Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Návrh a realizace dřevěných, laminátových a dýhovaných interiéru i exteriéru. Zakázková výroba nábytku včetně návrhu projektu.

Salon krásy. Vše pro krásné vlasy, pleť a tělo, doplňky jako šperky, nástroje na vlasy a hedvábné zboží.

Studio kuchyní - firma HON-kuchyně Opava prodává, dodává a montuje kuchyně na míru od výrobce nábytku HON a.s. s více než 90-ti letou tradicí. V našem Opavském studiu Vám naši zkušení zaměstnanci při předem domluveném setkání pomůžou s návrhem na míru, aby vyrobená kuchyně vyhovovala Vašim požadavků, a zároveň byla praktickou součástí Vašeho ...

Výroba, prodej: - kuchyňské linky na zakázku, kuchyně: - masiv-kaštan, olše, třešeň, dub - fólie - lakované - koupelnový nábytek Prodej: - elektrospotřebiče AEG, Electrolux, Zanussi, Bosch, Siemens, Whirlpool, Fagor - kuchyňská technika, doplňky France, Blanco: - dřezy, vodovodní baterie: - nerez, umělý kámen - ...

Zakázková výroba kuchyní s dlouholetou tradicí v Opavě, Ostravě a v celém Moravskoslezském kraji. Provedeme zaměření, vypracujeme návrh. Vyměření nábytku s 3D projektem provádíme zdarma. Zajistíme kvalitní výrobu a montáž i bezplatný servis. Pracujeme vždy s kvalitními materiály a s kováním, které lze sehnat na trhu. Výroba ...

Výroba: - kuchyňské linky - vestavné skříně - kancelářský nábytek - komerční prostory - ložnice - stoly

Výroba: - nábytek na míru - ložnice - kuchyně - ložnice - stoly - kancelářský nábytek - dveře, schody. Podlahářské práce.

Společnost IQ kuchyně, s.r.o. Vám vytvoří a navrhne kuchyně, které překonají Vaše představy. O Vaší kuchyňse postaráme od samého začátku, pomůžeme Vám s návrhem, dodávkou i realizací. Pro Vaší novou perfektní kuchyň spojujeme ty nejlepší návrháře, designéry a truhláře. Naše společnost Vám při realizaci kuchyně ušetří čas, nervy i peníze, a ...

Stolárna: - dřevěné obaly (přepravní) - zámořské balení - atypické palety - stolařské a truhlářské práce. Stará jizba: - prodej: - zahradní nábytek, domky - masivní nábytek - dekorace - záclony, ubrusy, keramika. Prodej řeziva - Štítina.

Stolařství, zakázková výroba: - kuchyně - nábytek.

Maloobchod, prodej: - nábytek - sedací soupravy, pohovky - postele, matrace, rošty - kuchyně - židle - stoly, skříně.

Návrh a realizace interiérů. design interiérů. Prodej: - kuchyně - nábytek.

Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - kancelářský nábytek.

Zakázková výroba nábytku: - vestavěné skříně - kuchyně - dětské pokoje.

Stolárna, truhlárna. Výroba: - nábytek z masivu - pergoly, altány - zahradní nábytek - postele - skříně - kuchyňské linky - koupelnový nábytek.

Prodej materiálů pro kompletaci a výrobu nábytku.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - ložnice - dětské pokoje - dveře

Stolařství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně

Truhlářství, výroba: - kuchyně - dětské pokoje - dveře - vestavěné skříně

Truhlářství. Výroba: pergoly, schoditě, kuch.linky, dýhovaný nábytek, dětské pokoje, dveře, zárubně, půdní vestavby, přístřešky, školní a kancelářský nábytek, dřevěné podlahy, vše na míru

Výroba, prodej, montáž kuchyní na míru. Grafické návrhy zdarma. Prodej nábytku.

Truhlářské práce. Výroba: - bytový nábytek - školní nábytek - dřeněmé dveře.

Prodej: - nábytek, obývací pokoje, ložnice, dětské pokoje - sedací soupravy - matrace - stoly a židle - bytové doplňky - projektování interiéru ve 3D - repliky historických zbraní - masivní nábytek.

Ze strany zákazníků registrujeme stížnosti na firmu. Nedůvěryhodná firma. Prodej, opravy: - pračky - myčky - sušičky - chladničky - mrazničky - kombinace chladicí a mrazicí pulty - sporáky - trouby - vysavače - veškeré vestavěné spotřebiče. Kuchyňské studio. Zákazníci nebyli se službami této firmy spokojeni.