V ložnici by neměla chybět kvalitní postel s roštem a pohodlnou matrací, ale ani police, skříně nebo komody. Bohatý sortiment nabízí kusový nábytek i rozsáhlé ložnicové nábytkové sestavy v klasickém i moderním stylu z laminátu anebo z masivního dřeva.

Výroba, prodej: -atypický nábytek za použití laminovaných dřevotřískových desek značek Kronospan a EGGER -kování pro posuvné dveře, ploché sklo značky Lacobel a skleněné výplně firem Matelac, Matelux a Lacomat -prodej doplňky k vestavěným skříním. -kuchyně, ložnice, obývací pokoje, koupelny, dětské pokoje.

Postele Matrace.cz je specializovaný internetový obchod zaměřený na postele s úložným prostorem, pěnové zdravotní matrace, motorové lamelové rošty a nábytek do ložnice. Sortiment se zaměřuje výhradně na oblast zdravého spaní. Sortiment je přehledně rozdělený do kategorií například podle vlastností postelí, jako jsou rozkládací postele, dětské ...

Návrhy a realizace: -interiéry na zakázku -návrhy včetně 3D vizualizací -kompletní realizace interiéru na klíč.

Návrh včetně vizualizace v 3D. Výroba: -kuchyňské linky včetně instalace a prodej elektrických spotřebičů všech značek -nábytek: -dětský, ložnice, obývací stěny -interiéry na klíč -stoly a židle, sety -vybavení obchodů a restaurací: -prodejní a barové pulty -vitríny, výlohy včetně osvětlení -vybavení penzionů a hotelů, ...

Designové interiéry a kuchyně. Návrh, výroba, prodej, montáž: - kuchyňské linky (kuchyňská linka) - vestavěné skříně (vestavěná skříň) - obývací prostory - ložnice - kancelářský nábytek - sedací souprava - interiéry na klíč.

Stolařství, stolařské práce. Návrh, výroba: -kuchyňská linka, kuchyně na zakázku -veškerý nábytek -kuchyňský nábytek židle, stůl -doplňky poličky, zásuvky, dekorace -vybavení kanceláře, obývací pokoj, postele, ložnice.

Nábytek na zakázku včetně atypů. Stolařství, truhlářství, projekt, výroba, návrh řešení, dodávky včetně dopravy, montáž: -nábytek kusový -kancelářský -bytový: -kuchyně včetně spotřebičů, vestavěné skříně, předsíně a obývací stěny, dětský nábytek, ložnice, botník -materiál: -lamino KRONOSPAN, EGGER cca 80 dekorů -vybavení ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, poradenství, široký výběr: -kancelářské židle a křesla -kuchyňské židle a stoly, sety kuchyňské -němý sluha -paravan -konferenční stolky -sedací soupravy čalouněné a kožené -barové židle -věšáky -stojany na deštníky. Kompletní realizace: -interiéry -zakázková výroba nábytku (vybavení ...

Maloobchod, prodej: - nábytek obývací, dětský, jídelní - nábytek kancelářský, ložnice - kuchyňské linky - sedačky - doplňky - e-shop - nábytek za velkoobchodní ceny - rozvoz po celé ČR.

Nábytek. Výroba, prodej, konzultace, 3D návrhy, záruční i pozáruční servis, doprava, montáž: -bytový nábytek -dětské a studentské pokoje -obývací pokoje -ložnice -šatní skříně -předsíně -PC stoly a pracovní stoly -sedací nábytek -kancelářský nábytek Realizace interiéru na klíč.

vedeno již jako s.r.o. Lůžkoviny - Janeček, s.r.o. Kvalitní postele, povlečení i noční stolky Dětské postele Manželské postele Postele s úložným prostorem Potahy a povlečení Praktické postele Přikrývky a polštáře Stolky do ložnice Zdravotní polštáře. Lůžkoviny.