Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Truhlářské práce. Výroba: -ložnice -obývací pokoje -kuchyně -schody -dveře

Firma Nábytek pohodlí z Humpolce působí na českém trhu již od roku 2006. Zabývá se prodejem nábytku na míru a veškerého vybavení do interiéru od předsíní, obývacích pokojů, sedacích souprav, kuchyní až po dětské pokoje, ložnice, pracovny i kanceláře od předních českých výrobců.

Eshop s nábytkem: - dětský nábytek - houpací křesla - kancelářský nábytek - komody - kuchyňské linky - koupelnový nábytek - ložnice... a další.

Maloobchod, prodej: -dřevomateriál -truhlářské výrobky -potřeby pro nábytkáře.

Truhlářství: - výroba nábytku (kuchyně, vestavné skříně, kanceláře, dětské pokoje) - stavební konstrukce (podlahy, schodiště, interiérové a vstupní dveře, garážová stání, pergoly)

Truhlářství, podlahářství Kuchyně na míru Nábytek na míru

Truhlářství, výroba: - kuchyně - kancelářský nábytek - schodiště - altány, pergoly, přístřešky

Maloobchod, prodej: -bytový nábytek -dětský a studentský nábytek -kuchyňský nábytek -ložnice -sedací soupravy.

Výroba, prodej, export: -nábytkové dílce -komponenty pro výrobu dveří a zárubní -přesné nábytkářské přířezy z dřevotřískových a MDF* desek surových, laminovaných nebo dýhovaných -laminované dřevotřískové a MDF desky -desky povrchově upravené přírodní dýhou DTD*, MDF* desky a laťovky dýhované -dřevovláknité desky MDF* ...

Služby: -prodej veškerého nábytku -kuchyňský, sedací, dětský, dřevěný.

Výroba, prodej: -nábytek -kuchyňské linky -sedací soupravy -rustikální nábytek -nábytek do obývacích pokojů. Služby: -splátkový prodej.

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňské linky -dveře venkovní a vnitřní -vestavné skříně -schodiště -sektorový nábytek -pergoly -balkóny -zahradní nábytek -vybavení restaurací, obchodů a penzionů -okna špaletová

A-typ truhlářství Lang - nabízíme zakázkovou výrobu dřevěných: oken, dveří, vrat, schodů, kuchyňských linek a nábytku. Zabýváme se rovněž restaurováním historického nábytku. Truhlářství se nachází v blízkosti města Pelhřimov.

Přerušeno od 06.01.2015 do 31.12.2025 Prodej - starožitný nábytek komody, skříně, stolky Prodej - kuchyňský nábytek - kuchyňské linky Prodej - nábytek (sedací soupravy, skříně, komody, ...) - bytové doplňky

Truhlářské práce - zakázková truhlářská výroba Výroba - kuchyně Výroba - skříně - stoly Výroba - dveře - eurookna

Zakázková výroba nábytku: -kuchyňské linky -vestavěné skříně a šatny -obývací stěny -dětské pokoje -ložnice -předsíňové sestavy. Služby: -pokládka plovoucích podlah -obložení schodů -montáž zárubní a dveří -renovace dveří.

Služby: -zakázkové truhlářství -materiál masiv Návrh, výroba, montáž, prodej: -kuchyně na míru -eurookna a okna podle návrhu -vchodové i vnitřní dveře, zárubně -schody -obložení stropů -venkovní prvky -ploty, vrata.

Truhlářství, podlahářství