V ložnici by neměla chybět kvalitní postel s roštem a pohodlnou matrací, ale ani police, skříně nebo komody. Bohatý sortiment nabízí kusový nábytek i rozsáhlé ložnicové nábytkové sestavy v klasickém i moderním stylu z laminátu anebo z masivního dřeva.

Výroba: -vestavných skříní, dětských pokojů, kancelářského nábytku a dalšího nábytku dle přání zákazníka -spolupráce s architekty.

Výroba: -nábytek na zakázku -vybavení bytů, rodinných domků i kanceláří -schodiště, kuchyně, ložnice, obývací stěny, skříně.

Výroba, prodej: - kuchyně - skříně - ložnice - postele - obývací pokoje - židle - stoly, stolky.

Stolařství: Výroba, dodávka: -okna, eurookna, střešní okno, oken, dveře, vrata, pergoly, přístřešky, schodiště, zimní zahrady, atypický nábytek.

Truhlářství, stolařství. Zaměření, výroba, prodej a montáž: -dřevěné stavební prvky -eurookna, eurookno, eurooken -třívrství lepený euro hranol (smrk, borovice, meranti, dub a jiné) -celoobvodové kování MACO TREND -povrchová úprava lazurovací lak v různých odstínech nebo v barvě RAL -vchodové dveře, dveří -třívrství lepený euro hranol ...

Maloobchod nábytku: -kuchyňské linky -obývací stěny -skříně -jídelní sety -kancelářský nábytek -dětský nábytek -postele.

Prodej, maloobchod: -nábytek -válendy, dvoulůžka, patrové postele -sedací soupravy -dětské pokoje -šatní skříně -kuchyně -kancelářský nábytek -kancelářské židle -shrnovací dveře -televizní stolky.

Maloobchod,velkoobchod,prodej: -vestavěné skříně -atypický nábytek a dveře. Služby: -zasklívání balkónů,lodžií a altánů. Provozovna: -Zlín,Kvítková 4352 tel.: 606721111.

Výroba: -nábytek na zakázku -interiérový nábytek - kuchyně, ložnice, dětské pokoje, obývací pokoje, kanceláře ....

Výroba: -vrtané dřevěné fixační výplně. -přepravní obaly z masivu. Zakázková výroba: -nábytek. -ložnice. -kuchyně.