V ložnici by neměla chybět kvalitní postel s roštem a pohodlnou matrací, ale ani police, skříně nebo komody. Bohatý sortiment nabízí kusový nábytek i rozsáhlé ložnicové nábytkové sestavy v klasickém i moderním stylu z laminátu anebo z masivního dřeva.

Výroba nábytku na zakázku z lamina: -stolařské a truhlářské práce -výroba kuchyní -obývací stěny -ložnice -postele -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -interiéry.

Truhlářství, podlahářství. Realizace interiérů. Výroba nábytku, kuchyňských linek, obývacích stěn a dalších.

Truhlářské práce Výroba kuchyňského nábytku, koupelnového nábytku, obývací pokoje, dětské pokoje, ložnice.

Truhlářství. Stolařství. Výroba, prodej: -kuchyňské linky s dvířky potaženými fólií, litina s ABS hranami -dětské pokoje, ložnice -obývací a odkládací stěny -koupelny a různé doplňky -vestavěné skříně -bytové doplňky -zakázková výroba.

Postele - Ložnice Prodej: -postele -úložné prostory -noční stolky a jiné doplňky -rošty -matrace - pružinové, pěnové a latexové -doprava vlastními vozy -vynesení až do bytu -možnost sobotního a nedělního rozvozu. Fakturační adresa: -Nádražní 553, Ždánice.

Výroba: - nábytek, nábytkářství - kuchyně (moderní, klasické, rustikální, firemní) - atypický nábytek - zaměření, návrh dle přání, projekt, výběr materiálu, zajištění elektrospotřebičů, doprava, montáž -nábytek na zakázku -nábytek z lamina i dýhy.

Truhlářství, stolařství: Výroba nábytek, nábytku na míru: -kuchyňské linky, linka, vestavěné skříně, skříň, nábytek do ložnice, dětské, obývací pokoje či vybavení komerčních prostor.

Truhlářské práce Zakázková výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek (postele, police, skříně, ...) - vybavení prodejen. Výroba - plovoucí podlahy - dřevěné obklady Podlahářské práce Zakázková výroba - vybavení mateřských školek.

Návrhy a realizace interiérů. Výroba nábytku.

Stolař, truhlář. Zakázková výroba kuchyní, nábytku, pokojů, dětských pokojů, vestavěných skříní, TV stěn, stolů a postelí na míru.

Truhlářství Slaza. Zakázková výroba: - kuchyně - dveře a zárubně - atypický nábytek - schody a zábradlí Výroba a montáž: - interiérové dveře a zárubní - kuchyňské linky - vestavěné skříně - postele - koupelnový nábytek, -obývací stěny -výbava kanceláří - stoly, lavice, pergole

Truhlářství. Výroba, prodej: -kuchyňský nábytek, kuchyně -nábytek pro ložnice, ložnice.

Výroba zakázkových interiérů: -vyšší standard -vybavení interiérů bank, hotelů, restaurací, barů, privátních domů, bytů -návrh architekta a designera -zakázková výroba

Prodej - nábytek na míru, designový, atypický - vestavěné skříně - ložnice - kuchyně.

Truhlářství, stolařství. Výroba: - bytový nábytek - postele - skříně - stoly, stolky - police, poličky - židle.

Výroba dřevěný nábytek se zaměřením na ložnice: -postele, válenda (válendy), letiště -lehací nábytek -šatní (skříň) skříně, komoda (komody) -police, regály -noční stolek (stolky) -postelový rošt a jiné doplňky -používaný materiál-dřevo: -masív-smrk, buk, dub, bříza -dýhovaná dřevotříska -lamino -názvy výrobků: Helen, Romina, Carmen, ...

Stolařské a truhlářské práce: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský a interiérový nábytek - schodiště - ložnice - dětské pokoje - obložení zárubní a dveří - interiérový nábytek.

Výroba, prodej nábytku na zakázku, návrhy na míru a vizualizace 3D, renovace starších kuch.linek, montáže nábytku (Asko, Ikea, apod.), montáže doplňků v domácnostech, montáže kuch.linek a veškerého nábytku také pro truhláře a firmy.

Truhlářství, stolařství: -zakázková výroba dřevěné výrobky, kování, nátěry -dveře-vchodové, vnitřní i venkovní, sklepní, garážová vrata, ... -nábytek-skříně, obývací stěny, stoly, židle, komody, knihovny, postele, dřevěné podlahy... -vinné sklepy, vinný sklep - dveře včetně kování, police, stojany, vinotéky, ... -zahrada-pergoly, ...

Práce: -truhlářství, truhlář, stolařství. Výroba, prodej: -výroba na zakázku -kuchyň, kuchyně -obývací, dětské pokoje, ložnice -šatní skříň -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -bytové doplňky -vybavení restaurací a kusovy nábytek. -přířezy a olepování ABS hran.

Výroba, práce: -kuchyňské linky na klíč, včetně spotřebičů -ložnice postele, komody, noční stolky -schodiště obkládané (na betonový podklad, na kovovou kostru) -dveře - interiérové (vnitřní) i exteriérové, včetně zárubní -nábytku dětské pokoje, konferenční stolky, kuchyňské stoly, obývací stěny stylové lavice, židle a stoly do vinných ...

Výroba, prodej, montáž: -nábytek -stylový nábytek -moderní nábytek

Truhlářství, stolařství: - kuchyně - obývací pokoje - dětské pokoje - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - ložnice.