětské pokoje, obývací stěny, šatní skříně, ...)

prodej: -nábytkové potahové tkaniny -dekorační tkaniny -tvarované příze -nábytek -ložnice, obývací stěny -kuchyně -stoly, židle -koberce -garnyže -konfekce a textilní galanterie. Sídlo firmy v Brně!

Výroba: -nábytek -kuchyňské linky, kuchyňská linka z LTD.

Výroba: -skříně -vestavěné. Služby: -zaměření -výroba -montáž. Prodej: -stavební řezivo -krovy -latě -trámy -hranoly -prkna -fošny -obkladové a podlahové palubky.

Prodej - kuchyňský nábytek Prodej - nábytek Výroba - nábytek

Truhlářství, podlahářství

Truhlářství, podlahářství

Truhlářství, podlahářství -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Poskytování technických služeb -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Přípravné a dokončovací stavební ...

Truhlářství, podlahářství

Prodej, maloobchod: -nábytek -sektorové kuchyně -obývací stěny -sedací soupravy -ložnice čalouněné i dřevěné -stoly a židle kuchyňské i kancelářské -dětské pokoje -skříně -kancelářský nábytek -nábytek na zakázku dle návrhu zákazníka -výběr velkého množství materiálových designů.

Stolařství. Prodej: -dřevo. Výroba: -nábytek z masivu -kuchyňské linky -z masivu -z lamina -dveře -vrata -okna -špaletová -zdvojená -pergoly -altány -zahradní nábytek -schodiště -zábradlí -stoly -židle -dřevěné prvky na chalupy. Výroba a montáž: -dřevěné obložení -palubky -dřevěné podlahy.

Řemeslnické práce: -kovoobrábění -zámečnictví. Výroba: -schody -zahradní nábytek -přístřešky -dřevěné štafle (žebříky) -bytový nábytek z masivu. Sídlo firmy: -Bystrcká 40, 624 00 Brno.

Zakázková výroba - kuchyně Zakázková výroba - nábytek

Návrhy a realizace, výroba: - interiéry - nábytek.

Truhlářství, stolařství. Zakázková výroba nábytku: -nábytek -kuchyně, kuchyňská linka, kuchyňské linky -vestavné, vestavěné skříně, skříň -obývací stěna, stěny -předsíňové skříně -materiál: lamino -poradenství, zaměření, cenová kalkulace, grafické návrhy a doprava.