Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Návrhy, výroba, montáž, prodej: -plovoucí podlahy -kuchyně -židle, stoly -masivní nábytek -postele.

Řemesla, služby, výroba - truhlářské práce Výroba - kuchyňský nábytek - ložnice, postele, skříně - kancelářský nábytek - dveře - nábytek a vybavení pro školy a školky

Ing. Martin Melichar provozuje truhlářství, zaměřuje se na návrh, zakázkovou výrobu a montáž nábytku. Jedná se například o kuchyně, schodiště, stoly, nábytek, pergoly a mnoho dalšího.

Společnost Ramila Dřevovýroba, s.r.o. z okresu Žďár nad Sázavou se zaměřuje na výrobu dveří, oken, kuchyní, nábytku a verand.

Václav Kopáček provozuje truhlářství, kde se zaměřuje na výrobu kuchyní, schodišť, dveří, stojanů na víno a dalšího nábytku.

Truhlářství. Výroba: - nábytek na míru - vestavné skříně - kuchyně - koupelnový nábytek.

Zakázková dřevovýroba, truhlářství, truhlářská výroba: -dřevěný nábytek -profilové lišty -okna, eurookna -dveře vchodové, interiérové -kuchyně, kuchyňské linky -zimní zahrady -schody a zábradlí -doplňkový sortiment. Provozovna: Najdek č. 89; 591 01 Hamry nad Sázavou

Stavební truhlářství eurookna, vnitřní a vchodové dveře, kuchyňské linky - výroba z masivu, lamina Výroba - kuchyňské linky truhlářské práce - z folie dvířka Výroba - eurookna - vnitřní a vchodové dveře (truhlářské práce). Vzorková prodejna: Masarykovo náměstí 18, 593 01Bystřice nad Pernštejnem tel.+fax 566 551 ...

Truhlářství: - Kuchyně - Obývací pokoje - Dětské pokoje - Vestavné skříně a šatny - Ložnice - Písmomalířství Sídlo: 59401 Velké Meziříčí, Karlov 492/9

Výroba: - nábytek na zakázku a bytové doplňky -kuchyně, vestavěné skříně, postele, dveře - materiál masivní dřevo, lamino, dýha Dodávka: - vestavěné spotřebiče všech značek - matrace, lamelové rošty.

Výroba, prodej a export: -stoly společenské, rozkládací, kancelářské, -zakázková výroba -postele, stoly -sedací nábytek židle, lavice, křesla -kuchyňský nábytek desky, police, moduly (horní, spodní, rohové) -sektorový nábytek - komody, obývací stěny, police, šatníky. Pobočka: -Velké Meziříčí, Karlov 1673 tel.566523695;566524914 ...

Jiří Vašíček provozuje truhlářství, podlahářství a zaměřuje se na výrobu kuchyňských linek, skříní, šaten, vybavení kanceláří a mnoho dalšího.

Zbyněk Mitáš provozuje truhlářství, zaměřuje se na kuchyně, vestavěné skříně, schody a dveře.

Karel Doubek provozuje truhlářství, ve kterém vyrábí nábytek do kuchyní, ložnic, obývacích a dětských pokojů a postará se i o výrobu kancelářského nábytku a recepčních pultů. Provozovna: Lhotky 57, 59401 Velké Meziříčí

Václav Štěpánek provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje na grafické návrhy, výrobu kuchyní a nábytku na zakázku.

Stanislav Bradáč provozuje dřevařskou dílnu, ve které se zaměřuje na výrobu tradičního i moderního nábytku, a postará se o nábytek do kuchyně i všech pokojů v domácnosti.

Jan Zita provozuje truhlářství, ve kterém se zabývá výrobou dřevěného nábytku z masivu a lamina, kuchyňskými linkami, vestavěnými skříněmi a nemocničním nábytkem.

Josef Poul provádí truhlářské práce, zabývá se zakázkovou výrobou kuchyní, nábytku do dětských a obývacích pokojů a poradí si i se schodišti a dveřmi.

Stěhovací služby Malování Výroba - dětská dřevěná hřiště Truhlářské práce Provoz - úklidová služba Hlídání dětí

Truhlářské práce - specializace na dveře a nábytek z masivu Výroba - kuchyně Výroba - nábytek i na zakázku Výroba - dveře Výroba - schody

Aleš Pařil se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku do dětských pokojů, vestavěných skříní, výrobu kuchyní, vybavení do kanceláří a mnoho dalšího.

HS Innovation s.r.o. vyrábí kuchyně, skříně a další nábytek na míru, zaměřuje se také na schody a bytové doplňky. Nábytek vyrábí pro domácnosti i kanceláře.

Vladimír Bednář provozuje truhlářství, kde se zaměřuje na výrobu nábytku do ložnic, obývacích a dětských pokojů, kuchyní, restaurací a mnoho dalšího.

Kompletní stavební činnost - dřevostavby - - truhlářstvívýroba - nábytek - vestavěné skříně - kuchyně - schodiště - bednění Truhlářská výroba - kuchyně Truhlářská výroba - nábytek - vestavěné skříně Truhlářská výroba - bednění pro základy obráběcích ...

Radek Hladík se zaměřuje na truhlářství, zakázkovou výrobu nábytku do ložnic, dětských a obývacích pokojů, kuchyňských linek a mnoho dalšího.